Kayınvalidem arkadaşlar yardım

eee düşündünüz mü arkadaşların yazdıklarını?
ben olsam gider görümcemden isterim burun kıvırırsa da kv ye yenilerini alması gerektiğini söylerim alsın

Eşya umrumda olmazdı ki zaten 10 yıllık eşyalar dökülüyordur. Ama bana sorma nezaketi göstermemesine çok bozulurdum. İsterse 30yıllık olsun, birine ait olan bir şeyi alıp bir başkasına vermek ayıptır. Kayınvalidenize bu konuda iyi bir konuşma yapmalısınız bence.

Sormamakla hata etmiş belki kayınvalideniz ama siz de bu durumu büyütmekle hata ediyorsunuz. Hayat böyle şeylere panik atak olacak kadar uzun değil :) Bu panik ataklı stresli hallerle hamilelik yaşarsanız bebeğiniz de stresli bir hayat geçirir. Sakin olun

yok elbette kaynananın yaptığı hoş değil, kendisine emanet edilen eşyayı sormadan etmeden birilerine dağıtmış. o da söylenmeli. anne lütfen bir daha bana ait olan şeyleri başkasına bana sormadan verme diye.
ama yani düşün 10 yıl önceki eşyalar, ortalıkta bebek de yok. yani delirecek sinir hastası olacak birşey var mı sizce?

Biri bana bir çöp emanet etsin, isterse 30 sene sormasın yine de kimseye vermem. Önce bunu belirteyim. Kaynana muhtemelen bunu sürekli yapıyor, konu sahibi bu olayda patlamış.

Cidden sorun yaratıyorsunuz ,panik atakta olursunuz böyle başka şeyde ,
Ben evimin halısını 5 senede bi kaldırıp atıyorum ,
Yeğenim ilk zaman bi sürü bizde kaldı ıcuz bi beşik almıştık iş bitti baktım verecek biri yok çöpün oraya koyduk biri aldı ,10 yıllık eşya yahu ,bebeğe yazık küf pas olmuştur hep

Sizin esylarinizi size sormadan nasıl veriyor ya
Ben olsam verdiği kisiden isterdim sonucta mal sizin e sizde vermemissiniz
çok doğru bir yorum,. kimse malınıza hele de evladınızın anıları olan eşyanıza izinsiz dokunamaz bile.. Kv gidip bi de başkasına vermiş, kesinlikle geri istemeniz lazım. kv oturup konuşulacak insansa deneyin ama bana göre konuşulacak biri değil gibi geldi çünkü mantıklı düşünen hiçbir insan bunu yapmaz... E eslemmli

Daha düşünme aşamasında bukadr strese girmeye ne gerek var?
Hemen hamile kaldınz diyelim
Doğum vs 9 ay en az sure var,görumcenize biz de 2.yi dusunuyorz eşyaların isi bitince verirsinz dersinz oldu bitti.
Valla canınıza yazık,
Bu stresle zaten olacaği varsa da olmaz 2.

Bosver yeni bebegi ne yeni esyalari al kimseyi takma.. Kv ne sakayla karısık her indirdiğim esya yok oluyor yeni alıyorum oglun batacak bak hele...De...yeni evine yeni halılar koltuklar. Al.perdeler al.evi yenile. Böyle daha güzel oldu de.

Eşyalar 8-9 yıldır kvnin deposunda mı bekliyordu.
Bir de iki bebek arasında baya fark olacak, siz 2. Yi neden düşünüyorsunuz kendiniz gerçekten istiyor musunuz yoksa şu görümce kv sizi gıcık etti diye mi?
Size sormadan eşyaları vermesi konusunda ise sonuna kadar haklısınız siz hep içinize atıyorsunuz o yüzden oluyor

Gorumceme esyalari guzel kullanmasini bebek istedigimizi ve dogunca alacagimi soylerdim.
Ama bundan once anasinin terbiyesizligine ses cikarmayan esime de bir guzel saydirirdim. Ayip yahu. Insan bir sorar. Usuluyle istenir. Gorumce de az degil. Sana soyleseydi keske.

Arkadaşlarım var hamileler büyük çocuklar 9 yaşında

Abilerden kalan çöp dahi yok diyorlar bebekler de kız alıyorlar yeniden

İkinciye çok heves de olmuyor galiba dolap vs almadık bizim dolapta raf boşalttık diye anlattı ikisi de

Yatağı olsun giysisi olsun yeter modundalar

Hep iş aradım bekledim bugündü yarındı derken yıllar geçti görümceyle inanın alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…