Kayınvalidem, Asker Eşim, Çekilen Krediler...

Ne munasebet ya nekadar sacma.biliyorum benm basimada geldi boyle bi olay.sinirden deli olmustum.yardim edecekseniz bile gonullu gibi yapmayin.tavirli oldugunuzu hissettirinki birdaha bole bisey yaparlarsa 2kere dusunsunler.yazik valla sana.calisip esine kv ye bakiyosun.bebegini sevmek varken

yüzsüzlüğünde bu kadarı pes..

bide yardım kuruluşlarını araştır demiş...!!en çokta buna kızdım.dulun yetimin öksüzün hakkına bile göz dikmişler.

o kadar borç hayatta ödenmez eşin öderiz deyip o sorumluluğun altına girmesi çok yanlış.eski eşininde hiç mecburiyeti yok yardım etmez yani

Son düzenleme:
dün oğuzboyu bugün sen be canım nedir bu kredi meseleleri, eşin bunca zaman askerliği ertelemiş artık sebep nedir bilemiyorum şimdi askerde onada para yollayan sensin bide sana anneme yardım edicez diyo pes yani, sanırım ben eşimi o kadarda sevmiyorum yaa şu lafların ilk cümlesine bile tahammülüm olmaz bide özeldesin harbiden sen ne zaman anne olacaksın geçen bebek için bi tırnak makası aldım sevgi 14 lira düşün, bi tırnak makası der geçersin 14 lira al sana en basit masraf, Allah kolaylık versin ne diyim, bide yanlış hatırlamıyosam eşinin annesiyle problemleri vardı çokta düşkün bi çocuk değildi demek bide düşkün olsa evi barkı onun üstüne yapacaktınız

Konuyu okudum icime bi öküz oturdu.

Atsan atamazsın, sırtını dönemezsin, askerdeki cocuğa bile utanmadan dert yanıp yardım isteyen bir anne.

Özelde calısıp hayata tutunmaya calısan bir kadın.

Cok zor ya. Ödense bir türlü ödenmese bir türlü

Ben ödemezdim şahsen..40 bin bu boru değil..

3 değil 5 değil arkadaşlar 40.000 yazı ile KIRK BİN !

Kadın 31 yaşında..Çocugum suan yok ama düşünüyorum diyor..2010'da evlenmiş aradan geçmiş 3 sene artık vakti geldi diyor kaldı ki haklıda.

Sevgican kaynvalidene söyle yüzüne süreceği krem parasını biriktirsin,lüksünden geçsin ödesin..

Annede olsa sevgican kaynanasının borçlarını üstlenmek için evlenmedi eşiyle..Oha lan ! Bunlar ne biçim anne aklım almıyor

Bak eğer öderiz tamam derseniz kendiyle birlikte sizi de çekecek o bataklığa..Ailende gram huzurun varsa oda gidecek iyi düşün..

Son düzenleme:
Resmen seni koşeye sıkıştırmışlar.
Kayınvalidenin tavrı hiç hoş değil.
Kredileri sormadan çekip,anlamadığı işlerde batıran ve gelirinden
çok harcama yapan bir kayınvalideye kolay kolay acımam açıkcası.
Sen de mecbur değilsin ödemeye ama ne yazık ki eşin tek evlatmış.
dediğin gibi dolaylı bir emrivaki içindesin.
kayınvalidenin satıp savacağı hiç mi bişeyi yok.
ev,araba,altın vs.
illa kıyısında köşesinde bişeyi vardır veya kendi ailesinden kalan bi mirası falan.
eğer böyle bişeyleri varsa satmaları için ısrarcı ol.
ne kadarını kendi öderse kar kardır.

Sana kesinlikle katılıyorum ama ne yapmalılar? Yani nasıl dönerler sırtlarını?

Sana kesinlikle katılıyorum ama ne yapmalılar? Yani nasıl dönerler sırtlarını?

Elmişim anne evladına sırtını dönmüş çoktan..Umurunda bile değil evladının huzur..Utanmadan kadın yardım kuruluşlarını devreye sok araştır diyor..Ticaret yapmak onun neyine..Eti ne budu ne be canım.

Şimdi bu kız bu meblağın 20 bin tl'lik kısmını ödese bile 5 yıl demek bu..Ayda 500 ödese bankaya zaten kazandıkları nedir ki ?

Ben çok mu kötü bir insanım bilmiyorum..Ama gerçekten ödemem.

Bazen insanlar niye cinnet geçirir diyordum kendi kendime...Al işte sana bir sebeb..Ne kadar sorumsuzlar..Kendileriyle birlikte başkalarının da huzurunu kaçırıyorlar..Yazık gunah yemin ederim..

