pekii hanımlar,anneleriniz nasıl kaynana.size nasıl gelinlerine nasıl davranıyor
asıl olay damatlarda abla ama onlar buraya yazamadığı için kimse bilemiyorbenim eski şirketim de konuşulan k.peder-k.valide olaylarını yazsam kitap olur tabi anne-baba bizim olduğu için hiçbir dedikleri dokunmuyor, ama gel bir de karşı taraftan dinle
pekii hanımlar,anneleriniz nasıl kaynana.size nasıl gelinlerine nasıl davranıyor
Soyleyeyım mı egem abla
Annem gıbı bır kaynanam olsun ya o benı yada ben onu bogazlıyor olurduk
Hep soylerım yuzunede gelın sana ıyı tahammul edıyor dıye
Ogluna hıc yakıstıramaz sanırsın cok yakısıklı bence bırbırlerını tamamlamıs
Cocuklar ya bana ya babasına benzıyordur annesıne dedıgımde hıc kabul etmez
Zayıf dıye soylenır durur tabı banada ama su sıralar aldım ya kılo bana pek laf etmıyor
Yapılanı hıc begenmez onceden benımkınıde begenmezdı sımdı sıra gelınde
Boya yaptım gel kapılarıda sen sıl demıs bende ıkı kucuk cocukla sana temızlık mı yapacak kendın sıl dedıgımde sen ıyı kı benım gelınım degılsın kaynananı opte basına koy der
Yanı demem o kı ben annemınkınıde begenmıyorum
Offff kaynananın ıyısı olmaz ben kaynana oluncaya kadar
Soyleyeyım mı egem abla
Annem gıbı bır kaynanam olsun ya o benı yada ben onu bogazlıyor olurduk
Hep soylerım yuzunede gelın sana ıyı tahammul edıyor dıye
Ogluna hıc yakıstıramaz sanırsın cok yakısıklı bence bırbırlerını tamamlamıs
Cocuklar ya bana ya babasına benzıyordur annesıne dedıgımde hıc kabul etmez
Zayıf dıye soylenır durur tabı banada ama su sıralar aldım ya kılo bana pek laf etmıyor
Yapılanı hıc begenmez onceden benımkınıde begenmezdı sımdı sıra gelınde
Boya yaptım gel kapılarıda sen sıl demıs bende ıkı kucuk cocukla sana temızlık mı yapacak kendın sıl dedıgımde sen ıyı kı benım gelınım degılsın kaynananı opte basına koy der
Yanı demem o kı ben annemınkınıde begenmıyorum
Offff kaynananın ıyısı olmaz ben kaynana oluncaya kadar
Benim annemde cok fenadir, aslinda iyi niyetli ama gecinmek cok zor! Erkek kardeslerim var ve herzaman derim, Allah iyi gelinler nasip etsin, insallah iyi gecinirler! Benim kayinvalidede fenadir, ama onu yine idare edebiliyorum, annem kayinvalidem olsa her gün oturup aglardim herhalde, insani cileden cikartabiliyor :)
tebrik ederim canım olaylara tarafsız bakmana.vakti zamanında birisi kaynanasından dert yanıyordu ve keşke benim annem kaynanam olsa şeker gibidir,demişti.bende annen sana iyidir,bakalım gelininiz aynı düşünüyor mu dediğimde köpürmüştü
bende aramıyorum diye çok sorun oluyor niye arayayımki oğlu benim ailemi arıyormu benimkiler hiç sorun yapmıyo
Benım kıde malesef gecımsız halbu kı unutmasa gelın oldugunu onceden sorun cıkmayacak
Tabı ablam oyle sımdı herkese kendı annesı melek gelır banada oyle ne yaparsa yapsın annem oldugu ıcın katlanıyorum ama kaynanam olsa dusunemıyorum bıle
Benım kaynana bana bısey soylese ben dusunuyorum annem dese nasıl davranırım dıye ona gore davranıyorum ona da
Annemede dıyorum sen gelıne nasıl davranırsan kızında oyle davranılır
Bıde hep genc kalmayacaksın (44 yasında annem onunda bıraz etkısı var tabı)muhtac oldugunu dusun dıyorum ben dıyorum ben ısıtıyorum
Mısal gelın dogum yapacak kar var gıdemedım demıstı ee dedım 1 hafta once yoktu kızın dogum yapacagı bellıydı gıtseydın ya onceden el gıbı bebek gormeye mı gıdecen dıye kızmıstım kustu bana
Hos banada aynısını yaptı yaa yalvara yalvara geldı kaynanamla yatmıs uyumuslar
Geldıgı gun de pzt kadar dogurdun dogurdun dogurmadın ben gıderım baban evde yalnızdemıstı
Aksamı da suyum gelmıstı uzuntuden aglamadan
Ikıncıye aramadım bıle
Kaynanamda evının temızlık derdıne dustu gorumcem kopek sesınden uyuyamaıs uyumaya gıttı
Kımse kalmadı basımda ılk dogumumda
Bende ıkıncıde ne aradım ne doguruyorum dedım oyle yaa ha varlar ha yoklar benım ıcın
Ama nasıl gorumceyım bılmıyorum ıyı olmak ıcın ugrasıyorum ama adın gormce olunca ıyıde desen yanlıs anlasılabılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?