Neymiş kızı zaten kocasıyla uzakta yaşıyormuş (aynı şehir) bir de oğlunu uzağa göndermeye dayanamazmış. Bana seçip veriyorlar bu çatlakları herhalde.Kafalarına bir şey düşmüş büyük ihtimalle
Sevgiliyken sorun yok, nişanlanınca oğluşum da oğluşum hay oğluşun kadar kafana !Tut yol resmen, cadı kılıklı! Oğlundan bir tane var ama senden bin tane sanki!
Oğluşu ne diyor peki bu duruma? Sizin geçmişiniz hakkında hadsizce konuştuğu zaman dur bakalım anne ne diyorsun sen deme zahmetinde bulunmadı mı?Sevgiliyken sorun yok, nişanlanınca oğluşum da oğluşum hay oğluşun kadar kafana !
Henüz baş etmek zorunda kalmadım, o bana bir laf sokuyorsa nişanlım da tutup annesine bin laf sokuyor. Aynı eve binaya falan çıkmak yok nereden çıktı sizin bu bezdiren kıskançlığınız diye bağırdı.Demek ki eğitimli olmak yetmiyormuş biraz da karakter meselesi.
Bence yol yakınken dönün, bir kez daha hayal kırıklığına uğramayın.
Hem eğitimli hem çığırtkan kaynanayla baş edemezsiniz.
Ha birde görümce.
Aslında böyle olan çoook var. Bunlara rastlamak değil rastlamamak düşük bir ihtimal. Tam evlenmeden önce bir hâl geliyor, sanki oğullarını kaçırıp ömür boyu göstermeyeceksin. Eğer erkek de annesini savunuyor veya etkisiz eleman oluyorsa o zaman çekilecek çok şey var demektir. Aynı apartman, aynı ev korku filmi gibi zatenNeymiş kızı zaten kocasıyla uzakta yaşıyormuş (aynı şehir) bir de oğlunu uzağa göndermeye dayanamazmış. Bana seçip veriyorlar bu çatlakları herhalde.
Abovv, kıyameti kopardı. Bu kadını bu aileden hiç kimse üzemez, kimse bizim yolumuza çıkmasın yoksa çok kötü olur vs bağırdı annesine. O yönden şanslı çıktım sanırım.Oğluşu ne diyor peki bu duruma? Sizin geçmişiniz hakkında hadsizce konuştuğu zaman dur bakalım anne ne diyorsun sen deme zahmetinde bulunmadı mı?
Bilmez miyimSevgiliyken sorun yok, nişanlanınca oğluşum da oğluşum hay oğluşun kadar kafana !
Henüz baş etmek zorunda kalmadım, o bana bir laf sokuyorsa nişanlım da tutup annesine bin laf sokuyor. Aynı eve binaya falan çıkmak yok nereden çıktı sizin bu bezdiren kıskançlığınız diye bağırdı.
Eğer böyle sürmezse onu uykusunda yastıkla boğarım. Ya da babam onun mesleki itibarını bitirir. Benim kozlarım açık nişanlıma karşı, sürmediği an çeker kapıyı çıkarım daha önce yapmadım sanma falan dedim.Canım şu an nişanlının öyle davranması doğal, hep böyle süreceğinden emin misin?
Bir daha yara alma diye uyarıyor herkes seni, köprüyü geçene kadar herkes iyidir bak yüzünü göstermiş işte kadın oğlumu alamazsın elimden!! diye.
Bundan sonra nasıl olmasını bekliyorsun başın ağrıyacak bir sürü boş mevzulara.
Bence de alçakça. Ama karma durur mu ? Kızının 2. evliliği bu, ben de dedim ki kim bilir senin kızın ne yaptı da adam boşayıp evden attı? Kaldı öyle mosmor, cevap verecekti ki bana laf yetiştirmeyin x hanım yoksa sabaha kadar sayıp dökmeye devam edebilirim.Eski nişanlınızla alakalı laf sokmaları çok alçakça !! Onlar kim ki seni böyle aşağılıyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?