Kayinvalidem asla yardim etmiyor kendimi enayi gibi hissediyorum?

Ben de birlik oturanı görmedim bu zamanda. Yakın oturanlar var. Ama birlik yok yani. 19lar... 23ler.. 25 ler... ne güzel şeyler.

Böyle mi yok olmalı yani. Böyle mi yapmak lazım.

Ben anne babaları da suclamıyorum artik. Annem babam beni daha 20 yasimdayken evlendirmeye kalksa ben kendim istemezdim.

Bu sebeple "cahillik ettim" lafina inanmıyorum artık.

Ben de 19 yaşında oldum. Ama böyle anormal şeyler yapmaya kalkmadım.

Tek derdim duvarima asabileceğim kadar büyük bir teoman posteri bulmaktı.

Elbette herkes eşit şartlarda dünyaya gelmiyor. Ona da amenna.

Ama farklı yol cizebilecekken kendine bunu reva gören de var.

Liseden sınıf arkadaşımla çok yakındık. Okuldan bi manyağı sevdiğini iddia ediyordu. Tabiki kimse destek vermedi. Babasi engel olmak için çok mücadele etti. Olmadı. Evlendiler.

Adam bi iki sene sonra silah kacakciligindan iceri atıldı.

Hani göre göre. Bile bile evlendin. Ne diyebilirim ki.

Yolun açık olsun.
Bosuna yazmissin kuzum uzun uzun, sahteymis konu

Allah sabır versin,
şimdi ruh sağlığın için lütfen beni dinle veee omzuna aldığın o ağır sorumlulukları her gün her hafta birer birer indir, bırak.... 1 kez hayata geliyorsun unutma, mutlu bir çocuk için önce senin mutlu olman lazım, hiç değilse çocuğun için kendini mahkum etme böyle ev işlerine vs. çık çık gez, bırak evde oturup naparsa yapsın, yeni meşgaleler bul, en önemlisi de akıl sağlığını koru, düşünme, bırak artık hayatını yaşa canım

valla tatlım çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama 3-4 yaşında bile özel kreşler oluyor , yaşında genç çocuğunu verirsin kreşe çalışmaya başlarsın. O da senden yüz bulamayınca , başının çaresine bakar. Hem psikolojik olarak hem maddi olarak kendini daha iyi hissedersin. Ha dersen ben çocuğuma bakmak istiyorum o zamanda evi ayırman lazım. Ben kaynananın değişeceğini sanmıyorum , kendini iyi bir şey yapmış sanıyor. 65 yaşında telefonuyla ilgileniyorsa kalkıp bir çay koymak bu kadar zor olmamalı.

Böyle düşünmene üzüldüm. Kızım 4 yaşına girecek. Ve yatalak olan kayinvalidem bakıyorum. Onu bırakıp nasıl calisayim. Cidden kalpsizsiniz.
Diye önceki konularında yazmış az önce yine sordum anlayamadım diye. İyileşmiş sanırım!
Önceki konuda "sen neden çalışmıyorsun" sorularına karsilik öyle bir şey uydurdu sanırım :) Yatalak olsa iş beklemesi tuhaf olurdu.
Yani bu konu fake değil bence,önceki konuda doğruyu söylemedi.

Çünkü siz gelinsiniz. Evleri ayırın desek ayıramam dersiniz eminim o nedenle o yokmuş gibi yaşamaya devam. O olmasa da tüm işleri siz yapacaksınız nasılsa 🤷🏻‍♀️

Sizdeki durumun aynısı annemde vardır kadın 40 sene kaynana bakmış. Biz çocuktuk o zamanlar ama hatırlıyorum hala yaşıyor şuanda 95 yaşında ama gençliğindede bir şey yapmazmış hazır önüne gelirdi yemek sonrada kalkardı. Hazıra alışmıştı cünkü anacım yemek hazırlar çağırırdı çağırmazsa gelmezdi annem sinirlenirdi kadın her seferinde çağırmak mı lazım diye. Velhasıl sizdeki durumda annem gibi babanemde hiçbir işe el atmazdı yatardı aşağıya bütün gün otururdu. Bişiy olsa lafınıda esirgemezdi. Babanem 95 yaşında şimdide altını temizliyor. Şuanda bakıma muhtac zaten bişiy bekleyemezsin ama eli ayağı giderkende yapmadı. Tembellik yani. Siz söyleyin şu çamaşırı katlarmısın şu çocuga bir bakarmısın anne diye gönül alarak kırmadan. Sonucda bir evin içlndesiniz

Benimkide gelse hiç el sürmez ama evinde dipçik gibi birde demezmi ben ne nerde bilmiyorum karıştırmakta huyum değil, aklı sıra beni kandıracak misafirlik 2 gün dedim açar bakarsın dolaplarda ne nerde görürsün yabancı değilsin dedim kesti sesi zaten 2 küçük çocuğum var anladım ki iyilikten maraz doğuyor fazla iyi olmayin hakkinizi arayin uyanık bir kaynanan var

Midem bulandi yahu. 😂 Sabah sabah esimle odamiza girip kv bizi öpücüklese bilemiyorumm... 🥺🥺🥺

