Kayınvalideleriniz hala eşlerinize size de sormadan yolluk hazırlıyor mu?

itsgalatea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
1.707
1.193
83
Kayınvalideleriniz hala eşlerinize
Aç kalmasın, akşam yemek yiyemeyecek, yola gidecek diye, evde yemek pişecek mi diye size de sormadan yolluk hazırlıyor mu kızlar ?

bunda ne var ki? cogu kadin oglu olsun, kizi olsun, evindeki misafiri olsun yola gidene hazirlik yapar. hic yoktan bir borek koyar.
herseyden de mana cikarmayin lütfen

*siz bodruma tatile gidecekken "gece borek yaptim yavrum yola cikinca ilk bana ugra al boregini" demiyorsa, onun evinden ciktiginiz yolculuklarda hazirliyorsa normal. diger turlu sıkıntı olabilir

Yolluk değil de onlara gittiğimizde bazen kocamın sevdiği yemeği yapıp bize veriyor.

İyi oluyor ben de yanına kocamın çok aramadığı ama kendimin ve kızın çok sevdiğimiz yemeklerden birini yapıyoruz.

Kayınvalideleriniz hala eşlerinize
Aç kalmasın, akşam yemek yiyemeyecek, yola gidecek diye, evde yemek pişecek mi diye size de sormadan yolluk hazırlıyor mu kızlar ?
Hazırlıyor hem kendi annem hem kayınvalidem sağ olsunlar hep yaparlar eve varınca yersiniz diye . Buzluk içinde bir şeyler yaparlar her gittiğimde dolu dolu gelirim memleketimden Allah razı olsun anneler baş tacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…