- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Valla Allah seni inandırsın bacım aynısını nişanlım dedi annesineSen de az değilsin hevazgeçtim evlen bence sen. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş
Şaka bir yana kendini ezdirmeyeceğin belli ama bu lafları nişanlın yanında yokken sok bari. Sonra anneciği Kıymetli olur
Ben kaynanama diyorum ki "herkes anasinda dogar ama karisinda olur"
(Zati "ben oglu emzirdimmm" dese " Ben de...." derim.Ne fark var ki:dd)
Nişanlım asla ezdirmiyor beni. Kvnin en büyük hatası baştan bana oğlunun yanında çemkirmek oldu. Şimdi çoğu zaman ben ağzımı açmadan o susturuyor annesini. O yokken biraz da ben atıştım karşılıklı ezilmedim yani.Deli mıknatısınız var herhalde.
Nerede birer manyak, sizi bulmuş.
Nişanlınızın bu durumlar yaşanırkenki tavrını merak ettim, onu da yazarsanız daha rahat anlayabileceğiz durumu.
Merak etmeyinNişanlım asla ezdirmiyor beni. Kvnin en büyük hatası baştan bana oğlunun yanında çemkirmek oldu. Şimdi çoğu zaman ben ağzımı açmadan o susturuyor annesini. O yokken biraz da ben atıştım karşılıklı ezilmedim yani.
Yanında hiç sinirlenmeden gülerek sokuyorum laflarımı, sinirlerimi bozmuyorum. Genelde aklıma bile getirmiyorum, geldi mi gülüp geçiyorum. Yaptığım ayıp ama nişanlıma acıtasyon yaptım azıcık. ''Ben kendimi korurum ama sen beni ezdirirsen benim içim acır, mutlu bir aile kurma hayalimi bir de sen yıkma nolur'' dedim, gözyaşı akıttım azıcık, hemen beni çekip göğsüne falan bastırdı. saçımı öpüyor asla istemediğin bir şey olmayacak benim güzel sevgilim falan dediNapiyim ya cigerime cigerime sokuyodu laflari.Ben de umursamadan hatta boyle cevaplarla basetmeyi ogrendim bacim ys
Valla Allah seni inandırsın bacım aynısını nişanlım dedi annesineMeğerse müstakbel görümcemi bu kadının dırdırı ayırmış kocasından, benimki de şimdi diyor ki dinsizin hakkından imansız gelir anne bak bakalım benim hatun benziyor mu eski damadına
O zaman bir sıkıntı yok.Nişanlım asla ezdirmiyor beni. Kvnin en büyük hatası baştan bana oğlunun yanında çemkirmek oldu. Şimdi çoğu zaman ben ağzımı açmadan o susturuyor annesini. O yokken biraz da ben atıştım karşılıklı ezilmedim yani.
Onların binasından ev tutmayacağımızı söylediğimizde ''Şimdi anladım önceki ailenin seni niye istemediğini'' diye çemkirdi, ''Benim tek bir oğlum var elin kızı gelip benden uzaklaştıramaz'' diye de bağırdı. Alıştığım için gülebiliyorum artık
Vayyy vayyyy vallahi billahi korkmadan ayni yerde yasayabilursiniz.Yanında hiç sinirlenmeden gülerek sokuyorum laflarımı, sinirlerimi bozmuyorum. Genelde aklıma bile getirmiyorum, geldi mi gülüp geçiyorum. Yaptığım ayıp ama nişanlıma acıtasyon yaptım azıcık. ''Ben kendimi korurum ama sen beni ezdirirsen benim içim acır, mutlu bir aile kurma hayalimi bir de sen yıkma nolur'' dedim, gözyaşı akıttım azıcık, hemen beni çekip göğsüne falan bastırdı. saçımı öpüyor asla istemediğin bir şey olmayacak benim güzel sevgilim falan dedi
Ben kaynanama diyorum ki "herkes anasinda dogar ama karisinda olur"
(Zati "ben oglu emzirdimmm" dese " Ben de...." derim.Ne fark var ki:dd)
bu manyaklar yüzünden mesajını nişanlım beni emzirmiyor olarak okudum kardeş. psikolojimi bozdular.Nişanlım asla ezdirmiyor beni.
Ehehehehebu manyaklar yüzünden mesajını nişanlım beni emzirmiyor olarak okudum kardeş. psikolojimi bozdular.
bakakaldım mesaja. asla emzirmiyor demiş...istese de nasıl emzirecek ki falan diye 2-3 dakika düşündüm.EheheheheBen emzircem onu az beklesin o bakem Benim psikoloji gitmiş zaten gideceği kadar
Müstakbel kv hazretlerinin buyruğu bunlarBunları söyleyen kim anlamadım?
Yok valla tam tadinda, tam kivaminda....Buralarda akil arama yani.gerek yokEheheheheBen emzircem onu az beklesin o bakem Benim psikoloji gitmiş zaten gideceği kadar
Abim dedi ki o nişanlın olacak müsvedde evlendikten sonra seni ezdirirse kendine mezarlık seçip beğensin dediSenin bu sevgi kelebeği nişanlın evlendikten sonra anneci olursa nolacak peki şimdi her şey iyi hoşda
Değil mi, gereken donanıma sahip değil yani doğuştanbakakaldım mesaja. asla emzirmiyor demiş...istese de nasıl emzirecek ki falan diye 2-3 dakika düşündüm.
al işte yine emzirirse diye okudum.Abim dedi ki o nişanlın olacak müsvedde evlendikten sonra seni ezdirirse kendine mezarlık seçip beğensin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?