kayınvalideler ve kızları

Bence buyuk kismi boyle sen yaparsan hep gozlerine batar kendi kizlari daha beterini yapsa bile gormezden gelib hak veriyorlar.cok iyi konu acmissiniz her kesin yarali yeri

öyle maalesef onlara sorsan nedense kızlarının kayınvalideleri çok kötü olur kendileri melek. en iyi görümce kendi kızı.en iyi kayınvalide kendisi.benim kayınvalidem öyle söylüyor biz çok iyiyiz diyor.ahhh ahhh ben neden buna inanamıyorum.kesinlikle öyle değiller bu kadar bana yaptıklarından sonra nasıl evet öylesin derim.sen annene gittinmi olay olur.aman annesinin evinden çıkmıyor.ama kızı anasına geldimi gelecek tabi o benim kızım onunda evi,onu karıştırmayın derler.birde görümcenin gelmesini istemeyen gelin olursun.

Hafta sonu muhabbet içinde kayınvalidem "benim kızım hem çocuğuna bakıyor hemde yemeğini yapıyor" dedi :26:
Bundan doğal ne var ki dedim :) Ki çocuğuda aşırı derecede uslu :)
İlla ki her konuşma içerisinde övücek kızlarını

Benımkıde oyle en temız onun kızları en becerıklıde onlar

Onlar cok ıyıcocuk bakarlar ayrıca

Ikısıde kocasının tarafından nefret eder yapmadıklarını bırakmazlar

Ama bı yonden ıyı oluyor kv boyle konusması

Ben dıyorum kı sımdı ben cok ısterdım senı evı temızleyeyım yemek fılan yapayım ama cok becerıkzısım ayrıca pasaklıyımda

Sen soyle hamarat temız kızların gelsın yapsınlar

Ben cocukta bakamıyorum pek sen en ıyısı gıt onlarınkını sev benımkıler bakamadıgımdan cok hasta oluyorlar opmeye sevmeye gelmıyorlar dıyorum

demekk dogru tespitler....gorumcelerde hep annelerine acırlar..anneleri hasta...onların yardımaihtiyacı var..kayınvalideleri olumcul hastada olsa onlar saglam..tabikii annedir herkes sever..ama geline karsı su annelerine acımaları yokmu...

Görümcem rahattır çok.biraz da dağınık.haliyle kv kızar ona çok bana da der kendi kızım böyleyken başkasının kzıına bişe diyemem diye.amaaa iş sözlenmeye geldiğinde ( geçen sene görümcem nişan attı) bana yapmadıklarını kendi kızlarına isteyince şartelim atmıştı böyle oluyor biraz empatiyi öğretmek gerek

ben görümcemi, kaynımı,kayınpederimi,çok severim kayın validemide severim ama çok boş konuşuyor.. bazen tam melek bazen arkamdan iş çeviriyor.. ben uyarıyorum yapma yakalanıyorsun işte arkamdan konuşma felan die ama o anlamıyor affediyorum cahilliğine veriyorum..13 yaşında kaçarak evlenmiş kaynanasından çok çekmiş sonra eşini ve iki oğlunu bırakıp kızını alıp babasının evine gitmiş ayrılmışlar.. nişanlım 4 yaşındaymış kv dem bırakıp gittiği zaman kp başka bir kadınla evlenmiş çocuklarına bakar diye o kadındanda 1 oğlu olmuş sonra kp ayrılmış o kadından kv ile barışmış tekrar evlenmişler dier kadın öbür çocuğu bırakıp gitmiş kv demin görümcesinin çocugu olmadığı için o almış çocuğu ama kv dem soy adını vermiş annesi gözüküyor. nişanlım annesini hiç affetmedi etmiyorda.. nişanlımla alakalı bir sorun olduğu zaman tüm aile benden yana kimse ona ezdirmez beni kv de buna dahil hele kayın pederim kendi kızına göstermediği ilgiyi bana gösterir yanından ayrılmamı ıstemez.. görümcemde benden 2 yaş küçük ne birgün bir saygısızlıgını gördüm ne başka birşeyini benim bir derdim olsa tutmam hiç içimde derdim kimleyse patpat yüzlerine söylerim sorun kvdem olunca bile gelir oturur yanıma üzülür ağlar benim için.. ama düğünümde beyaz giymek istediğini söyleyince biraz ayar olmadım değil ama oda yengesine özeniyor birşey olmaz uygun bir dille anlattım beyaz giyerse hoş karşılanmayacağını ama benim için sorun olmadığını söyledim kararı değişmedi. iki hafta sana pembe çok yakışıyor dedim gittim bir buluz aldım ay çok güzel oldun felan dedim ki gerçekten güzel kızdır görümcem o renkte çok yakışıyor :) 3 gün sonra aradı bni bn pembe giyeceğim die böyle çözümler üretir oldum artık kırmadan mutlu ederek

