- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Sizden de bayağı kalite akıyor, maşallah. Siz küçücük dünyanızda görümcenizi kıskanmaya devam edin,pek seviyeli ve hamile olan hanımefendi.sizin gibi hadsizler nasıl bu kadar bir araya toplanabiliyor.Buraya kaliteli konuşabilen insanlar girmiyor sanırım.En iyisi yine gitmek arada uğrarım canım
Evdekine sanirim, tam hatırlamıyorum ama kız hukuk okuyormuş bu hanımefendi ona not atmış işte kızda ne gerek vardı demiş hanımefendi de saygısız diye baya hiddetlenmişti olay baya aile içinde çatışmaya dönmüştü diye hatırlıyorum. En son ben iibf mezunuyum ondan daha iyi hukuk biliyorum kıskanıyor beni falan olmuştu olayEvdeki gorumceye mi yoksa evlenip gitmis terki diyar etmis gorumceye mi kafayi takmisti?
Siz mi psikologsunuz? Hiç ailen sana şunu verememiş diyen bir psikolog görmedim.Hanımefendi, güldük eğlendik ama gerçekten diyorum hatta bir psikolog, psikoloji mezunu olarak diyorum, iletişim becerileriniz ve sosyal ilişkileriniz üzerine destek alın. Veya iyi birkaç kitap var, tavsiye verebilirim. Okuyun. Empati becerinizi güçlendirmeye çalışın en azından. Yoksa hicbir zaman sağlıklı ilişkiler ve iletişim kuramazsiniz
He canım he görümcemi kıskançlığımdan çatlıyorum yine yakaladın beni zeki kadınSizden de bayağı kalite akıyor, maşallah. Siz küçücük dünyanızda görümcenizi kıskanmaya devam edin,pek seviyeli ve hamile olan hanımefendi.
Aaa bu o mu? Lütfen İİBF yi büyük yazın eğer o konu sahibiyse küçük yazılmasından hoşlanmazEvdekine sanirim, tam hatırlamıyorum ama kız hukuk okuyormuş bu hanımefendi ona not atmış işte kızda ne gerek vardı demiş hanımefendi de saygısız diye baya hiddetlenmişti olay baya aile içinde çatışmaya dönmüştü diye hatırlıyorum. En son ben iibf mezunuyum ondan daha iyi hukuk biliyorum kıskanıyor beni falan olmuştu olay
Siz benim danışanım değilsiniz, bende buranın resmi psikoloğu değilim. Evet yine söylüyorum, muhtemelen tek cocuksunuz veya ilk çocuk. Ama adlerin doğum sıralamasına göre o şımartılmış çocuk kalıbîndasınız. Ondan dolayı bazı beceleriniz gelişmemiş. Siz danışanım olsaydınız da öyle düşünürdümSiz mi psikologsunuz? Hiç ailen sana şunu verememiş diyen bir psikolog görmedim.Nerenin psikoloğusun?Hasta olmayan bir insanla bile doğru konuşmuyorsun önüne hasta gelse adamı daha hasta edersin
KK'da daha once takilmaya baslamaliydim. Kacirmazdim. Konulari epey eglenceli geldiEvdekine sanirim, tam hatırlamıyorum ama kız hukuk okuyormuş bu hanımefendi ona not atmış işte kızda ne gerek vardı demiş hanımefendi de saygısız diye baya hiddetlenmişti olay baya aile içinde çatışmaya dönmüştü diye hatırlıyorum. En son ben iibf mezunuyum ondan daha iyi hukuk biliyorum kıskanıyor beni falan olmuştu olay
Aynen aynen o bende yorumda görünce hatırladımAaa bu o mu? Lütfen İİBF yi büyük yazın eğer o konu sahibiyse küçük yazılmasından hoşlanmaz
Evdekine sanirim, tam hatırlamıyorum ama kız hukuk okuyormuş bu hanımefendi ona not atmış işte kızda ne gerek vardı demiş hanımefendi de saygısız diye baya hiddetlenmişti olay baya aile içinde çatışmaya dönmüştü diye hatırlıyorum. En son ben iibf mezunuyum ondan daha iyi hukuk biliyorum kıskanıyor beni falan olmuştu olay
sizin gibi hadsizler nasıl bu kadar bir araya toplanabiliyor.Buraya kaliteli konuşabilen insanlar girmiyor sanırım.En iyisi yine gitmek arada uğrarım canım
Bi mahalle kadını daha geldi siz dedikodunuzu yapa durun ben sonra gelirimKK'da daha once takilmaya baslamaliydim. Kacirmazdim. Konulari epey eglenceli geldi
Ay niye koskoca hakim 18 yasindaki gorumcesiyle alakali 1537252527161 konu aciyor da ben psikolog olarak dedikodu yapmışım çok mupsikoloğa bak mahalle dedikodusu yapmaya başladı yazık ee sonra nolmuş kız görümcesi saçını başını yolmuş mu kıskançlığından çatlamış mı pekii
Aaa bu o mu? Lütfen İİBF yi büyük yazın eğer o konu sahibiyse küçük yazılmasından hoşlanmaz
Dur, ne iptali? Daha o gorumce buraya gelecekMune abla bu mesaja bir yaptırım uygulayabilir misiniz? Merak ediyorum bu konu sahibi her konusunda bize sallayıp ortalığı karıştırıp gidecek mi? Madem kalitesiz ve konuşmayı beceremeyen bir forumuz o zaman üyeliğini iptal etsin, gitsin. Ama tabi doğru, burada üyeliğini iptal ettirince nerede kıskandığı görümcesini kötüleyecek, kocasına görümcesine söyleyemediği sözlerin stresini nerede atacak?
Eğer sen psikologsan ben bu dünyada bir şey görmemişim ben okumuş kendini geliştirmiş insanları tek cümlesinden tanırım.O tatavalarını kkda sallarsın ancakAy niye koskoca hakim 18 yasindaki gorumcesiyle alakali 1537252527161 konu aciyor da ben psikolog olarak dedikodu yapmışım çok mu
Haddinizi bilin. Hakaret etme luksunuz yok.Bi mahalle kadını daha geldi siz dedikodunuzu yapa durun ben sonra gelirim
Oyyy rol çalmayı da bilirmiş tosuncuk mahalle kadınıH
Haddinizi bilin. Hakaret etme luksunuz yok.
Ay çok alınırım ama inanmazsanız eğerEğer sen psikologsan ben bu dünyada bir şey görmemişim ben okumuş kendini geliştirmiş insanları tek cümlesinden tanırım.O tatavalarını kkda sallarsın ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?