kayınvalidem başa bela :(

Kayınpederinle geçmişte sıkıntısı falan mı oldu acaba mutsuz bir evliliği mi vardı yoksa bir insan durduk yere bu kadar aksi lanet olamaz yani bilemedim

Pınarcım cok uzuldum . Herkes kendı yaptırdıgından utansın ınsanlık sızde kalsın . Dili nıyetı kötu olanla bas edılmez. Haddını aşmış baya. Ama sız esınle mutluysanız gerısı boş. Senın anksıyete ne durumda canım?

Kayınpederinle geçmişte sıkıntısı falan mı oldu acaba mutsuz bir evliliği mi vardı yoksa bir insan durduk yere bu kadar aksi lanet olamaz yani bilemedim
kayınpederim 2008de vefat etmiş canım.babamıda çıldırtırdı çok kavga ederdi adam hep mutsuzdu diyor eşim.kvdem ben mutlu olmayacaksam kimse olmasın dermişti bana biz nişanlıyken.bu düşüncede olan birinden ne beklenirki

utanmıyor canım utanmazda.ben haklıyım der herzaman.Allaha havale ettim.ne diyim.anksiyetem eskiye göre iyi canım.çok şükür kaygılar korkular azaldı.böyle sıkıntılı durumlarda artıyor ama maalesef

utanmıyor canım utanmazda.ben haklıyım der herzaman.Allaha havale ettim.ne diyim.anksiyetem eskiye göre iyi canım.çok şükür kaygılar korkular azaldı.böyle sıkıntılı durumlarda artıyor ama maalesef
Malesef tetikler takılma dıcem ama elinde degıl. Mantıklı bır ınsan ogluna karının evınde oturmaya utanmıyormusyn der mi. Çocuk içinde fazla hassas oluyoruz cok ıyı anlıyorum bende tedavı için gıdecegım artık dua et canım

Sizden uzak Alla.a yakın olsun. Nasıl bi anneymiş bu ya eşin için çok üzüldüm. Allah.tan eşin uzak tutuyo sizden.

herşeyin hayırlısı olsun hakkında canım.inşallah güzel haberler alırsın.doğuramadı doğuramazda lafı çok ağrıma gitti.doğuramazmışım nerden bilecekse

herşeyin hayırlısı olsun hakkında canım.inşallah güzel haberler alırsın.doğuramadı doğuramazda lafı çok ağrıma gitti.doğuramazmışım nerden bilecekse
Allahın izmiyle hamıleyım konuna yorum yazıcaz burda . Bırılerı konuşşun boşver

dahada iyi olacağız inşallah canım.moralim çok bozuk dua et bana
Etmezmıyım.. Bu durumlar esınızle bagınızı artırsın canım ızın verme ıkınızı huzursz etmesıne amacı o cunku

Etmezmıyım.. Bu durumlar esınızle bagınızı artırsın canım ızın verme ıkınızı huzursz etmesıne amacı o cunku
gerçektende öyle canım.Allah korusun biz ayrılsak zil takıp oynar.eşime böyle davrandıkça eşim bana çok sımsıkı sarılıyor.ben çok ağladım doğurmadı doğuramaz sözüne.eşimde çok ağlamaklı oldu.bizim birbirimize olan bağımızıda kıskanıyor işte canım

Mumkunsede catlasın.

"Bir daha işverene, esnafa, ona buna bizi kötülersen, hakkında hukuki işlem başlatacağız. Avukata vekalet vereceğiz" deyin. Bundan sonraki ilk yapışında da avukattan uyarı gitsin. Hukuka aykırı davranan insan sonuçlarına da katlansın.

Cnm bu kadina sakin rahatsizligini soyleme onuda kullanir sana karsi ve uzulurdun ayni benim kvdeye benziyor

Allah islah etsin boylelerini
Duzelmez hic bi sekilde bosuna ugrasma uzulme görüşme...

Çocuğunuzdan ona ne Oturduğun evden ona ne.. ya yaşlıdir,anadir, büyüktür derler saygı saygı saygı da bu büyüklerin çoğu maalesef haddini bilemiyor. Ondan sonra ne sevgisi ne saygısı valla günah herkes bir kere geliyo dünyaya kimse kimseye hukmedemez sonra gelinler kapımı açmıyor diyolar, kim bilir ne yaptın diyorum boylelerine icimden

Eşin annesini ömür boyu terketsin eşinde annesini her yerde kötülesin annesine hakaret etsin

Hic takma.sakin gorusme.gorusursen burnundan getirir.kocanida sana karsi doldurur.esinin karsisindada dik dur bir gun gidip el operiz barisiriz ümidi olmasin sakin.erkekler annelerine cok toleransli çünkü

şaşırıp kalıyorum. bir anne nasıl bu şekilde davranır..
çocuğun olsun sende istersin, ama olmuyor.. kv nin bunu alması çokmu zor birşey.
görmeyin duymayın.. mutlu ve mesut olun..
rabbim en kısa sürede bir bebekte nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…