- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
zaten konu ortalık yerde yatmak istememem neyini yumuşatıcam zaten konu bu.gayet de salonda yatarsınız diyorlar demeseler neden bunu dert edeyim
Burada alt tarafı yorum yapıyoruz. Ne hakkından bahsediyorsunuz? Her fikrimizi belirttiğimiz insana hakkımız geçseydi oooooh. Her şeyi abartarak yaşamayı bırakın, bu şekilde mutlu olamazsınız.Ben bunu demeden önce saydırıldı.Etkiye tepki olması için önce benim demem lazımdı değil mi?Ben zaten size boş yere anlatmışım anlamak isteyen insan zaten baştan anlar.Sağ olun yorumunuz için.Eğer gerçekten haklıysanız haklısınız ama burada gerçekten haklıysam beni ısrarla burada daha çok üzen insanlara hakkımı helal etmiyorum.
Çünkü sen de gelmiş milleti savunuyorsun bana yardımcı olmak için mi yazdın.Hadi göster bakalım bana dalga geçmeden laf sokmadan kim yazmış da ben ona ters cevap vermişim ?bir tek o yorumunuzdan bahsetmiyorum bütün sayfaları okudum herkese ters ters yazıyorsunuz mesela bana da Allah akıl fikir versin diyorsunuz bu sizce saygılı bir yaklaşım mı?
geçen gün bende bir konu açtım ve 3-5 kişi dışında herkes "yanlış düşünüyorsun" tarzında yorumlar yaptı ama ben sizin gibi cevaplar vermedim zaten buraya konu açma sebebimiz fikir almak madem tersleyeceğiz insanları o zaman neden konu açıyoruz bildiğimizi okuyalım.
bu arada bende 6 haftalık hamileyim bu haftalarda duygusallık olmaz daha hormonlarımız o kadar çıldırmadı.
Konumun ne olduğundan tut kayınvalidemlerin bizi ortalıkta yatırmayacağına ve evlerinin lavabolarının nerede olduğuna kadar siz biliyorsunuz.Ne diyim hayal dünyanıza benden de selamlarHayır konunuz yok niye büyük ev almadılar da bize oda yapmadılar falan zorundalar mı? diyelim ki 3 çocukları var bayramda gelince kalsınlar diye her birine oda mı ayıracaklardı? saçmalık.. Konunuzda salonda yatarsınız gibi birşey dediklerini okumadım sadece eşiniz ne gerek var ayrı oda yapmanıza demiş bu salonda yatacağınız anlamına gelmez. Daha gidip kalmamışsınız bile nereden biliyorsunuz? herkes evli çiftin ortalık yerde yatmayacağını zaten bilir gidip ne olacağını görmeden bu telaş nedir yani?
Ayrıca hamileyim de merdiven çıkamam demişsiniz neden? 9 aylık karnınız burnunuzda da oraya gitmezsiniz herhalde onun dışında gayet çıkabilirsiniz odanız olsa bile akşamdan akşama yatacaksınız illa ki gündüz yukarı çıkacaksınız tuvalete sürekli. Hayır daha gidip salonda yatırılmadan hemen bir ön yargı nedir bir telefon konuşmasından bu kadar yaygara neden? sizin evinizde eşinizin ailesi için ayrı oda var mı mesela?görümceniz için ayrı?
Hem dubleks evlerde sadece odalarda lavabo olması mümkün değil illa ki aşağıda da bir tuvalet vardır çünkü yaşam alanı salon ve o da aşağıda olduğuna göre neden her tuvalette yukarı çıkılmasını gerek kılacak gibi yapılmış olsun ki ev hem de odalarda sadece mantıksız yani kayınpederiminde evi dubleks bir yukarıda bir aşağıda var kaynanam vefat edince orada yaşadık 1.5 sene ve yukarıdakini kullanıyorduk
Valla dün konuşurken görümcemin lavabosuna girersiniz falan dediler ve koltukların açılabilir olduğunu gelince orda rahat uyuyabileceğimizi söylediler.eşim de diğer evde de salonda yatıyorduk ne olacak dedi.Ama diğer evin salonunun kapısı vardıYatılı kalmanız gerekiyorsa ve bu konuda ısrarcılarsa görümceniz size odasını verecek
O salonda yatacak o zaman
Başka çözüm yok
Oğul gelin, kp kv olan evde ortalık yerde yatamaz
Üf ne alaka ya tapu falan kadınlarkulubundeki mantıklı konuşan insanlara ateş mi açtılarYok artıkHaklısın konu sahibi evin tapusunu niye senin üzerine yapmamışlar ki çok ayıp etmişler nasıl böyle düşüncesiz insanlar olabilir ! Bu konu beni mahvetti gidip biraz ağlıycam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?