Kayınvalidem bebeğimi hasta etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mnkgkls

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
20
-34
1
Kayınvalidem tutturdu bebek arabasıyla çocuğu gezdiricem diye daha 5 aylık bebeğim. Gönlü olsun diye kırmamak adına tamam dolaşın gelin dedim. Akşam çocuk hasta oldu ağzı burnu tıkalı öksürüyo (kayınvalidem de öksürüyo) iyileşinceye kadar görüşmeyelim mümkünse dedi eşim çok kızdı altlı üstlü oturuyoruz. Bundan sonra ben bebek arabasıyla çıkarırım gezdiririm diyo kafayı yicem. Uygun bi dille nasıl vazgeçiririm arabadan. Bu arada bebeğim doğdu doğalı sadece 1 tane çıngırak aldı o da kendi evinde. Bize gelip gittikçe oynar diyo. Onuda gözüme sokarcasına çocuk oyuncakları da çpk pahalanmış artık diyo. bebek arabasınıda benim ailem aldı çoğu şeyi onlar aldı. Onların aldığı arabayla gezme planları yapıyo

olabilir talihsizlik olmuş, hasta olmuş, üşütmüş zor bir durumdur bir anne için eminimi, bebeğinini hasta olması da, bu ne kin bu ne öfke. sizin aileniz bebek arabası almış bebeğe, onunla gezdiririm demiş, ne var bunda? Bir tane de kendi mi alsın gezdirebilmek için? Maddi durumu iyi mi? Herşey çok pahalı, belki alamadı...

Maddi durumu yerinde inan her ay altın alır koyar kenara birikim olsun diye. Ama bi tanesini getirip takmadı torununa

Birkaç saatte etki etmez ki hastalık daha önceden bir şey kapmış kuluçka yapmıştır. Uygun bir dille vazgeçiririm yok, daha önce de bebek ve kv konusu açtınız. Çocuğun sizin olduğunun bir farkına varın, iknadır şudur budur gerek yok. Ben böyle istiyorum diyeceksin istemediğin şeyi yaptırmayacaksın dik duracaksın. Annesisin sen. Çocuğa anne babası dışında kimse para harcamak zorunda değil

Derdiniz tamamen kayınvalidenizin size pardon çocuğunuza para vermemesi. Böyle bir zorunluluğu olmadığını idrak ederseniz daha kolay olur sizin için. Kadın kafanıza silah dayamamış siz tamam demişsiniz. Sizinle gezdikten sonra hasta olsa ben hasta ettim mi derdiniz yoksa sadece hastalandı mı?

Sağolun beni kendime getirdiğiniz için birinin benle böylesine konuşmasına ihtiyacım varmış iyi geldi yorumunuz

Teşekkür ederim yerinde eleştiriniz için birilerinin bana akıl vermesine ihtiyacım vardı kötü olduğum yerde seninde hatan var demesini istiyodum pek mantıklı düşünemiyorum bi süredir

Maddi durumu yerinde inan her ay altın alır koyar kenara birikim olsun diye. Ama bi tanesini getirip takmadı torununa
siz kv nize bu olaylardan dolayı kinlenmişsiniz bu da bahane olmuş yani bahane aramış bulmuşsunuz

altın olayına bende üzülürdüm yalan değil

çocuğu soğuk değil mikroplar hasta eder

bahsettiğiniz soğuk algınlığı değilse tabi

Aslında her havada dışarı çıkması bebeğin yararına. Temiz havadan zarar gelmez, eğer bebeği uygunca giydirdiysen. Ki Türkiye bebeği kalın giydirmenin marifet sayıldığı bir yer, elbet dikkat etmissinizdir
Bence dışarı Çıktığı için değil , kadin hasta olduğu için bebeğe bulaşmiştir.
Hasta insanı eve kabul etmemek de en doğal hakkınız. Sonuçta genç insanla bebek aynı şekilde atlatmiyor hastalığı.
Ayrıca bebek sizin değil mi, sizden uzağa göndermemeniz gayet normal. Eşinizin laf etmeye hakki var mı ki? Bebek oyun çocuğu değil, 5 aylık daha, süt bebegi

çocuğun hastalığından başladınız. kv nin torununa para harcamamasından çıktınız. çocuğa annesi babası dışında kimse para harcamak zorunda değil. beklenti içerisine girmeyin. isterse alır isterse almaz. zorunda değil. sizinkiler almış olabilir. sonuçta bu olay içten gelen bişey. yapacak bişey yok. çocukta öyle kolay kolay hemen hasta olmaz. öncesinden hastalık başlamıştır. o da bahanesi olmuştur. kimseyi suçlamaya gerek yok. bi dahakine istemiyorum hava soğuk sonra çıkarın dersiniz olur biter. bu kadar kin, öfke bünyeye fazla.

40 günlükte beri bebegim eve girmiyor nerdeyse bebek beş aylik olmuş bebek arabasıyla gezdi diye hasta mi olur Allah aşkina fanusta mi büyüteceksiniz çocugu? Hergün hava almasi açik hava çok iyi gelir bebek için. Ayrıca bebek mikroptan hasta olur soguktan degil.

Ben tam olarak neye kızdığınızı anlayamadım. Kv'nin çocuğu hasta etmesine mi yoksa para harcamamış olmasına mı? Ben olsam zaten bu soğuk havada çocugu kendimde çıkarmam he bir 10 15 dk olsun hava alsın diye çıkarırım ama uzun süre tutmam tabi ki. Sizde kv'nize güzellikle bunu söyleseydiniz bu kadar kinlenmeye gerek yok.

Aşırı irrite edicisiniz.

Ay burada karda kışta bebekleri arabayla dışarıda bırakıp içeride cafede oturuyor anne babalar rusyada bebekleri buzlu suya atıyorlar falan hepsi taş gibi hiçbiri hasta olmuyor bizim hepimiz yorgan döşek yatıyoruz her kış neden acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…