Kayınvalidem arkamdan konusuyor

Nerozey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
306
87
298
34
Merhaba arkadaşlar. Bugün yaşadığım olayı size anlatıcam. 3 yıllık evliyim şu an 7 aylık hamileyim. Kayınvalidemin yazlığı var her yıl haziran ayında gel diye tutturur. Bende Bu yaz hamile oldugumdan kendi odamızda olmadığından çok yazlığa gitmek istemedim. Neyse dün geldim 1 hafta kalmak için benimle birlikte kardeşim ve eşimde geldi. Eşim sabah işine gitti ve yattigimiz odanın kapısını açık bırakmış. Bende hamile oldugumdan ve çok sıcak olduğundan sortlu askili bir takim giydim. Bacaklarımin arasına da yastık almadan yatamıyorum çok agrım oluyor. Evde de sadece kayinvalidem, görümcem, kardeşim ve ben variz erkek yok.
Her neyse sabah uyandım. Aşağıdan fısır fısır kayınvalidenin sesi geliyor. Kulak kabarttim ama duyamadım. Sonra kardeşimin odasına gittim kardeşimin yüzü düşmüş ne oldu diye sordum. Kayınvalidemin konuşmasını duymuş. " Hava çok sıcak tamam ama yine de bu şekilde yatılmaz diyormuş " Görümcem de sessiz ol anne ablam duyucak demiş. Tabi ben bunu direkt üzerime alındım çünkü uyurken her şekil yatabilirim üstelik hamileyim. Bu arada kayinvalidem kapalı bir insanda değildir . Üstüne başına hic dikkat etmez. Sonra aşağıya indim ve yanında komşusu var büyük ihtimal ona benim lafımı yapıyor. O kadar çok sınır ve rahatsız oldum ki. Bu olayı esime anlatmayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz hanımlar. Gerçekten moralim çok bozuldu. Ben nerde nasıl davranacağını, giyinilecegini ondan daha iyi bilirim. Bu şekilde arkamdan konuşması çok sinirimi bozdu.

Daha önce bu tarz konuşmaları oldu mu?
Eşinizin yüzüne inkar edebilir

Sende birdahaki yazlığa gitmezsin olur biter niye gelmiyon dese de cevabını ver

Eşine söyleme bnce şikayet eder gibi çocukça olur. Onu umursamadığını kv ye gösteer. Sinirlerini hoplat

Kardeşinizin doğru anladığına eminseniz, toplayın çantanıza geri dönün. Nereye gidiyorsun diye sorarlarsa da, dedikodulardan uzak, sere serpe uyumaya dersiniz. Eşiniz sorarsa da git annene sor deyin. Oh mis. Çok ortalık karıştırıcı olmadı di mi? =)

Evine dön sorarsada bize verilen odada bile bana müdahele ediliyor rahat edemiyorum dersin kadın kadına da bunun lafı olmaski

Kv yazlığına kardeşimle gitmezdim. Cümbür cemaat tatil anlayışım yok. Ha böyle bir şey duysaydım da kardeşimi alır evime dönerdim. Eşime de söylerdim sebebini. Kv densiz biri bana göre konu komşuya gelinim donla yatıyor demeye utanmıyor galiba. Eşiniz de bir garip insan kapıyı niye çekmez ki.. Bir yeriniz açılabilirdi hoş değil, düşüncesizce.

Kusura bakmayin da ben kayinvalidesiyle sorun yasayan gelinlerin isin icine eslerini de katmasina oldum olasi sinir oluyorum.Esini neden katiyorsun?Git soylenilenleri duydugunu kendi sahsina soyle esin ne yapsin?Ese soylenilen hic bir problemin cozuldugunu gormedim,probleminiz kayinvalideniz se eger birebir onunla konusup cozmeyi deneyin.Ucuncu sahislara paylasilan hic bir sorun cozulmez aksine hallac pamugu gibi daha da artar,buyur.

Gansta Başkan nick mi değiştirdin bi ara her yerde gözlerim seni aradı nereledeydin ,,,,,,,,?

Banlıydım, art arda iki ban yiyince zaten bir ay yapıyor o, ondan.

Bu arada kvyi takmayın, şikayete de gerek yok konu sahibi. İstediğiniz gibi giyinin, gözüne gözüne de sokun eğlenin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…