Kayınvalidelerimin ev alırken oğullarını düşünememeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Biz bu kadar premses olamadık ne yazık ki
Ne güzel şanslısınız ki en azından sizin ailenize gittiğinizde rahat ediyorsunuz. Ama aileleri bunu yapmaya mecbur görmek saçmalık bana göre. Ben annemlerde de kayınvalidemlerde de kalacağım zaman salonda yatıyorum şimdiye kadar hiçte özel odam olmalı diye düşünmemiştim valla. Kendi ailemin evindeki odam yatağımda kardeşim yatıyor şuan, sen kalk orası benim bile diyemem artık çünkü evlendim gittim yer kavgası yapmak ne haddime yani bu kadar premses yetiştirilmenize üzüldüm açıkçası, hayatınız boyunca böyle beklentiler içine girip üzülen siz olacaksınız

Siz ilerde ev alsaniz kayinvalidem kayinpederim gorumcem gelicek arti bir odasi daha olsun diye ekstra maliyet altina girermisiniz peki ? İnsanlar bu yasina gelmis onu begenmis icine sinmis almis coluk cocugu buyutmus esinizindr soyledigi gibi kirk yilda bir gittiginiz evde odaniz olsa nolur nolmazsa ne olur cok rahat edemezseniz gomcenizle beraber kalirsiniz

Bütçeleri neye yetmişse onu almışlar. Gelinin veya damadın keyfine göre ev alacak değiller.
Çok rahatsız olursanız gitmezsiniz yada gidince siz otelde kalırsınız.
Alınacak ne kadar basit şey bulmuşsunuz. İllaki eş ailesine çamur atayım da ne olursa olsun gibi olmuş bu.

Hamile kadınların her yaptığını hormonlara bağlamasını da burada gördüm ben.

Siz evi gordunuz mu? Genelde o sekilde olan evlerin banyo kapisi (ebeveyn banyosu degil, gorumcenin dediginiz) hem yatak odasindan hem disaridan acilir bu sorunlari onlemek icin. Muhtemelen oyledir ya da alt katta bir banyo daha vardir.

Bence de böyledir, odalara girmeden tuvalete girmek mümkün olmalı. Ama değilse de evi yapan çekirdek aileye özel yapmış, misafire değil. İnsanlar da beğenip almış. İnanılmaz saçma bir konu açmışsınız, karışmaya hakkınız yok.

Düşünmesi gerekiyordu. Haklısınız. Madem düşünmemiş, siz de fazla kalmazsınız. Sonuçta gayet geçerli bahaneniz var.

Maddi imkansızlıktan ise elden bir şey gelmez. Ama aynı fiyata 3 odalı normal bir daire de alınabilirdi. Bir odası misafire ayrılabilirdi. Tuvalet de odalarda olmazdı.

Gittiğinizde bir iki gün kalın o kadar. Dert etmeyin kendinize.

Sonuna kadar haksizsiniz. Kimse prenses hazretleri gelinimiz veliahtiyla gelecek ona göre ev alalim diye dusunmek zorunda degil.

Sizin eviniz kac odali? Kayinvaldem kayinpederim ve gorumcem gelecek hepsine ayri oda vereyim diye dusunup 5 odali ev mi aldiniz?

1 haftalik misafir gelecek diye +1 odali eve 200 bin daha fazla vermek mantikli mi? Rahat edemezseniz kendi ailenizde veya otelde kalirsiniz olur biter

Yazın tayin isteyeceğiz ve ailemin olduğu şehirde yaşayacağız inşallah. 2+1 ev almayı düşünüyoruz hayırlısıyla. Biri de çocuk odası olacak. Kayınvalidem başka şehirde. İnşallah oturup ağlamaz ben nerde yatacağım diye. Ay ben gülerim yoksa Dipnot: Ailemin evinde odamız ve çift kişilik yatağımız var. Kendileri düşünmüşler sağolsunlar. Ama brnim ailem yaptı diye kimse yapmak zorunda değil. Yılda iki kere bir haftalığına gidiyorum sonuçta. 0 beklenti, bolca mutluluk.

Hormonlariniz size oyun oynuyor dikkat edin. Ayrica esinize de cok yansitmamaya calisin 9 ay boyunca bu gel gitli hallere tas olsa dayanamaz catlar, sonra olmadik yerde patlarsa cok uzulursunuz. Inanin sizin iyiliginiz icin soyluyorum.

allah allah gerçekten buna mı canınızı sıktınız?

e yatmaya gitmeyin, bebek olunca emzirmeye yukarıya çıkın.

şu hayatta en son takılacağım şey bile olamaz kv ler ev aldı da neden 1 oda fazla ev almadılar diye.

siz olsanız onlar için fazladan 2 odalı ev alır mıydınız?

Evinizi kv kpe göre dizayn etmeniz büyük incelik gerçekten, ama demekki onlar gerek görmemiş. Sizde gittiğinizde yatıya kalmayın.

Ne bileyim demek ki herkesin annesi babası benimki kadar ayrıntılı düşünmüyor

iyi ki düşünmüyor

babam ben evlendikten sonra bir odayı bana döşese israf derdim 15 yılda 15 hafta kullanılan bir oda, kapısı kapalı duracak

adam oda döşemiş diye kendimi daha sık gitmek zorunda hissederdim

15 yıldır ayrı şehirde yaşıyorum

yılda bir ya da iki gidiyorum

oturma odası formunda bir odaları var, kanepe vs olan orada yatıyoruz

yazın gittiğimde anneannem ve dayım vardı o odada, bizden önce gelmişler

biz salonda yattık

son gittiğimde de kış, o oda daha soğuk salonda yatın isterseniz dedi yine salonda yattık

kv nin evinde kalmıyorum ama gerekirse orada da nereye yat derse yatarım, hiç kp gelir bana bakar vs gibi şeyler de aklıma gelmez

bu arada 5 haftalık hamilelikte aman hamilelik hormonları vs denilecek aşama değil

sağlıkla kucağınıza alın ve her ikinizin sağlığı için daha az gerilin önümüzdeki aylarda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…