Ben de senin gibiyim kendi anneme bile annecim canim cicim demem kv bir türlü beni bu şekilde kabul edemedi.Ben soğuk biriyim
Zamanla olan samimiyeti daha inandırıcı bulurum
Biri bana emri vakiler yapıp 'kızım' dedi mi cıks daha da buz olabilirim
Ben mesela 'siz' derim annecim cim cim diyemem ama saygıda kusurda etmemeye özen gösteririm
Sen yine iyisin bencebende çok soğuk biriyim.. saygılıyım fakat laçka olamıyorum sarılıp öpemiyorum vıcık vıcık.. nişanlıyız şuan anne demiyorum ve ismiylede hitap etmiyorum bişey demeden konuşuyorum sen siz kullanmıyorum mesela devamlı suratıma vururbi kere yanlışlıkla x teyze dedim hemen ertesi gün oğluşuna şikayet etmiş benim soğuk yapımı bilirler ama daha 8aydır alışamadılar .. ben onlara oturmaya giderim normalde odasından çıkmaz ufo tv pv herşey odasında var kışın asla ve asla salonda gidip oturmayan insan ben onlara gidince annesinin odasında oturup sohbet muhabbet ediyoruz 1 2 saat sonra nişanlımla salona geçiyoruz konuşcaklarımız oluyo 10 dk sonra hoooop yanımızda
Kimisi de kaynanam aramıyo sormuyo ilgilenmiyo diyo ya
Sanırım ileri de bana da öyle diyecekler
Huy bu
Keşke benimde kayınvalidem soğuk nevale olsaydı
politik olmaya çalışıyorum aslında ben birazSen yine iyisin bence
Ben nişanlıyken bir elin parmaklarını geçmezdi gidişim evlerine
EtmesinBen de senin gibiyim kendi anneme bile annecim canim cicim demem kv bir türlü beni bu şekilde kabul edemedi.
Sende az değilsinpolitik olmaya çalışıyorum aslında ben birazben mesela oturur ince ince laf dokundururum onlara aslında sırf laf dokundurmaya gidiyorum mesela kendi ailemi örnek veririm ya annem böyle ananaem böyle şu konuda gelinlerine ne kadar anlayışlı diye hep bi laf dokundururum :) her fırsatta soğuk bi insan olduğumuda onlarada söylerim
Gözlemlerime dayanarak söylüyorum eşinden fazla sevgi,ilgi görmeyen eşler bütün sevgilerini oğullarına veriyor.Ondan gördüğü sevgiyle avunuyor.
bende evlenene kadar teyze dedim. komşusunun yanında da demişim geldi kızım bari arkadaşlarımın yanında deme üzülüyorum dedibende çok soğuk biriyim.. saygılıyım fakat laçka olamıyorum sarılıp öpemiyorum vıcık vıcık.. nişanlıyız şuan anne demiyorum ve ismiylede hitap etmiyorum bişey demeden konuşuyorum sen siz kullanmıyorum mesela devamlı suratıma vururbi kere yanlışlıkla x teyze dedim hemen ertesi gün oğluşuna şikayet etmiş benim soğuk yapımı bilirler ama daha 8aydır alışamadılar .. ben onlara oturmaya giderim normalde odasından çıkmaz ufo tv pv herşey odasında var kışın asla ve asla salonda gidip oturmayan insan ben onlara gidince annesinin odasında oturup sohbet muhabbet ediyoruz 1 2 saat sonra nişanlımla salona geçiyoruz konuşcaklarımız oluyo 10 dk sonra hoooop yanımızda
Estağfurullah abla, tecrübe diyorumNe diyorsun uleyn bana yaşlı mı demek istiyorsun
aaa ama çok işe yarıyorr bak gerçektenSende az değilsinfilancanın gelini şöyle diyen kayınvalidelere çekmişsin laf sokuşturmacada
Demiştim sen az değilsin diyeaaa ama çok işe yarıyorr bak gerçektenkısmetse olur var program giderim onu açarım mesela aileler geliyor programda geline karışıyor laf ediyor hemen yorum yapıyorum şuna bak ya ne karışıyo kıza bak hiç ses çıkarmıyor allah allah diyorum yada kaynanam ben gelinken kv dem eşimle yan yana oturtmazdı beni diyo bende diyorumki aaa sen hiç ses çıakrmıyomusun ben olsam iyice yanaşaırdım diyorum
bende evlenene kadar teyze dedim. komşusunun yanında da demişim geldi kızım bari arkadaşlarımın yanında deme üzülüyorum dedi
eee napım böyle böyle kendimi tanıttım sessiz ezik bi gelin olmadığımı dişli olduğumuDemiştim sen az değilsin diye
Estağfurullah abla, tecrübe diyorum
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabıeee napım böyle böyle kendimi tanıttım sessiz ezik bi gelin olmadığımı dişli olduğumudirek ben böyleyim desem olmazdı örneklerle kendimi tanıttım
aman tanrım ilk ve son örnek olmalısınız siz ... nasıl sevilir anneden fazla bir kaynana ve nasıl oyle iyi anne gibi kaynanalar varAnnemden çok seviyor bile olabilirim valla:) Çok fedakardır, cömerttir, annemin yapmadığı yardımları yapmıştır bana, hakkını ödeyemem iyi kadındır. Sevmediğim huyları var mı, tabii ki var, kimse dört dörtlük değil, ben de değilim, benim annemin de beğenmediğim huyları var. Ama bu beğenmediğim huylarının bana bir zararı yok (mesela kimseyi beğenmez, snop bir kadındır ama beni çok beğenir, hep över filan)...Velhasıl kelam ben de kayınvalide olacağım oğlan evlenirse, inşallah onun gibi bir kayınvalide olurum ve gelin hanımla iyi anlaşırız...
üzülüyolar nedendir bilmem ama. soğuk olduğun için sana söylemeye çekinmiştir heraldesanki ben anne diyince yılın annesi ödülü takılcakseninki sana söylemiş en azından benim kv içine nasıl dert olduyda nişanlıma demiş ertesi gün hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?