Amin canımHatirliyorum eski konunuzu. Bu kadin size huzur vermemeye ant icmis gibi gorunuyor. Allah yardimcin olsun.
avradın çocuk doğuramadı demesi çok zoruma gitti canım yaUzak dur arama sorma aradığında konuşma salla gitsin. Kim ne derse desin sen kendini üzme yeter.
canım eşimede öyle kötü davranıyorki onuda kendinden uzaklaştırıyor.eşim acaba günaha mı giriyorum nede olsa anne gidip elini öpsem diyordu bende kavga çıkarır ama sen bilirsin diyordum.bugünde gördü olmayacağını.aynen muhatap olunacak gibi değil.sürekli kavga etmek istiyor bende öyle sıkılmışımki ağzımı açıp laf dalaşı yapasım yok sevmiyorum.İyi tarafından bak böyle biriyle sürekli muhatap olmak zorunda kalmıyorsun.
Ya eşin annem de annem deseydi. Bak eşin de farkında. Başkalarına ne dediğini de umursama boşver kendi çalsın kendi oynasın.
aynen bende böyle dedim eşime.ben çalışmıyorum şuan.evimize geçimimize böyle katkım olmuş oluyor dedim.eşim böyle şeyleri problem edecek birisi değil.bizde sen ben davası hiç olmaz.elimizde 1 lira olsa bölüşürüz senin benim demeyiz.halimizden memnunuz mutluyuz ama kv bozmaya çalışıyor işte canım.28 yaşındayım canım bebeğim olsun diye dualar ediyorum.kvnin 4 tane çocuğu var.çok övünür ben çok doğurgandım 1 kerede hamile kaldım derdi hep.4 tane doğurmuşta ne olmuş al işte oğluyla kötü.bunu yüzüne demeyi çok isterdim.Allahım hayırlısını versin 1 tane evladım olsun Allah rızasında yetiştirip büyütüyüm bu bana yeterNe çirkef kadınmış. Eşin takmasın kafasına artık kadının parası erkeğin malı diye bir şey mi kaldı Allah aşkına. Kuzenimin babası gelinliği bile kendi aldı kızına.
Sende önce sağlık sorunlarını düzelt, olur elbet bebeğin yaşın genç daha. O kadınla da hiç görüşmemek en iyisi. Sizi mutsuz etmeye programlanmış sanki. Eşinle mutlusun yanında önemli olan o.
canım biz öyle yapıyorduk aslında.ama eşim dayanamadı hep kötülüyor etraftan duymaktan bıktım dedi.sanki laftan anlayacak biriymiş gibi muhatap olduk sanki daha beter oldu.bundan sonra seni daha beter kötüleyeceğim dedi çünkü.biz çok iyi anlaşıyoruz,eşim ailemi çok seviyor annemle arkadaş gibi..bunları çekemiyor.avradın çocuk doğuramadı demesi yok mu ciğerimi yaktı canımaramayın sormayın yaptıklarını sorgulamayın bu sayede katiyyen birebir tartışmalara girmemiş olursunuz hemde bu derece kırılmamış olursunuz.Ölmüş bilin.En iyisi bu.
Eminim gitmiştir canım ama yapacak Bişiy yok kendini üzme bugün böyle derler yarın cezasını öderler. Kalp kırmak bakkala sakız almak değil. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmıyor. Arkadaşıma 8 sene çocuğu olmadı neler neler dediler şimdi ikizleri var kv desi hem bebek olmadan dünyanın lafını dedi hemde şimdi kalkmış biz bilmem kaç tane baktık sen bunlara bakıyor annen hep burda diyor. Yaranamazsin bunlara. Doğuştan dert dogurmasan dert.avradın çocuk doğuramadı demesi çok zoruma gitti canım ya
çocuk doğuramadı doğuramaz dedi bideEminim gitmiştir canım ama yapacak Bişiy yok kendini üzme bugün böyle derler yarın cezasını öderler. Kalp kırmak bakkala sakız almak değil. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmıyor. Arkadaşıma 8 sene çocuğu olmadı neler neler dediler şimdi ikizleri var kv desi hem bebek olmadan dünyanın lafını dedi hemde şimdi kalkmış biz bilmem kaç tane baktık sen bunlara bakıyor annen hep burda diyor. Yaranamazsin bunlara. Doğuştan dert dogurmasan dert.
Illa çamur alacaklar ya bulurlar bi konu. Olur ya da olmaz bu konu kimseyi ilgilendirmez. Teyzem gelinine hiç bişiy demedi çocuğu olmuyo die. Ku 17 sene sonra oldu çocukları. Herkez böyle olamıyor.çocuk doğuramadı doğuramaz dedi bidesanki bi sağlık sorunum varmışta oda biliyormuş gibi.neden doğuramazmışım yani ne kötü laf bu.Allahın işine karışmak kimin haddine torun isteği olduğundan laf etmiyor canım bu.amacı bizi sinir edip üzmek.kendi evladını sevmeyen torun mu sevecek.
herşey Allahtan canım.tabi biz elimizden geleni yapcaz olması için ama olmazsada isyan edemem günah.kafama kuşku girdi işte çocuk doğuramadı doğuramaz lafından.doğuramaz demesi sinirime gitti.offIlla çamur alacaklar ya bulurlar bi konu. Olur ya da olmaz bu konu kimseyi ilgilendirmez. Teyzem gelinine hiç bişiy demedi çocuğu olmuyo die. Ku 17 sene sonra oldu çocukları. Herkez böyle olamıyor.
aynen canım.doğuramadı doğuramaz demesine bi şekilde anlam verebilmem için benim bi sağlık sorunum olması lazım onunda bunu bilmesi lazım.biz daha doktora bile gitmedik.belki eşimde belkide bende sorun var bilmiyoruz.doğuramadı doğuramaz deyip böyle içimi gıcıklandırdı ya Allaha havale ediyorum onuBende diyorum ki kv ye gelsin benden. Her çocuk doğurandan ana olmaz.
Allahımdan bulsun be canım ne diyim. Sanki biliyorda konuşuyor. Hem insan olsun diye dua eder doğurmadi doğuramaz demez. Her halde aklından zoru var.aynen canım.doğuramadı doğuramaz demesine bi şekilde anlam verebilmem için benim bi sağlık sorunum olması lazım onunda bunu bilmesi lazım.biz daha doktora bile gitmedik.belki eşimde belkide bende sorun var bilmiyoruz.doğuramadı doğuramaz deyip böyle içimi gıcıklandırdı ya Allaha havale ediyorum onu
aynen bi karşıma çıksa bende sen doğurdunda noldu diyeceğim.1 tane evladım olsun o bana yeter.bu k.v ne biçim bi insanmış insan evladına bunları yaşatırmı çok doğurmuş ama doğurduklarına anne olamamış
Allaha havale ediyorum canım onu.kötü insan şerrinden korusn Allahım hepimiziAllahımdan bulsun be canım ne diyim. Sanki biliyorda konuşuyor. Hem insan olsun diye dua eder doğurmadi doğuramaz demez. Her halde aklından zoru var.
hep böyleymiş ama eşim pek muhatap olmazmış.bugün ablamda sordu aynı bu soruyu.ben evden işe işten eve gelip odamda otururdum yoksa kavga çıkarırdı dedi.eşimde tam tersine çok sakin birisi.sadece eşime değil evdeki herkese karşı böyleymiş.Siz evlenmeden önce de böleymiy miş peki? Oğluna falan aksi bir insanmıy mış valideniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?