Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence onlar için daha zor. Mesela bırakın yatılı misafiri oturmaya gelen görümcemin wc sine girecek. Yani asıl mağdur görümce. Ama insanlar napsın ona gücü yemiştir veya öyle uygun görmüştür. Ailenizin imkanı vardır ayrı oda yapmıştır. Buna takılmak ne bileyim bence çok saçma. Bu durumda eşinizin tepki vermesini beklemeniz de çok garip

Siz misafir gittiğinizde görümceniz odasını size verir bu kadar sorun yapmayın. Artı 1 oda fazla almak da öyle 5-10 bin fark etmiyor belki bilmiyorsunuz en az 50 bin daha arttırır fiyatı

Rahat etmeyeceğim bir yerde kalmak istemiyorum ama yine de eşim için gidip kalacağım göz önünde yatacağım başkasının odasına girip lavaboya gireceğim.Evet evet çok bencilim gerçekten

ya bir şey söylemek istiyorum bu tavrınız nedir? bir iki yorum hoşunuza gitmez çok gerilirsiniz böyle sert çıkarsınız ama siz hepsine çemkiriyorsunuz.
beklentiniz çok mantıksız yani bunu kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle.
soru soruyoruz cevaplar alıyoruz ama siz saygısızlık yapıyorsunuz insanlara. görüşlere saygı duyun.

Ay valla biz de ev aldık alırken sadece o evde yaşayacak 3 kişiyi düşünüp aldık. Bu kadar nokta bitti. Kırk yılda 1 geleceksiniz diye size göre ev almak mi hahaahahah

Kusura bakmayın ama saçmalamışsınız. Niye sizi düşünerek ev alsınlar ki. Belki maddi güçleri ona yetti veya o evi çok beğendiler. Biraz bencillik var sanırm sizde. Yada hormonlar tavan:))

Pes artık adam arada bir kalacak oğlunu ve gelinini düşünüp mü ev alacak?insanlar ne zaman bu kadar talepkar oldular?rahat etmiyorsanız uzun kalmazsınız.önemli olan orada temelli oturanların rahatı düşüncesi.lavabo olayında sizden çok görünmceye yazık odaya gelen çıkan belli olmayacak resmen.Dubleks olup tek tuvalet olması kötü.yani ev seçimini beğenmeyip mantıksız bulabilirsiniz belki ama buna sizin rahatınızı düşünmediler diye içerlemek çok ayrı bir boyut.

Hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alın sizde kendimi gördüm düşünülme isteği küçük şeylei alakan olmayan şeyleri takma yılda iki gafta görceğiniz kalcağnız ev abartılacak bi şey yok birde belki görümceniz evlenince burda yatılı gelen kalır diye düşündüler yada siz güdince odayı size veeicekker dereyi görmeden paçayı sıvamayın

Sizin hormonlar baya baya tavan yapmış ben bunda alınacak bişiy göremedim. Çocuk olduktan sonra zaten ayda bir gideriz diyorsunuz görümcenizin odasını kullanırsınız rica edip eminim yardımcı olacaktırlar. Valla sizin lohusalık döneminizi düşünemiyorum fırtınalı geçecek heralde

Kafamı buluyorsunuz bizimle canınız mı sıkılıyor? neden sizi düşünüp insanlar daha büyük ev alsınlar yahu yetiyor onlara bütçeleri neye yeterse onu alacaklar sizin kendi eviniz var ne alaka ya bizi düşünüp büyük ev almaz mı insan falan ya görümce de evlenecek iki kişi büyük evde ne yapsın siz niye gidip günlerce kalasınız onu da anlamadım ben hadi kaldınız 2 gün görümce verir odasını o zaman yani şimdiden bunlara kafa yormanın amacı ne? hamileyken çok lavaboya gidiyorsanız ya onlarda kalmazsınız ya da görümce verir odasını ne var yanii çok saçmasınız. Onlar da sizi salonda yatırmazlar ki konuşulmayan şeyler üzerine fikir yürütmek. Oldu insanlar çocuğunu evlendirmiş etmiş ev alırken hala çocuğunu düşünecek de büyük ev alacak o zaman siz verseydiniz parasını hayret birşey yaa ne kadar şımarıksınız dünya sizin etrafınızda dönecek insanlar sizi düşünüp büyük ev alacak başka??

Ben 5. Haftada hamile olduğumu bilmeden normal hayatıma devam ediyordum ki devamında da öyle hormon mormon yaşamadım siz daha şimdiden nasıl bu kadar takıntı oldunuz Bence hormonal değil de gıcıklık var gibi

Icerlememiz hamilelikten degil, zira 5. Haftada oyle psikolojinizi etkileyecek bir hormon degisimi olmaz.
Icerlemeniz dertsizlikten. O kadar dert gormemissiniz ki dert arıyorsunuz. Ben esinize sasiyorum, boyle anlamsiz cikislar yapmaniza ragmen gelip sariliyor falan.

Atladığınız bir şey olabilir mi acaba?
Evin şekli çok saçma çünkü, aşağıda mutlaka ortak banyo tuvalet vardır.

Ya da odanın biri alt kattadır, ortak kapısı olan banyo vardır.
Eğer iki oda da yukardaysa saçmalık.

Misafiri geç , her tuvalet ihtiyacı için yukarı mı çıkılır sürekli bilemedim ki, yaşam alanı aşağısı neticede.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…