Ya yok haklısın da sanırım ben de malım öderdim

sevgi sonuna kadar haklısın ,işin içine para girince herşey alt üst oluyo malesef,
eşin sana söylemiş olsun ,seninde bi kulağından girip birinden çıkmış olsun ,ne yardımda bulun nede bu konu açıldıgında yorum yap, zaten k.valıdenın yüzü olsa gelip sana anlatırdı ,eşinden haber yollamazdı , eşine para yollama ,niye para gelmedi dediğindede annene ayırıyorum o parayı ,ancak böyle para birikiyor dersin(ama annesınede verme para falan )

aslında eşlne biz artık kendimiz bir aile olduk desen ,ne der acaba ,aile olduk biz kendimize ancak yetiyoruz ,annene şu durumda yardımcı olamayız elimiz bol değil kredi ödüyoruz hala desen ,

desende anlamazki annesi aklına sokmuştur şimdi

Elmişim maaş iyi olunca ayda 500 ödemek koymaz insana bu 500'de faraza bir rakam ha..Belki daha da fazla olabilir..

Ama düşün bu kadın özel şirkette..Eşi de muhtemelen öyle..

hayır yani adam kendi çalışsa neysede kendide askerde kızın eline bakıyo utanmadan bu nasıl söylenir, yeter bi düşün yakamdan dese ne olacak bende Kontes gibi düşünüyorum 8 senedir panik ataklıyım ve bu tür baskı yaratan durumlar bende nefes darlığı ve ani tansiyon yükselmesi yapıyo gelemem ben böyle işlere, krediyi geçtim kredi kartına bile 3 taksitten fazlasını yaptırmam o 3 ayda beni yer zaten bilmem kaç ay taksitle telefon alanlarıda anlamıyorum tamda bu sebepten

Elmişim maaş iyi olunca ayda 500 ödemek koymaz insana bu 500'de faraza bir rakam ha..Belki daha da fazla olabilir..

Ama düşün bu kadın özel şirkette..Eşi de muhtemelen öyle..

Yok cnm banım maaş bazında düşünmedim. Yani eşe nasıl gidin ne haliniz varsa görün bana ne denir ki onu bilemedim? Bir yerde mecburiyet yani.

Açık açık söylesene
Benim sizin kadar bile lüksüm yok
Biraz kozmetiğinizden, biraz sigaralarınızdan feragat ederseniz kendi borcunuzu kendiniz ödersiniz diye

Boru değil 40 000 yardım kuruluşlarıda vermez ki. Niye versinler. Kv maaşlı bi işe girsin çalışsın ödesin. İş kurmayı biliyorsa onu da yapabilir herhalde. Biri demiş ya işten çık ödeme parayı diye. Haklı yani o kadar çalış çabala çocuk bile yapma sonra 40000 öde.

Yok cnm banım maaş bazında düşünmedim. Yani eşe nasıl gidin ne haliniz varsa görün bana ne denir ki onu bilemedim? Bir yerde mecburiyet yani.

Niye denmesin ki
Konu sahibi 4 yıldır borç içinde yüzerken herkes ne haliniz varsa görün modundaymış zaten
Eşi biraz akıllı olsa bunu düşünür de, teklif dahi edemez
Bi cahilliktir teklif etmiş ama yok öyle yağma da denmesi hak bu durumda bence

Kendini allayıp pullayıp gösteriş yapmayı bilen insan, borcunu da kendi ödesin bir zahmet
Gencecik insanlar bile borcum var deyip üstüne bişey almıyoken, çocuk yapmayı erteliyoken bu kadarı haksızlığın daniskası

Mesaj tekrarı .

Son düzenleme:
Ben diyemem, ister salaklık olsun ister enayilik. Haa yapacağım iyilik bir kere olur, tekrarı olursa da tükürürüm ağzına.

Ama oğlundan baska kimsesi olmayan, bu kadar borcun icine batmış (sebebi her ne olursa olsun) bi insana sırtımı dönemezdim.

valla diyen diyo elmeyracım bnm abimle yengem beş kuruş istemediğimiz halde kendilerinden, mesela eskiyen çekyatımızın yerine koltuk aldık dimi ooo paranız var sizin koltuk aldığınıza göre ben karıma daha evlendiği eşyaları kullandırıyorum.. oo tavuk da yiyebiliyorsunuz maşallah valla anne ben kimseye bakamam yaşlanan gitsin huzurevine herkes başının çaresine baksın..benim karım kimseye bakamaz dedi (tabi bunlar yengemle ikisinin düşünceleri)

biz hiç bir şey istemediğimiz halde bu şekilde muamele gördü anneciğim dünkü oğuzboyu nun görümcesinin ve sevginin kvsinin yengeme denk düşmesini çok isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…