Konu sahibi 19 yasinda kaynana yanina gidecek ne vardi diyesim geliyor. Dunyanin en mukemmel erkegini mi kacirmis olurdun evlenmesen 😕
5 sene ses cikartmamissin bu saatten sonra sana ses cikarttirrilar mi bilmiyorum ama madem gorumceler de var neden sirayla bakmiyorsunuz kvye? Niye hep sizde?
Allah Allah neden mideniz bulandı ki 👀
Ben çok mutlu oluyorum 🥳 böyle şeyleri görmediğim için kendimi çok iyi hissetmeme sebep oluyor 🤗 benim tüüm dertlerimi hüznümü mutluluğumu anlattığım tek kişi kayınvalidemdir aklınıza gelen gelmeyen her türlü şeyi paylaştığım tek kişidir kayınvalide demek anne yerine kaim olan demek o yüzden kayınvalidemden bahsederken kayınvalidem demek bile garip geliyor bana çünkü annem gibi değil Annem o benim 💕

Önceki konunuzda, kayınvalidenizin yatalak olduğunu, diğer çocuklarının da ona bakmak istediğini ama onun sizin yanınızda mutlu olduğunu, gitmek istemediğini, sizin de zaten ona kıyamadığınızı, size muhtaç olduğunu yazmışsınız. Bir başka konunuzda, akciğer kanseri olan ve tedavi olan babanıza yardım amaçlı dikiş diken annenizden 50-100 TL cep harçlığı istemekten bahsetmişsiniz bir diğer konunuzda ise eltiniz ve görümcenizin çocuklarına düğünde takmak için bilezik alacağınızı, bunlar alınırken eşinize kendinize de nasıl bir bilezik aldıracağınızı sormuşsunuz. Bizle dalga mı geçiyorsunuz?

Ben çok mutlu oluyorum 🥳 böyle şeyleri görmediğim için kendimi çok iyi hissetmeme sebep oluyor 🤗 benim tüüm dertlerimi hüznümü mutluluğumu anlattığım tek kişi kayınvalidemdir aklınıza gelen gelmeyen her türlü şeyi paylaştığım tek kişidir kayınvalide demek anne yerine kaim olan demek o yüzden kayınvalidemden bahsederken kayınvalidem demek bile garip geliyor bana çünkü annem gibi değil Annem o benim 💕

Anneniz yerine koymussaniz olabilir belki tabi.
Ben annem gibi gormuyorum kendisini, eşimin annesi sadece.
Sabah sabah kaynanamin surati suratimda uyanmak istemem. 😂
Gerci annem gibi gorsem bile esimle uyudugumuz odaya girmeseler iyi olur. 😂😂😂😂 Allah muhabbetinizi arttirsin.

Anneniz yerine koymussaniz olabilir belki tabi.
Ben annem gibi gormuyorum kendisini, eşimin annesi sadece.
Sabah sabah kaynanamin surati suratimda uyanmak istemem. 😂
Gerci annem gibi gorsem bile esimle uyudugumuz odaya girmeseler iyi olur. 😂😂😂😂 Allah muhabbetinizi arttirsin.
Amin 😁😁 Sağolun 🧿♥️

bisey merak ettim, kari koca evde olmadiginizda ne yapiyor? atiyorum gezmeye ciktiniz yemegi de disarda yediniz, tatile gittiniz bir hafta gelmediniz filan...
Böyle bir adam sizce karısını annesinden bağımsız diledigince gezmeye çıkarır ya da tatile götürür mü? Sanmıyorum.

Kızları kendisiyle ilgili okkalı birbeddua bulup suratına söyleyin .
Kızlarına da yardım eden olmasın deyin mesela.
Belliki inadına yapıyor .

Şimdi yatakta uyumuyor pencereden bakıyor ben sofra kutupta anne softa hazır diyene kadar ölse çıkmaz dışarı.
Ben şuna gülmekten konuya yorum yapamicam sanirim 🤭🤭
Pencereden bakip ne düşünüyor acaba gençliğini mi kaybolan yıllarını mı 😂😂😂
Konu sahibi canim sen bence herseyi 4 4 luk yapmaya ve surekli verici iyi hoşgörülü olmaya calisma. Kızınla ilgilen ufak daha sana cok ihtiyaci var bu günler geri gelmez ama kahvalti hep edilir. Ac kaliyorsa da kalsın. Senden önce 5 sene önce acından ölmüyordu ya? Hizmetçi değilsin neticede. Ayıp.

Kızları kendisiyle ilgili okkalı birbeddua bulup suratına söyleyin .
Kızlarına da yardım eden olmasın deyin mesela.
Belliki inadına yapıyor .
Konu sahibi daha önceki konusunda kayınvalidesinin yatalak olduğunu, eşi haricinde 4 çocuğu daha olduğunu onların da annelerine bakmak istediğini ama kayınvalidesi ile mutlu olduklarını, kayınvalidesinin diğer çocuklara gitmediğini kendisinin de kayınvalidesine kıyamadığını söylemiş. Kayınvalidesi ayaklanmış herhal. 🙄

Bismillahirrahmanirrahim...

Back
X