Kayınpederinle geçmişte sıkıntısı falan mı oldu acaba mutsuz bir evliliği mi vardı yoksa bir insan durduk yere bu kadar aksi lanet olamaz yani bilemedimhep böyleymiş ama eşim pek muhatap olmazmış.bugün ablamda sordu aynı bu soruyu.ben evden işe işten eve gelip odamda otururdum yoksa kavga çıkarırdı dedi.eşimde tam tersine çok sakin birisi.sadece eşime değil evdeki herkese karşı böyleymiş.
Pınarcım cok uzuldum . Herkes kendı yaptırdıgından utansın ınsanlık sızde kalsın . Dili nıyetı kötu olanla bas edılmez. Haddını aşmış baya. Ama sız esınle mutluysanız gerısı boş. Senın anksıyete ne durumda canım?merhaba kızlar.buraya kayınvalidemle ilgili konu açmıştım belki hatırlarsınız.evleneli 2.5 seneyi geçti ne ben ne eşim görüşmüyoruz.yaptıkları ve yaşattıkları öyle ağır şeylerki anlatmakla bitmez.eşimede çok çektirdi.hem maddi hemde manevi...bugün evimizin aşağısındaki bi esnafa gitmiş eşimi beni kötülemiş.tanımaz bile esnafı.sırf bizi kötülemek için herşeyi yapıyor.daha öncede eşimin iş yerine gidip müdürüne çekiştirmişti.eşimde dayanamadı bugün mesaj attı.beni herkese kötüleme ailevi meseleler kimseyi ilgilendirmez yazdı.bu mesajdan sonra kv aradı.öyle küfürler ettiki eşimle şok olduk.eşimi hiç konuşturmadı bağırdı sürekli.zaten öyle bi yapısı vardır karşındakini asla dinlemez.küfürleri dışında öyle bi laf ettiki çok zoruma gitti."avradın çocuk doğuramadı daha demi " dedieşimde telefonu yüzüne kapattı.1 sene denedik bebek için nasip olmadı tam doktora gideceğimizde ben kaygı bozukluğu rahatsızlığım oldu antidepresan kullanmak zorunda olduğum için bebeği erteledik ama bunu kv bilmiyor bilmezde görüşmediğimiz için.1 sene bebek için uğraş verdiğimizide bilmez.evleneli 2.5 seneyi geçince kafasında bebekleri olmuyor herhalde diye düşündü böyle alay etti resmen.çok ağladım :'( eşimle hiç bir sorunumuz yok şükür birbirimize bağlıyız aşkımız sevgimiz sonsuz ama kv bizi çok mutsuz ediyor.bide eşimle ben,annemle ablamın yaşadığı aile apartmanında oturuyoruz.babamızdan kaldı evlerimiz.eşime "karının evinde oturmaya utanmıyormusun"dedi.eşimde buna çok üzüldü.bize 1 kuruş desteği olmadı herşeyimizi kendimiz yaptık tabi annemde çok destek oldu şimdide eşinin evinde oturmaya utanmıyormusun diyor :'( daha önce eşim gidip elini öpüyüm belki pişman olmuştur yaptıklarından diyordu.biz iyi niyetle yaklaştıkça bize kötülük yapmak istiyor.artık bizde bizimle uğraşmasın istiyoruz.nasıl uzak tutabiliriz kendimizden kv şerrinden bilmiyorum
kayınpederim 2008de vefat etmiş canım.babamıda çıldırtırdı çok kavga ederdi adam hep mutsuzdu diyor eşim.kvdem ben mutlu olmayacaksam kimse olmasın dermişti bana biz nişanlıyken.bu düşüncede olan birinden ne beklenirkiKayınpederinle geçmişte sıkıntısı falan mı oldu acaba mutsuz bir evliliği mi vardı yoksa bir insan durduk yere bu kadar aksi lanet olamaz yani bilemedim
utanmıyor canım utanmazda.ben haklıyım der herzaman.Allaha havale ettim.ne diyim.anksiyetem eskiye göre iyi canım.çok şükür kaygılar korkular azaldı.böyle sıkıntılı durumlarda artıyor ama maalesefPınarcım cok uzuldum . Herkes kendı yaptırdıgından utansın ınsanlık sızde kalsın . Dili nıyetı kötu olanla bas edılmez. Haddını aşmış baya. Ama sız esınle mutluysanız gerısı boş. Senın anksıyete ne durumda canım?
