Ben ödemezdim şahsen..40 bin bu boru değil..
3 değil 5 değil arkadaşlar 40.000 yazı ile KIRK BİN !
Kadın 31 yaşında..Çocugum suan yok ama düşünüyorum diyor..2010'da evlenmiş aradan geçmiş 3 sene artık vakti geldi diyor kaldı ki haklıda.
Sevgican kaynvalidene söyle yüzüne süreceği krem parasını biriktirsin,lüksünden geçsin ödesin..
Annede olsa sevgican kaynanasının borçlarını üstlenmek için evlenmedi eşiyle..Oha lan ! Bunlar ne biçim anne aklım almıyor..
Sana kesinlikle katılıyorum ama ne yapmalılar? Yani nasıl dönerler sırtlarını?
Elmişim anne evladına sırtını dönmüş çoktan..Umurunda bile değil evladının huzur..Utanmadan kadın yardım kuruluşlarını devreye sok araştır diyor..Ticaret yapmak onun neyine..Eti ne budu ne be canım.
Şimdi bu kız bu meblağın 20 bin tl'lik kısmını ödese bile 5 yıl demek bu..Ayda 500 ödese bankaya zaten kazandıkları nedir ki ?
Ben çok mu kötü bir insanım bilmiyorum..Ama gerçekten ödemem.
Elmişim maaş iyi olunca ayda 500 ödemek koymaz insana bu 500'de faraza bir rakam ha..Belki daha da fazla olabilir..
Ama düşün bu kadın özel şirkette..Eşi de muhtemelen öyle..
Yok cnm banım maaş bazında düşünmedim. Yani eşe nasıl gidin ne haliniz varsa görün bana ne denir ki onu bilemedim? Bir yerde mecburiyet yani.
Yok cnm banım maaş bazında düşünmedim. Yani eşe nasıl gidin ne haliniz varsa görün bana ne denir ki onu bilemedim? Bir yerde mecburiyet yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?