Hoşgeldin hiç gitme senin gibi aydın insanlara ihtiyacı var bu forumunBanlıydım, art arda iki ban yiyince zaten bir ay yapıyor o, ondan.
Bu arada kvyi takmayın, şikayete de gerek yok konu sahibi. İstediğiniz gibi giyinin, gözüne gözüne de sokun eğlenin. :)
Evimde istersem don giymeden yatarım ona ne?
Durumdan rahatsızsa evıme gelmez.
Neden asagı ındıgınde haddını bildirmek yerine esıme anlatsam mı dıye soruyorsun? Kulagınla duydugun seyı neden sormadın?
Neden kendin sormadın?
Merhaba arkadaşlar. Bugün yaşadığım olayı size anlatıcam. 3 yıllık evliyim şu an 7 aylık hamileyim. Kayınvalidemin yazlığı var her yıl haziran ayında gel diye tutturur. Bende Bu yaz hamile oldugumdan kendi odamızda olmadığından çok yazlığa gitmek istemedim. Neyse dün geldim 1 hafta kalmak için benimle birlikte kardeşim ve eşimde geldi. Eşim sabah işine gitti ve yattigimiz odanın kapısını açık bırakmış. Bende hamile oldugumdan ve çok sıcak olduğundan sortlu askili bir takim giydim. Bacaklarımin arasına da yastık almadan yatamıyorum çok agrım oluyor. Evde de sadece kayinvalidem, görümcem, kardeşim ve ben variz erkek yok.
Her neyse sabah uyandım. Aşağıdan fısır fısır kayınvalidenin sesi geliyor. Kulak kabarttim ama duyamadım. Sonra kardeşimin odasına gittim kardeşimin yüzü düşmüş ne oldu diye sordum. Kayınvalidemin konuşmasını duymuş. " Hava çok sıcak tamam ama yine de bu şekilde yatılmaz diyormuş " Görümcem de sessiz ol anne ablam duyucak demiş. Tabi ben bunu direkt üzerime alındım çünkü uyurken her şekil yatabilirim üstelik hamileyim. Bu arada kayinvalidem kapalı bir insanda değildir . Üstüne başına hic dikkat etmez. Sonra aşağıya indim ve yanında komşusu var büyük ihtimal ona benim lafımı yapıyor. O kadar çok sınır ve rahatsız oldum ki. Bu olayı esime anlatmayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz hanımlar. Gerçekten moralim çok bozuldu. Ben nerde nasıl davranacağını, giyinilecegini ondan daha iyi bilirim. Bu şekilde arkamdan konuşması çok sinirimi bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?