Malesef tetiklerutanmıyor canım utanmazda.ben haklıyım der herzaman.Allaha havale ettim.ne diyim.anksiyetem eskiye göre iyi canım.çok şükür kaygılar korkular azaldı.böyle sıkıntılı durumlarda artıyor ama maalesef
herşeyin hayırlısı olsun hakkında canım.inşallah güzel haberler alırsın.doğuramadı doğuramazda lafı çok ağrıma gitti.doğuramazmışım nerden bilecekseMalesef tetiklertakılma dıcem ama elinde degıl. Mantıklı bır ınsan ogluna karının evınde oturmaya utanmıyormusyn der mi. Çocuk içinde fazla hassas oluyoruz cok ıyı anlıyorum bende tedavı için gıdecegım artık dua et canım
Allahın izmiyle hamıleyım konuna yorum yazıcaz burda . Bırılerı konuşşun boşverherşeyin hayırlısı olsun hakkında canım.inşallah güzel haberler alırsın.doğuramadı doğuramazda lafı çok ağrıma gitti.doğuramazmışım nerden bilecekse
amin canım inşallah.senin durumun nasıl anksiyeteler ne alemde :)Allahın izmiyle hamıleyım konuna yorum yazıcaz burda . Bırılerı konuşşun boşver
Daha ıyıyım canım tesekkur edrmamin canım inşallah.senin durumun nasıl anksiyeteler ne alemde :)
dahada iyi olacağız inşallah canım.moralim çok bozuk dua et banaDaha ıyıyım canım tesekkur edrm
Etmezmıyım.. Bu durumlar esınızle bagınızı artırsın canım ızın verme ıkınızı huzursz etmesıne amacı o cunkudahada iyi olacağız inşallah canım.moralim çok bozuk dua et bana
gerçektende öyle canım.Allah korusun biz ayrılsak zil takıp oynar.eşime böyle davrandıkça eşim bana çok sımsıkı sarılıyor.ben çok ağladım doğurmadı doğuramaz sözüne.eşimde çok ağlamaklı oldu.bizim birbirimize olan bağımızıda kıskanıyor işte canımEtmezmıyım.. Bu durumlar esınızle bagınızı artırsın canım ızın verme ıkınızı huzursz etmesıne amacı o cunku
Mumkunsede catlasın.gerçektende öyle canım.Allah korusun biz ayrılsak zil takıp oynar.eşime böyle davrandıkça eşim bana çok sımsıkı sarılıyor.ben çok ağladım doğurmadı doğuramaz sözüne.eşimde çok ağlamaklı oldu.bizim birbirimize olan bağımızıda kıskanıyor işte canım
merhaba kızlar.buraya kayınvalidemle ilgili konu açmıştım belki hatırlarsınız.evleneli 2.5 seneyi geçti ne ben ne eşim görüşmüyoruz.yaptıkları ve yaşattıkları öyle ağır şeylerki anlatmakla bitmez.eşimede çok çektirdi.hem maddi hemde manevi...bugün evimizin aşağısındaki bi esnafa gitmiş eşimi beni kötülemiş.tanımaz bile esnafı.sırf bizi kötülemek için herşeyi yapıyor.daha öncede eşimin iş yerine gidip müdürüne çekiştirmişti.eşimde dayanamadı bugün mesaj attı.beni herkese kötüleme ailevi meseleler kimseyi ilgilendirmez yazdı.bu mesajdan sonra kv aradı.öyle küfürler ettiki eşimle şok olduk.eşimi hiç konuşturmadı bağırdı sürekli.zaten öyle bi yapısı vardır karşındakini asla dinlemez.küfürleri dışında öyle bi laf ettiki çok zoruma gitti."avradın çocuk doğuramadı daha demi " dedieşimde telefonu yüzüne kapattı.1 sene denedik bebek için nasip olmadı tam doktora gideceğimizde ben kaygı bozukluğu rahatsızlığım oldu antidepresan kullanmak zorunda olduğum için bebeği erteledik ama bunu kv bilmiyor bilmezde görüşmediğimiz için.1 sene bebek için uğraş verdiğimizide bilmez.evleneli 2.5 seneyi geçince kafasında bebekleri olmuyor herhalde diye düşündü böyle alay etti resmen.