ama kayın valideciğim söylediği gibi beni çok mu seviyor yoksa numaramı yapıyor bilmiyorum o bana kurban olayım sana dedikçe ben ondan soguyorum çünkü dedikodumuda yapıyor biliyorum...

ben daha sözlüyüm ama benimkinin kız kardeşini de annesini de hiç sevmiyorum. e napiyim kötü davranıyorlar. bir nişan yapacaktım ne aradılar ne sordular, o yüzden ayrılıyoduk nerdeyse, hatta ayrıldık da sonra tekrar barıştık. tanışmaya gelmeleri bile hep o kardeşi yüzünden gecikti, kaç kere kavga ettik ayrılmaya kalktık o kızın herşeye burnunu uzaktan sinsi sinsi sokması yüzünden. kayınvalide desen kendi kızı da yeni nişanlı ama kızına layık görülenleri bana layık göremedi bir türlü, bir arayıp da soramadı nişan için düğün için ne lazım ne yapılacak diye. ben de onlara aynı şekilde davranıcam ama . herşey karşılıklı! cehenneme direk olasıcalar

bende aramıyorum diye çok sorun oluyor niye arayayımki oğlu benim ailemi arıyormu benimkiler hiç sorun yapmıyo

sanki bütün yazılanları ben yazdım.

benimkide habire kızını över durur. yok onun kızı gibi gelin yokmuş, onun kaynanası kötü kaynanaymış ona rağmen kızıçekiyormuş ama noldu Allah'ım gösterdi. görümcemin kızı annesinin babaannesiyle kavgalı olduğunu, 2 bayramdır bayramlaşmadığını benim yanımda ağzından kaçırdı. kaynanam kaş göz yapıyo sussun diye küçük çocuk anlamıyo tabi.

Son düzenleme:
birde benim gibi yaşı sizden büyük ve bekar bir görümceniz varsa Allah kolaylık versin ne diyeyim :)))

küçük olup abisini sizden kıskansa hiç bir erkeğin abisi gibi muhteşem olamayacağını düşünse ve sizi hep küçümsese ona layık görmese yanarız di mi ben yandım eller yanmasın

emin ol hepsi aynıdır canım..

adı üstünde kv ile görümce
çok bişey beklemeye gerek yok
görümcenin kv kötüdür gelinin kv si melektir
hiç kendilerine bakmazlar zati

