Kayınvalidem Aynı Evde Yaşamak İstiyor

Kopruden.once son.cikis.....saga don.ve kac.....bu.kaynanaya bildigini okusanda.islemez
Mutluluğumu burnundan getirmeye çalıştıkça onu yerle bir edicem. Dışarıdan mutlu aile tablosu sandım meğerse müstakbel kv ve kp sevmiyolarmış birbirlerini bayağıdır, boşanıp napıcaz diye zordan duruyolarmış, o da onun hırsını çıkarmaya çalışıyor etraftan. daha ben onun ne maskesini düşürücem.

Kişi kendinden bilir işi derler ya bunlarınki de o misal

Abovv, kıyameti kopardı. Bu kadını bu aileden hiç kimse üzemez, kimse bizim yolumuza çıkmasın yoksa çok kötü olur vs bağırdı annesine. O yönden şanslı çıktım sanırım.
Umarım bu tavrını evlendikten sonra değiştirmez..Burada ki konularda hep görüyoruz eşim evlenmeden önce böyle değildi evlendikten sonra şöyle oldu annesinin evinden çıkmıyor falan filan diye.Bence çok dikkatli olun,adımlarınızı sağlam atın neler okuyoruz burda böyle kayınvalideler insanın hayatını maffeder..

Kaynanam bana "tartiya cik fazlan var" dese, sana fazla gelen ogluna az geliyo sekerim; tam kocamin eline goreyim ayoool" deyip arsizca gulerim.Bak bakiyim bi daha diyo mu..benimkinde ise yarar

Bu tip kadınlar oğullarına aşık başka bir kadın ortaya çıkınca rakip olarak görüp hayatı zehir ediyorlar.Erkek de safsa tamam o ana oğul Hayatları boyunca bırak aşklarını yaşasınlar.Lafa bak uzağa gönderirse dayanamazmış sanki kara sevdalı..böylelerini gerçekten kaynar kazana atmalı

Korkunç,kabus gibi valla okurken daraldım burda. Ne yapılması gerektiğini biliyorum sizede söyleyeyim;ben ömrümün geri kalanında kaynana/görümce müdahalesine karşı dimdik durabilecek kadar güçlü cesur bir kadınım diyorsanız evlenin. Aksi halde yol yakınken dönün zira kayınvalideniz fazlaca sinsi olmalı,sevgiliyken cici/tatlı,iş ciddiye binince hafiften belli etmis,evlenmeniz halinde neye dönüşür düşünmek dahi istemiyorum

hepsi mi aynı olur bunların canım yaa ..yeni evlendiğimizde arkadaşlar misafirliğe gelmişti kv de geldi onların yanında eşim için kilolu sevmezdi seni nasıl aldı demezmi herkes kaldı öyle o kadar utandımki misafirlerin yanında söylenicek şeymi oturamadım yanlarında başka odaya geçip ağladım sonra arkadaşım iyi sabrettin bişey demedin diyo ..şimdi olsa susarmıyım hiç sinir oldum bak yine biz alt üst oturuyoruz yine geçinemiyoruz kiraya çıkıcaz yakında bu yüzden sakın bir arada oturma derim eşinle huzurun için hatta gidebildiğin kadar uzağa git ve sakın sessiz kalma tepene binerler ben sustukça daha çok üstüme gelindi ne zaman sesimi çıkardım şimdi tık yok

O kadar vahim diyosun
Ben kayınvalidemle yaşadım 3 yıl. Benimki melek gibidir. Karışmaz sormaz etmez ama olmuyor. Aynı evde 2 kadın olmuyor işte. Asla kabul etme. Yarın öbür gün doğum yapsan,kilonu hemen veremesen kayınvalideni Düşünebiliyor musun

Kaynanam bana "tartiya cik fazlan var" dese, sana fazla gelen ogluna az geliyo sekerim; tam kocamin eline goreyim ayoool" deyip arsizca gulerim.Bak bakiyim bi daha diyo mu..benimkinde ise yarar
Ay senin ne geniş basenin koca popon var biraz dikkat et yemene dedi, ben de dedim ki oğlunuz bayılıyor popoma eline gelince hoşuna gidiyor dedim hahayt bana bir şey diyemedi nişanlım yanımıza gelince hemen yetiştirdi 'ben onun sağlığını düşünüyorum' diye nişanlım da dedi ki denizbhrm'ın ölçüleri tam benim ayarımda anne sen karışma nişanlımın yemesine içmesine dedi 1-0 çok mu arsız olmuşum

Kaç kaç kaç hemen bak sana ben canlı örnek sakın evlenme sakın sakın sakın genç kızsın erkek mi kalmadı seeeç beğen en efendisini en kadrini kıymetini bileni al erkekler sana yalvarsın kaynanalar görümceler gönlünü eğlemek için uğraşsın heh kız kuruları yellozlara bak sen kaç bacım kaç bırak kara kaşı kara gözü vallahi çok pişman olursun sonra kimki bunlarda sen bunları çekiyosun şimdiden

O kendi göbeğine baksın gizli gizli götürüyor kebapları ciğerleri e göbeği de ortada yaşlılıktan diyor ama hadi ordan bence ehehe siz de haklısınız terzi kendi söküğünü dikemezmiş dedim kaldı öyle nanay

Oğluna düşkün olmayan kayınvalide bulamazsınız keşke aynı bina isteğine biraz olumlu baksaydınız..
O yüzden nişanlımdan vazgeçmiyorum çünkü her anne böyle :) Aynı bina isteğine maalesef olumlu bakamazdım yani aynı ev olurdu o zaman gelin-kaynana yan yana, girerler sonra saç başa

Ben kaynanama diyorum ki "herkes anasinda dogar ama karisinda olur"

(Zati "ben oglu emzirdimmm" dese " Ben de...." derim.Ne fark var ki:dd)
Ay hahahaytttt kahkahalar attım evin içinde ahahah ben bu cevabı aklımda tutayım yahu ay Allah seni de güldürsün nasıl güldürdün beni gece gece

Sen de az değilsin he vazgeçtim evlen bence sen. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş

Şaka bir yana kendini ezdirmeyeceğin belli ama bu lafları nişanlın yanında yokken sok bari. Sonra anneciği Kıymetli olur

Hihihiiii yooo ne arsizi be

Bence de ya zaten sinirsel bozuklukları varmış bana denk geliyor hep Valla hiç kusura bakmasın oğluyla arama girmesine izin veremem mutluluğu onda buldum bu saatten sonra bizi Allah'ın izniyle yine kendisi ayırabilir büyük konuşmak gibi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…