Ben de ekleme yapayım.
Hepsi aynı değil :)
Genellikle insanlıkla alakalı bir durum :)
türkiyede gelin olmak zor türkiyede gelinlerin kaderi bu..ben keşke annesi biz evlenmeden önce ölmüş biriyle evlenseydim diye çoook hayıflanmıştım hala öyle..ama her kaynana kötü olmuyor iyilerde var..var da öyle kayınvalideye sahip olmak bir gelin için şanstır bence..çünkü kötünün kahrı hiç çekilmiyor..merak ediyorum butun kayınvalideler aynımı...kızları hep iyisini hakediyor...onlar cileli gelinler rahat...nebiliyim ya belkide normal olan bu galiba..kızlarıylailgili en ufak hatayı kabul etmiyorlar hemen savunma mekanızması....gelin alsa musrif olur kızlar alınca luzumlu olur...
sanırım şanssızm benimkinin hiç kız kardeşi yok yahu :) ilerde kayılşvalidem olucak annesi ama pek arayamıyorum hoş aradığımdada konuşucak birşeyde bulamıyorum ya sonra vay efendim hiç arayıp sormuyor da falan filan acaba ben mi yanılış yapıyorum ki :)
aman bu konulara hiç grmeyelim aman diyorum başka bişeyde demiyorum
oldu Elifcim sende mi derstlisin??
benim görümcelerim değilde kayınvalidem hiç anlaşamayız neden bilmiyorum ama bi sebep yok ona hizmet etmiyorum diye bütünü görümcelerimlede onun yüzünden bir araya gelemeyiz allahtn benden küçükler..
takma boşver kim anlaşabiliyor ki zaten ben dışımdan anlaşıyormuşum gibi görünüyor bir de içime sor belki ona da sorsan o da benden nefret ediyordur kesin aman aman Allaha yakın bana uzak olsunlar ben canıma doydum
Başlığa bayıldım :)
Konuya bir ekleme yapasım geldi.
Hep bana gelinsin,hep ben aranayım diyen kayuınvalidelerin kızları genellikle erkek tarafıyla pek görüşmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?