Yeni evliyim. Kayınvalidemin günü varmış. Annem ve ablam da bişey almak için uğramış bulundular.Kayınvalidemdeler yani. ablam arayıp duruyor ayıp olur gel sen de 15 dk diye.Neyse, kalktım gittim. Kayınvalidemin tayfadan birisi aaa dedi tanıyamadım.Düğünde çok farklıydın.Öküz. Hee dedim düğünde makyaj falan oluyor ya ondandır. Sonra başka birisi kayınvalideye diyor ki senin oğlun da çok güzel ama. Yeni gelin hanımlığımı bozmadan izliyorum.Şimdi olsa çaaat çaaat ağızlarının payını veririm.Çünkü tüm limitlerini doldurdular.Sonra başka biri diğerine senin oğlun çok güzel ama gelinin çirkin hiç yakışmıyorlar diyor çirkin gelin sahibi şanssız kayınvalide de napalım oğlum seçti diyor Bir grup erkek annesi işte bunlar.Güne teşrif etmedim diye çirkinsin demek istedi herhalde hepsi Şu konumda resimlerim var.Adriana değilsem de çirkin olduğumu düşünmüyorum.Güzellik iddiam da yok
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...enses-mina-nin-6-ay-kinasina-hosgeldiniz.html
Hamileliğim boyunca da kayınvalide ve kayınpeder nerede yalnız yakalasalar eşimin peşinden koşan kızları anlattı.Meğer ne doktorlar ne mühendisler istemiş benimkini de gariban memura kalmış kuzum.KAyınvalide diyor ki neredeyse kız anneleri kapıma gelecekti oğlumu istemeye.Bu oğulla da 11 sene üstüne evlendik biz.Oğlum seni boynuzladı mı demek istiyo ne demek istiyosa.En son eşime dedim annen babana söyle bir daha senin taliplerini anlatırlarsa beni de nişanlyken bile istemeye geleceklerdi diycem haberin olsun dedim.Sonra nolduysa tık diye kesildi bu konu.Ah bu kaynanalaaaaar İnsan anne olunca daha bir merhametli oluyor ama bu merhameti oğulları evlenince kaybediyorlar sanırım.İstersen sırtında taşı.el kızısın.

benım anneme gore gelını tutumlu ben musrıf

taze sıcak ,:)gelin görümce atışması :)
doğumuma 3 gün kala evimde kırkançlıktan sinir krizi geçirdğini hiçn bunuda anlatmıyayım ,ne düğünde ne nişanda ne kınada hiç bi şey istemedim ,isteyemedim ,paraları yoktu ,meğersem paraları olsada yokmuş

düğnde takılan paraları kendilerine verdim ,salonu ödediler (neticede düğün biizmdi ,sorun edilecek bi durum olmadığını düşündüm,sorun edilecek bi durum değildi:)))gel görki ,kadıncağıza nası yara olmuşsa ,sonradan gelen bi tanıdık 30 tl bi para verdi ,koştura koştura k.v yanına gidipte alın bunu taktılat dicek halim yoktu ,eve getiridm ,dün sen zaten bize düğün takılarını vermedim ,kesende ne vardı neden vermedin ,hiç görmedik onu diiler şook oldu,hala kafa yerinde değilll:)))

nişanda şurayı tut ddeiler ,istedikleri yeri tuttum ,erkeğe takılanlar erkeğe kaldı ,şimdi kızı nişanlanıcak ,takıları nasıl yapıcaksınız diye bi sordummm (bin pişanım )ağızlarına geleni saydlarrr sende vermeseydin ,ne verdin vsvs saydırdılar hala kafa yerinde değil :))

1500 tl kızına nişanlık diktirecek ,ben sadeliği seviyorum 350 tl almıştım ,öyle ucuz kıyafetmi giycekmişim ,senin gittiğin yere gittim ,hiç kendime uygun orda nilanlık bulamadım ,hep aynjnı şeyler diye burun kıvırdı :)))herşeyin yeri geliyorda söylenmiyor :)

100 tl ye kına gecem için elbise aldım ,ben odada yokken damada biizm adetle göre 3*4 defa bide kıyafet değiştirilir diyeverdiler ..
gık desen benim eşim gakkk der :)herşeyin yeri geliyorda söylenmiyor
kıızm oldu odasını annem aldı ,oda daha gelmeden ,kullansında sonra benim kız kullanır deyiverdiler :))
kullanmadığım kullanmaya kıyamadığım hereyi satıp ,atmak farz olduuuu:)))

uuzn yazıncada insan okurken sıkılır :)) dünkü incilerimizzzz..

görümceyi kıskanmak değilde ,insan yeri gelince söylemediği şeyler için kızıyor kendine ...
zamanında kendini neden bu kadar hafife aldırdığına yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…