Kayınvalidem Aynı Evde Yaşamak İstiyor

Deli mıknatısınız var herhalde.
Nerede birer manyak, sizi bulmuş.
Nişanlınızın bu durumlar yaşanırkenki tavrını merak ettim, onu da yazarsanız daha rahat anlayabileceğiz durumu.

Sen de az değilsin he vazgeçtim evlen bence sen. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş

Şaka bir yana kendini ezdirmeyeceğin belli ama bu lafları nişanlın yanında yokken sok bari. Sonra anneciği Kıymetli olur
Valla Allah seni inandırsın bacım aynısını nişanlım dedi annesine Meğerse müstakbel görümcemi bu kadının dırdırı ayırmış kocasından, benimki de şimdi diyor ki dinsizin hakkından imansız gelir anne bak bakalım benim hatun benziyor mu eski damadına

Deli mıknatısınız var herhalde.
Nerede birer manyak, sizi bulmuş.
Nişanlınızın bu durumlar yaşanırkenki tavrını merak ettim, onu da yazarsanız daha rahat anlayabileceğiz durumu.
Nişanlım asla ezdirmiyor beni. Kvnin en büyük hatası baştan bana oğlunun yanında çemkirmek oldu. Şimdi çoğu zaman ben ağzımı açmadan o susturuyor annesini. O yokken biraz da ben atıştım karşılıklı ezilmedim yani.

Ayrıca haklısınız nerede manyak var beni buluyor, acaba ben de mi deliyim neyim ama bir eve iki deli fazla, ya o evimin hanımı olur ya ben

Merak etmeyin
Kaynananiz evini ayirsin diye ogluna yalvarir ve " kurtar beni bu gelinden" deyip tasinir.Disi batmaz eminim.

Napiyim ya cigerime cigerime sokuyodu laflari.Ben de umursamadan hatta boyle cevaplarla basetmeyi ogrendim bacim ys
Yanında hiç sinirlenmeden gülerek sokuyorum laflarımı, sinirlerimi bozmuyorum. Genelde aklıma bile getirmiyorum, geldi mi gülüp geçiyorum. Yaptığım ayıp ama nişanlıma acıtasyon yaptım azıcık. ''Ben kendimi korurum ama sen beni ezdirirsen benim içim acır, mutlu bir aile kurma hayalimi bir de sen yıkma nolur'' dedim, gözyaşı akıttım azıcık, hemen beni çekip göğsüne falan bastırdı. saçımı öpüyor asla istemediğin bir şey olmayacak benim güzel sevgilim falan dedi

hahhaha terbiyesuuuuz

O zaman bir sıkıntı yok.
Mümkünse onlara en uzak semtlerde bakın evinizi.
Ayda 1-2 gidersiniz.
Siz hiçbir şekilde atışmaya girmeyin, saygınızı koruyun.
Böylece nişanlınız asıl sorunun annesi olduğu daima bilecek ve sizi koruyacaktır.
O aileye en güzel cevap da birbirinize aşk dolu gözlerle bakmanız olacaktır, eminim.
Daha da sıkı tutun birbirinizin elinden.

Bunları söyleyen kim anlamadım?

Vayyy vayyyy vallahi billahi korkmadan ayni yerde yasayabilursiniz.

Senin bu sevgi kelebeği nişanlın evlendikten sonra anneci olursa nolacak peki şimdi her şey iyi hoşda

Evlendiği zaman "oğluşunu" dizinin dibinden ayıramayan anneler genelde bir iki seneliğine yurt dışına yada okuması için şehir dışına yada aylarca yalnız tatillere falan gönderebiliyor. Demekki olay oğlundan uzaklaşmak değilde onu başka bir kadınla paylaşmakta. Dolayısıyla bu kadın hep kıskanacak bir şeyler bulup oğlunu paylaşamayacak. Gardınızı en başından alın.

bakakaldım mesaja. asla emzirmiyor demiş...istese de nasıl emzirecek ki falan diye 2-3 dakika düşündüm.
Değil mi, gereken donanıma sahip değil yani doğuştan Evlendikten sonra o ben onu ha o beni farkeder mi karı koca arasında taraf olmaz değil mi yani

Abim dedi ki o nişanlın olacak müsvedde evlendikten sonra seni ezdirirse kendine mezarlık seçip beğensin dedi
al işte yine emzirirse diye okudum.
o nişanlın olacak müsvedde evlendikten sonra seni emzirirse kendine mezarlık seçip beğensin
konunu iyce sabote ettim ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…