kayınvalideler hakkında düşünceler :)

Ben de senin gibiyim kendi anneme bile annecim canim cicim demem kv bir türlü beni bu şekilde kabul edemedi.

Gözlemlerime dayanarak söylüyorum eşinden fazla sevgi,ilgi görmeyen eşler bütün sevgilerini oğullarına veriyor.Ondan gördüğü sevgiyle avunuyor.

Sen yine iyisin bence
Ben nişanlıyken bir elin parmaklarını geçmezdi gidişim evlerine

Kimisi de kaynanam aramıyo sormuyo ilgilenmiyo diyo ya
Sanırım ileri de bana da öyle diyecekler
Huy bu
Keşke benimde kayınvalidem soğuk nevale olsaydı

keşkeeeeeeee benimki de ilgisiz olsaydı keşkeeeeeee...
ya benim annem abimler gelsin Antalya dan 1 haftadan fazla kalsın direk der hadi gidin artık evinize diye gelinimz de rus .. annem bi kere bile antalyaya gitmedi evlerine onlarda gelince sıkılır bunalır.. gelini arar ben her zaman arkandayım benim oğlum üzemezz seni der abimi azarlar gelinini korur yada abime beni değil önce karını sevceksin o namusumuz der falan filan annem gibi olgun anlayışlı kv lerden bizde neden yok ya

o kendince haklıdır, ben kendimce haklıyım
onun hiç kızı yok tek gelinide benim o yüzden beni anlamaz
sürekli laf sokar, dedikleri olmayınca rest çeker
sürekli paradan borctan bahseder herkeste bir kusur bulur
bu aralar durulmuş sanırım gelini biraz gamsız onun tavırlarına

Sen yine iyisin bence
Ben nişanlıyken bir elin parmaklarını geçmezdi gidişim evlerine
politik olmaya çalışıyorum aslında ben biraz ben mesela oturur ince ince laf dokundururum onlara aslında sırf laf dokundurmaya gidiyorum mesela kendi ailemi örnek veririm ya annem böyle ananaem böyle şu konuda gelinlerine ne kadar anlayışlı diye hep bi laf dokundururum :) her fırsatta soğuk bi insan olduğumuda onlarada söylerim

Ben de senin gibiyim kendi anneme bile annecim canim cicim demem kv bir türlü beni bu şekilde kabul edemedi.
Etmesin
Herkese böyleysen ona ayrı davranamazsın
Bende kendi anneme anne derim
Kayınvalideye siz dedim, öyle de gitti
Hoşnut değil ama o değil kardeşleri dillendirmeye çalıştı, ben bişey anlatırken kayınvalidem de vardı dedim mesela kim vardı deyip gülüştüler. Gayet ciddi 'kayınvalidem vardı hani sizin ablanız olan' dedim derin bi sessizlik çöktü
Bilmem bana da kızım demesin zaten kızı değilim, kızım diyen kızı gibi görmüyo ki bak ben dedim de o demiyo gördünüz mü olayı var bence
Ben kendisini annem gibi göremiyorum anne de demiyorum en azından netim ama eşimin annesi saygıyı eksik etmem o ayrı

Düşündüm de bulamadım hiç hoşlanmadığım huyunu, bazen fikir ayrılıkları yaşarız ama hoşlanmıyorum şu huyundan diyebileceğim birşey yok. Sevgisini göstermeyi çok sever, hiç bir işimize karışmaz, gelmek istediği zaman mutlaka arar müsait misiniz, diye, beraber denize gireriz, karşılıklı kahve-sigara keyfimiz de vardır. Annem kadar sevmesi mümkün değil, benim de onu annem gibi sevmem mümkün değil ama, bazen kayınvalidemin boynuna sarılıp "seni seviyorum,annecim" dediğim doğrudur.

Sende az değilsin filancanın gelini şöyle diyen kayınvalidelere çekmişsin laf sokuşturmacada

bende evlenene kadar teyze dedim. komşusunun yanında da demişim geldi kızım bari arkadaşlarımın yanında deme üzülüyorum dedi

Sende az değilsin filancanın gelini şöyle diyen kayınvalidelere çekmişsin laf sokuşturmacada
aaa ama çok işe yarıyorr bak gerçekten kısmetse olur var program giderim onu açarım mesela aileler geliyor programda geline karışıyor laf ediyor hemen yorum yapıyorum şuna bak ya ne karışıyo kıza bak hiç ses çıkarmıyor allah allah diyorum yada kaynanam ben gelinken kv dem eşimle yan yana oturtmazdı beni diyo bende diyorumki aaa sen hiç ses çıakrmıyomusun ben olsam iyice yanaşaırdım diyorum

Demiştim sen az değilsin diye

bende evlenene kadar teyze dedim. komşusunun yanında da demişim geldi kızım bari arkadaşlarımın yanında deme üzülüyorum dedi

sanki ben anne diyince yılın annesi ödülü takılcak seninki sana söylemiş en azından benim kv içine nasıl dert olduyda nişanlıma demiş ertesi gün hemen

aman tanrım ilk ve son örnek olmalısınız siz ... nasıl sevilir anneden fazla bir kaynana ve nasıl oyle iyi anne gibi kaynanalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…