kayınvalidem başa bela :(

İşte o küfürler savurduğu telefon var ya, onu açmayacaksınız. Anca kapıya gelirse muhatap olursunuz danda da kapıyı açmazsınız. Bu kadın deli, bu kadın manyak... Oğlu bile başedememiş siz nasıl edeceksiniz?

Esiniz ayni cati altinda bu kadinla nasil yasamis?Ben tarafsiz bir kisi olarak , yazdiklarinizin bazilarinda satir aralarinda kv ye karsi buyuk bir kin var ve oglu uzerinden ona aci cektirme duygusu var.ozellikle ona sunu soylemek isterdim bunu demek isterdim gibi ifadelerinizde.Kadin problemli belli ama objektif bakinca oglu bir kapi bulmus anasini silmis gibi duruyor.Acaba sizin ev - iniz olmasaydi yine boyle olur muydu durumlar.Kadinin tehlikeli oldugu belli.Bayagi bir nefretle bilenmis.Kapi kapi gezip oglunu kotuleyen , herseyden sorumlu tuttugu gelini icin neler yapmaz ? 7 mahallede buyu de yaptirir , aksam sabah bedduasini da eder diye dusunuyorum.Malesef bi suru kufur ve hakaretler olmus , su saatten sonra uzlasma olabilecegini de sanmiyorum.Ne yazik ki cok buyuk bir risk almissiniz , esiniz yaninizda ancak karsinizda da birikmekte olan cok buyuk nefret topu var.Cig gibi buyuyor kv nin nefreti.cocugunuz olsa ona bile zarar verebilir.Enerji ile ilgili konusmalar yapan Bulent Gardiyanoglu bilir misiniz?Kendisi insanlar arasindaki enerji alisverisi hakkinda aciklamalar yapan bir kisisel gelisim uzmani.Dinlemenizi tavsiye ederim.Dinlediginizde yazdiklarimi daha iyi anlayacaksiniz.

Açmayın telefonu hadi oldu açtınız ses kaydı alın bunu mahkemeye vereceğim diyin
Ama elinizde bence ses kaydı olsun mutlaka ya da mesajla taciz ederse ekran görüntüsü
Bir gün işinize yarar:)

canım, sakın üzülme. o senin canını yakmak için yapıyor bunları. sakın gaza gelme, muhattap dahi olma. yoksa hedefine ulaşır o.

Sanırım aynı mahalledesiniz, ya da yakınlarda... Ailenizlesiniz ve imkanları var sanırım, yoksa biraz daha uzağa taşının diyecektim. Bu kadınla yakın oldukça korkarım bu dedikoduyla uğraşma şekli devam edecek...
Ama uzak durun olabildiğince, esnafa bir şey anlatırsa da görmezlikten gelmekten başka çare yok. Ama bir daha böyle olursa arayıp mesaj atmayın, zaten bunun için yapıyor.

Ekmeğine yağ sürmeyin, huzurunuzu bozmak onu tatmin ediyor çünkü..

Ay kendımı gördüm.
Allaha şükür eşlerimiz yanlarımızda.
Boşver ne yaparsa yapsın.
Benım kv dede işyerıme gelıp onu işten kovun demişti :)
Patronum onu dukkandan kovdu

Oğlu kapı bulmuş anasını silmiş gibi duramaz çünkü olayların öncesi var.kvnin kendi oturduğu evinin aşağısında evi vardı bizi oraya oturtmak istedi ama en başından anlaşamadığımız için kabul etmedik.biz zaten 2sene kirada oturduk.eşimin maddi durumu iyi kapı bulup yamanacak değil yani.kv eşimi hanım köylü olarak görüyor tek derdi bu.bedduasından korkmuyorum çünkü haksız.haksız insanın bedduası tutmaz.neler çektiğimizi Allah biliyor.büyü konusunu bilemem abdestinde namazında birisiydi ama şeytana uyarsa bilemem.hiç bi şekilde görüşmüyoruz evimize ondan taraf olan kimsede gelmez Nasıl büyü yapsınki.korkutma beni ay

Inan korkutmak icin yazmadim.Anlatiklarindan kadinin karakterini az cok cikarttim.Su an kv nin icinde bulundugu duygulari da bi kenara cikarttim ve neler yapar neler yapamaz az cok kafada beliriyor.Bir de isin enerji kismi var.Yani aslinda benim demek istedigim bu kadar buyuk bir nefreti tasiyan kendisi , ve asla hicbir zaman mutlu olamayacak (nefretten arinmazsa) , ancak kendisi de demis ya ben mutlu degilim kimse de olmasin diye sirf bu bile malesef yeterince korkunc.Cocuk hakkinda da oyle iddiali laflar etmis size , uzulmussunuz o kadar.Aklima gelenler boyle oldu.Esinizin hem annesi hem sizin aranizda cok iyi bir denge kurup kopru insa etmesi lazimdi.Sahsen ben bu kadar buyuk bir nefretten korkardim.

Eşim kendisi bile annesiyle anlaşamıyorki benimle annesi arasında köprü kurabilsin.çocuk hakkında öyle laflar etmesi evleneli 2.5 seneyi geçti bebek olmadı ondan diyor öyle.çocukları olmasın diye bişey yaptırmıştır gibi mi düşünüyorsun sen.yapacak olsa eşimi benden soğutmak için yapardı.çocuk aklına gelmezdi bence.sanmıyorum o kadarda yapacağını yani Allah'a inancı olan birisi namazında üstelik.bende korkuyorum nefretinden ama aklıma o tür şeyler gelmedi açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…