Kayınvalidem bana da bırakmış!

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.

Nasıl yani tel de konuşurken temizlik yaptım sana da mutfağı bıraktım mı dedi öyle bam diye?
Memleket dediğin kendi memleketin mı kvnin mı?
Gitme kv ye esin gelince gidersin tel de söyle eşim gelince size geçeriz ben annemlere gideceğim diye.

Zaten uzakta oturuyormuşsunuz sürekli yapıyor değilsiniz ki mutfak zordur sizde gençsiniz yapabilirsiniz ne var ki. kaynana isteyince neden sorun oluyor?yardım.istemiş ama hemen ben temizlikçi miyim diye söyleniyor. Sizde o evin bir kızı sayılırsınız senede bir kere sorun olmamalı ben anneme gittiğimde yaparım işleri sizde kendi anneniz olsa yaparsınız

Daha önce yapıyor muydun da öyle bi görev dağılımı yapmış?
Sağ elinin 2 parmağına yarabandı yapıştır "ayy elimi kestim ya suya sokamıyorum çok da oynatamıyorum evde bile yapmadım iş" de geç.

Merhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Eli ayağı tutan herkes kendi işini yapsın yapamayan tutsun birini yaptırsın ne alaka yani sana bunu diyince ne dedin yapamam demedin mi

Eşinizle aynı anda gidin bence de. Bayramda gidersiniz temizlik falan da kalmaz. Ya gönüllülük olsa neyse de telefonda mutfağı da sana bıraktım demesi gerçekten hoş değil. Belki anneniz demiyordur öyle. Allah kolaylık versin.

Kaynanaların gelinlere ev temizletme merakından bıktım usandım. Her yerde böyle maalesef. Benim kayınvalidem eşimle evlenmeden önce temizlik için bir yardımcı çağırıyordu, evlenince benden bekler oldu. Hiçbir şekilde elimi sürmedim geçiştirdim. En son ben kendi evime bile bir abla alıyorum fıtık var bende dedim. Ki gerçekten var. Olmasa da yapmam gerçi. Sizde bayram gününe kadar ayılın bayılın gitmeyin. Ne münasebet yani en sevmediğim mevzuu bunlar.

iki gün için eşini neden beklemiyorsun?

Bana guvenip birakma, benim planlar her an degisebilir deseydin, ve de degistirseydin planini hemen. Kendi ailene git, esinin ailesine esinle birlikte gidersin.

Vallaha zorla insanı çıldırtmak böyle bir şey bence :sopa:

Back
X