- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
eee düşündünüz mü arkadaşların yazdıklarını?Tek bu durum değil yıllarca zaten hep sonlarda kaldım.onların yanında.çok yanlız kaldım.simdide bunlar olunca artık.hiç birseye katlanamıyorum bu aralar fazla yüz göz olduk normalde arada muhakkak mesafe koyarım demekki samimi olmaya gelmiyorlar bunu anladım
Abla yaaaa.Burada kaynanalar hiç mazur görülmez,yanlışınız var.
yok elbette kaynananın yaptığı hoş değil, kendisine emanet edilen eşyayı sormadan etmeden birilerine dağıtmış. o da söylenmeli. anne lütfen bir daha bana ait olan şeyleri başkasına bana sormadan verme diye.Emanet diye bir şey var ama. Ben size emanet versem siz de kafaniza göre birilerine verseniz bu mantıklı mı? 10 senelik eşyalar tabi ki kullanılsın ama önce sahibine sorulsun. Bodrumda tutmak istemiyorsa " alın eşyalarınızı" diyebilirdi. Tersi olsa gelin kayınvalidenin ona emanet verdiği şeyi bir başkasına verse kıyamet kopardı. Bunu yapan kayinvalide olduğu için mi mazur görülsün?
yok elbette kaynananın yaptığı hoş değil, kendisine emanet edilen eşyayı sormadan etmeden birilerine dağıtmış. o da söylenmeli. anne lütfen bir daha bana ait olan şeyleri başkasına bana sormadan verme diye.
ama yani düşün 10 yıl önceki eşyalar, ortalıkta bebek de yok. yani delirecek sinir hastası olacak birşey var mı sizce?
çok doğru bir yorum,. kimse malınıza hele de evladınızın anıları olan eşyanıza izinsiz dokunamaz bile.. Kv gidip bi de başkasına vermiş, kesinlikle geri istemeniz lazım. kv oturup konuşulacak insansa deneyin ama bana göre konuşulacak biri değil gibi geldi çünkü mantıklı düşünen hiçbir insan bunu yapmaz... E eslemmliSizin esylarinizi size sormadan nasıl veriyor ya
Ben olsam verdiği kisiden isterdim sonucta mal sizin e sizde vermemissiniz
Daha düşünme aşamasında bukadr strese girmeye ne gerek var?Selam kızlar nasılsınız,öncelikle nasıl nereden başlasam bilmiyorum bizim evimizin bodrumu olmadıgı için oğlumun 2 tane arabasını beşiğini ,ana kucağı,yürüteç evimizde ne var ne yok obların bodruma koyması için vermiştik şimdi 2.çocuğu düşünüyoruz (bu arada oglum 10 yasında ve 36 yasındayım)ama büyük görümcem doğum yaotı k.validem bütün esyalarımı ona vermiş masamıda fakirin birine ve bugün doktora gittim oda bana panik atak başlangıcı olmuşsun dedi inanın morelim çok bozuk eşimde vermiş ne diyebilirim diyo yemeğe çağrıyolar mangal partisi abosiyle bu paraları veriyo bi kere bile onlar vermez durumları çok çok iyi.orta yollu bi ev aldık şükür orasını böyle yaparız.falan diye konuşuyolar ben sanki yokmuşum gibi lütfen bana birşeyler söyleyin nabayım bana akıl verin delircemm.
Bosver yeni bebegi ne yeni esyalari al kimseyi takma.. Kv ne sakayla karısık her indirdiğim esya yok oluyor yeni alıyorum oglun batacak bak hele...De...yeni evine yeni halılar koltuklar. Al.perdeler al.evi yenile. Böyle daha güzel oldu de.Selam kızlar nasılsınız,öncelikle nasıl nereden başlasam bilmiyorum bizim evimizin bodrumu olmadıgı için oğlumun 2 tane arabasını beşiğini ,ana kucağı,yürüteç evimizde ne var ne yok obların bodruma koyması için vermiştik şimdi 2.çocuğu düşünüyoruz (bu arada oglum 10 yasında ve 36 yasındayım)ama büyük görümcem doğum yaotı k.validem bütün esyalarımı ona vermiş masamıda fakirin birine ve bugün doktora gittim oda bana panik atak başlangıcı olmuşsun dedi inanın morelim çok bozuk eşimde vermiş ne diyebilirim diyo yemeğe çağrıyolar mangal partisi abosiyle bu paraları veriyo bi kere bile onlar vermez durumları çok çok iyi.orta yollu bi ev aldık şükür orasını böyle yaparız.falan diye konuşuyolar ben sanki yokmuşum gibi lütfen bana birşeyler söyleyin nabayım bana akıl verin delircemm.
Hep iş aradım bekledim bugündü yarındı derken yıllar geçti görümceyle inanın alakası yokEşyalar 8-9 yıldır kvnin deposunda mı bekliyordu.
Bir de iki bebek arasında baya fark olacak, siz 2. Yi neden düşünüyorsunuz kendiniz gerçekten istiyor musunuz yoksa şu görümce kv sizi gıcık etti diye mi?
Size sormadan eşyaları vermesi konusunda ise sonuna kadar haklısınız siz hep içinize atıyorsunuz o yüzden oluyor
Benim evimin bodrumu yoktu o yüzden annemlrrde burada ama inların bodrumun az yeri varBaştan bebek eşyaları neden ona verdiniz ki saklamak için?
Gorumceme esyalari guzel kullanmasini bebek istedigimizi ve dogunca alacagimi soylerdim.
Ama bundan once anasinin terbiyesizligine ses cikarmayan esime de bir guzel saydirirdim. Ayip yahu. Insan bir sorar. Usuluyle istenir. Gorumce de az degil. Sana soyleseydi keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?