- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.641
- 598
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Bana göre bir anne baba ev alırken çocuklarının geleceği ihtimalini düşünür.Benim babam biz rahat edelim diye bize ayrı bir oda bile döşedi.Eşim alışmış zaten düşünülmemeye ona koymuyor.Demek ki siz kendi anneniz babanızın evinde salonun ortasında yatsanız siz de üzülmezsiniz.Ama ben üzülürdüm bana normal gelmiyor bir insanın annesinin babasının evinde kalacak bir odası bile yoksa ne anlamı var
Siz ilerde ev alsaniz kayinvalidem kayinpederim gorumcem gelicek arti bir odasi daha olsun diye ekstra maliyet altina girermisiniz peki ? İnsanlar bu yasina gelmis onu begenmis icine sinmis almis coluk cocugu buyutmus esinizindr soyledigi gibi kirk yilda bir gittiginiz evde odaniz olsa nolur nolmazsa ne olur cok rahat edemezseniz gomcenizle beraber kalirsinizMerhaba kızlar.Kayınvalidemler evlerini satıp güzel bir semtten dublex bir ev aldılar.Onlar adına çok sevindim.Küçük görümcem kp ve kv beraber oturuyorlar.Evleri 2+1 miş.Bir görümcemin odası var bir de kayınvalidelerin...alt katta da ortada salon ve mutfakla beraber yani amerikan mutfak...Ve artı olarak lavabolar görümcem ve kayınvalidemlerin odasında.Yani lavaboya girmek için onların odasına girmek gerekli.Dün eve geldik eşim işte uzun süre babasıyla konuştu sonra da ben aldım telefonu hayırlı olsun dedim.Sonra görümcem sonra kayınvalidemle konuştu eşim.Toplamda 1 buçuk saat konuştular.Artık eşimin yok canım ne olacak başka bir odaya ne gerek var zaten küçük bir ailesiniz kırk yılda bir geliyoruz ne olacak görümcenin odasına gidip lavaboya gireriz falan onları poh pohluyor.Hamilelikten mi bilmem çok içerlendim.İnsan oğlum da gelecek çocukları olacak gelin ortalık yerde yatmasın demez mi.Sonuçta artık ölene kadar bu evi kullanacaklar.Ben ortalık yerde yatıcam onlar kalktığında toparlanmak zorunda kalıcam.Bunun emzirmesi var bunun uyurken ne şekilde yattımı var...Hadi bir kaç gün diyelim ama ben sürekli lavaboya kalkan bir insanım üstelik hamileyken bu iki katına çıkmak üzere.Ben nasıl yukarı merdivenlerden çıkayım da görümcemin odasına girip lavaboya rahat gireyim.Eşimin bu kadar vurdumduymaz olmasına sinirleniyorum.İnsan oğlum da geliyor diye düşünüp bir odalı daha ev almaz mı.Torun olunca ayda bir getirin diyorlar nasıl rahat edeyim hiç...Ben geçtim içeri bizimkileri aradım 3 kişiyle görüştüm daha hala kapatmadı telefonu.Hayırlı olsun hayırlı olsun...Benim babam bizi düşünmeden ev alsa valla içerlenirim ya bu adam nasıl böyle anlamıyorum.Ben dedim en son yatıyorum.Yatıyorum diyince telefonu kapatmaya çalıştı.Yattım.Gelseydin otursaydık diyor.Yok dedim uyucam uykum var.Neye bozuldun ne var telefonda uzun konuştuysam hep mi uzun konuşuyorum diyince ağladım artık üzerime gelme dedim.Neyse gitti sinirimden zor uyudum.Gelince sarıldı bir iki yattı.Sabah öpüp gitti.Ben de uzatmadım öptüm.Şimdi ailesiyle uzun konuştu diye sinirlendim sanıyor tabi.Çok sinirlendim.Sizce beni ilgilendirmez mi?yani beni ilgilendirmez ama işte
Kızlar eve geçemem herkes aynı şehirdeyiz olarak varsaymış.Çok uzağız bayramlarda ve yazın ailelerde 1er hafta kalmaya gidiyoruz
Siz evi gordunuz mu? Genelde o sekilde olan evlerin banyo kapisi (ebeveyn banyosu degil, gorumcenin dediginiz) hem yatak odasindan hem disaridan acilir bu sorunlari onlemek icin. Muhtemelen oyledir ya da alt katta bir banyo daha vardir.
Evinizi kv kpe göre dizayn etmeniz büyük incelik gerçekten, ama demekki onlar gerek görmemiş. Sizde gittiğinizde yatıya kalmayın.olmasa sence buna alınır mıydım.evet var geldiklerinde hepsinin rahat edebilecekleri odası var.koltukları bile açılabilir aldım.üstelik evlat bu.evlat daha da önemlidir.benim evladım olsa misafir olacaklar diye düşünürdüm.sonuçta eşim evlendi evet ama hala onların bir evladı.ben çok mutlu oluyorum babamın evinde bize ait bir odamız olmasından.babama tekrar aşık oldum iyi ki benim ailem onlar olmuş
Ne bileyim demek ki herkesin annesi babası benimki kadar ayrıntılı düşünmüyor
zorlamanıza gerek yok.herkesi düşünerek seçim yaptık.ailelerimizin geldiklerinde kendilerine ait odaları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?