Maddi durumu yerinde inan her ay altın alır koyar kenara birikim olsun diye. Ama bi tanesini getirip takmadı torununaolabilir talihsizlik olmuş, hasta olmuş, üşütmüş zor bir durumdur bir anne için eminimi, bebeğinini hasta olması da, bu ne kin bu ne öfke. sizin aileniz bebek arabası almış bebeğe, onunla gezdiririm demiş, ne var bunda? Bir tane de kendi mi alsın gezdirebilmek için? Maddi durumu iyi mi? Herşey çok pahalı, belki alamadı...
Boşverin i bırakın bu öfkeyi, beklentiyi. Sevgisini versin o da babane olarak bebeğinize yeter.Maddi durumu yerinde inan her ay altın alır koyar kenara birikim olsun diye. Ama bi tanesini getirip takmadı torununa
Sağolun beni kendime getirdiğiniz için birinin benle böylesine konuşmasına ihtiyacım varmış iyi geldi yorumunuzBirkaç saatte etki etmez ki hastalık daha önceden bir şey kapmış kuluçka yapmıştır. Uygun bir dille vazgeçiririm yok, daha önce de bebek ve kv konusu açtınız. Çocuğun sizin olduğunun bir farkına varın, iknadır şudur budur gerek yok. Ben böyle istiyorum diyeceksin istemediğin şeyi yaptırmayacaksın dik duracaksın. Annesisin sen. Çocuğa anne babası dışında kimse para harcamak zorunda değil
Teşekkür ederim yerinde eleştiriniz için birilerinin bana akıl vermesine ihtiyacım vardı kötü olduğum yerde seninde hatan var demesini istiyodum pek mantıklı düşünemiyorum bi süredirDerdiniz tamamen kayınvalidenizin size pardon çocuğunuza para vermemesi. Böyle bir zorunluluğu olmadığını idrak ederseniz daha kolay olur sizin için. Kadın kafanıza silah dayamamış siz tamam demişsiniz. Sizinle gezdikten sonra hasta olsa ben hasta ettim mi derdiniz yoksa sadece hastalandı mı?
siz kv nize bu olaylardan dolayı kinlenmişsiniz bu da bahane olmuş yani bahane aramış bulmuşsunuzMaddi durumu yerinde inan her ay altın alır koyar kenara birikim olsun diye. Ama bi tanesini getirip takmadı torununa
Aşırı irrite edicisiniz.Kayınvalidem tutturdu bebek arabasıyla çocuğu gezdiricem diye daha 5 aylık bebeğim. Gönlü olsun diye kırmamak adına tamam dolaşın gelin dedim. Akşam çocuk hasta oldu ağzı burnu tıkalı öksürüyo (kayınvalidem de öksürüyo) iyileşinceye kadar görüşmeyelim mümkünse dedi eşim çok kızdı altlı üstlü oturuyoruz. Bundan sonra ben bebek arabasıyla çıkarırım gezdiririm diyo kafayı yicem. Uygun bi dille nasıl vazgeçiririm arabadan. Bu arada bebeğim doğdu doğalı sadece 1 tane çıngırak aldı o da kendi evinde. Bize gelip gittikçe oynar diyo. Onuda gözüme sokarcasına çocuk oyuncakları da çpk pahalanmış artık diyo. bebek arabasınıda benim ailem aldı çoğu şeyi onlar aldı. Onların aldığı arabayla gezme planları yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?