çok ağladım :'( eşimle hiç bir sorunumuz yok şükür birbirimize bağlıyız aşkımız sevgimiz sonsuz ama kv bizi çok mutsuz ediyor.bide eşimle ben,annemle ablamın yaşadığı aile apartmanında oturuyoruz.babamızdan kaldı evlerimiz.eşime "karının evinde oturmaya utanmıyormusun"dedi.eşimde buna çok üzüldü.bize 1 kuruş desteği olmadı herşeyimizi kendimiz yaptık tabi annemde çok destek oldu şimdide eşinin evinde oturmaya utanmıyormusun diyor :'( daha önce eşim gidip elini öpüyüm belki pişman olmuştur yaptıklarından diyordu.biz iyi niyetle yaklaştıkça bize kötülük yapmak istiyor.artık bizde bizimle uğraşmasın istiyoruz.nasıl uzak tutabiliriz kendimizden kv şerrinden bilmiyorum
Eşin annesini ömür boyu terketsin eşinde annesini her yerde kötülesin annesine hakaret etsinmerhaba kızlar.buraya kayınvalidemle ilgili konu açmıştım belki hatırlarsınız.evleneli 2.5 seneyi geçti ne ben ne eşim görüşmüyoruz.yaptıkları ve yaşattıkları öyle ağır şeylerki anlatmakla bitmez.eşimede çok çektirdi.hem maddi hemde manevi...bugün evimizin aşağısındaki bi esnafa gitmiş eşimi beni kötülemiş.tanımaz bile esnafı.sırf bizi kötülemek için herşeyi yapıyor.daha öncede eşimin iş yerine gidip müdürüne çekiştirmişti.eşimde dayanamadı bugün mesaj attı.beni herkese kötüleme ailevi meseleler kimseyi ilgilendirmez yazdı.bu mesajdan sonra kv aradı.öyle küfürler ettiki eşimle şok olduk.eşimi hiç konuşturmadı bağırdı sürekli.zaten öyle bi yapısı vardır karşındakini asla dinlemez.küfürleri dışında öyle bi laf ettiki çok zoruma gitti."avradın çocuk doğuramadı daha demi " dedieşimde telefonu yüzüne kapattı.1 sene denedik bebek için nasip olmadı tam doktora gideceğimizde ben kaygı bozukluğu rahatsızlığım oldu antidepresan kullanmak zorunda olduğum için bebeği erteledik ama bunu kv bilmiyor bilmezde görüşmediğimiz için.1 sene bebek için uğraş verdiğimizide bilmez.evleneli 2.5 seneyi geçince kafasında bebekleri olmuyor herhalde diye düşündü böyle alay etti resmen.çok ağladım :'( eşimle hiç bir sorunumuz yok şükür birbirimize bağlıyız aşkımız sevgimiz sonsuz ama kv bizi çok mutsuz ediyor.bide eşimle ben,annemle ablamın yaşadığı aile apartmanında oturuyoruz.babamızdan kaldı evlerimiz.eşime "karının evinde oturmaya utanmıyormusun"dedi.eşimde buna çok üzüldü.bize 1 kuruş desteği olmadı herşeyimizi kendimiz yaptık tabi annemde çok destek oldu şimdide eşinin evinde oturmaya utanmıyormusun diyor :'( daha önce eşim gidip elini öpüyüm belki pişman olmuştur yaptıklarından diyordu.biz iyi niyetle yaklaştıkça bize kötülük yapmak istiyor.artık bizde bizimle uğraşmasın istiyoruz.nasıl uzak tutabiliriz kendimizden kv şerrinden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?