Kayınvalidem bebeğimi hasta etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gündüz dolaşıp akşama hasta olunmaz. Muhtemelen kvniz size gelip gittiğinde kendisindeki hastalığı bulaştırmış çocuğa. Yani ailenizin aldığı bebek arabasıyla gezdirmese de çocuğunuz hasta olacaktı. Çıngırağı da kafaya takmışsınız,lohusalığınız geçmemiş sanırım, bir uzmanla görüşseniz iyi gelebilir bu ruh halinize.

Bu arada kadının evinde oturuyorsunuz daha ne alsın size? Bana kimse ev vermedi şahsen çalıştım aldım. Siz de çalışıp ev alın çıkın kvnin evinden madem

Belki çok fazla giydirmişsiniz. Ya da çok ince. Ev havasindansa çocuk dişariya uygun giydirilip dolaştirilmali. Eve tikmakla çocuğu koruyamazsiniz. Tam tersi boyle çocuklar etraf muhite dogru duzgun adapte olamazlar. Anneniz gezdirse hasta olsa eminim bu tepkiyi vermezsiniz. Bence dolaştiği için hasta olmadi. Kv de hastalanmiş. Belli ki daha onceden olan birseydi. Belirtileri şimdi verdi. Lutfen bu kadar kin dolmayin eşin ailesine.

Bir daha izin vermeyin.Tsk edip sen zamanında gezdirmis büyütmüşsun ben de cocugumla bunları yapmak istiyorum diyip güler yüzle kapatın konuyu.O dedi diye yapacak değilsiniz ki.Benim kv ismine kadar hayaller kurdu ama bir çok isteği gibi hayalde kaldıÇünkü o zamanında çocukları üzerinden hayaller kurup yapmalıydı benim çocuklarım benim.Tabi ki babaanne olarak onunda hakları var ama duzenimi bozmadan

Ya gerçekten gelinleri anlamakta zorluk çekiyorum. Ne yapsın gezdirmek için ayrı araba mı alsın kadın?
Sonra akrabalardan nefret eden çocuklar çıkıyor ortaya. Bırakın çocuğunuz babaanne sevgisinin tadını çıkarsın doya doya. Bu kadar nefret dolu olmaya ne gerek var.
Benim annem babaannemden çok çekmiş, pek sevmezdi doğal olarak. Ama ben tam bir babaanne delisiydim. Çocuğunuz da sevecek babaannesini, kabullenmeye çalışın.

Yapmayin arkadaslar. Biz de cocuktuk. Buz gibi evlerde buyuduk. Hastalandi diye bilerek yapmis sayilmaz. Gozunuzden bu kadar sakinmayin su cocuklari. Annelik,iyi guzel hos da... Kayinvalide dusmanligina da karsiyim. Yardim gelecek diye mi cocuk yapiyorsunuz ? Gunah gunah.

Ne kadar kötü kalplisiniz.
Soğuk değil mikrop hasta eder, aklı başında olan kimse bilerek torununu hasta etmek istemez.
Ayrıca, maddi durumu iyi olmayabilir herşeyi aileniz aldı diye babannesi torununu hiç görmesin o zaman?
Ya gercekten sizin gibi insanlar evlerden ırak.

Maddi durumu yerinde inan her ay altın alır koyar kenara birikim olsun diye. Ama bi tanesini getirip takmadı torununa
Size ne kaynananizin altınlarından?Çok rahatsizsaniz onun evinden,başka bir eve taşının.Böylece daha az görmüş olursunuz.

Alt üst oturduğunuza göre ev vermişler size. Bir ev ne kadar almak kolay mu? Daha ne yapacaklar size? Beklentilerinizi düşürün
Ay bende onu sordum merak ettim oturduğu ev kimin?Muhtemelen kayınvalidesinin aldığı evde oturuyor üstüne birde yok her ay altın yapıyormuş buna vermemiş filan.

Ay bende onu sordum merak ettim oturduğu ev kimin?Muhtemelen kayınvalidesinin aldığı evde oturuyor üstüne birde yok her ay altın yapıyormuş buna vermemiş filan.
Arkadaşlar evi biz yaptırdık ev onların ama harabeydi herşeyini a dan z ye yaptırdık ev durulabilecek durumda olsa bizden kira alacaklardı. Kira yerine evi yaptırdık

Çocuğunu gezdirmesini istemiyorsan verme net ol kötü olacaksan ol için içini yemesinden daha iyi biraz da onun morali bozulsun. Hem 30 tl çıngırağı çok görecek hem çocuğunla hava atacak yok öyle bir dünya.. Kendin gezdir güzel sardın mı vucudunu soğuk hasta etmez daha iyi gelir sen de nefes alır dışarı çıkarsın. 1 aya bahar geliyor ohh miss.. En önemlisi sensin bu dünyaya kimseyi mutlu etmeye gelmedin çocuğun senin.. Senin çocuğun keyfini de sen sür

Arkadaşlar evi biz yaptırdık ev onların ama harabeydi herşeyini a dan z ye yaptırdık ev durulabilecek durumda olsa bizden kira alacaklardı. Kira yerine evi yaptırdık
Yaptırmak sizin tercihiniz,ev verilmiş mi verilmiş.Kiralik ev arayın bakalım,o harabelere ne kadar kira istiyorlar.

doktorlar bas bas bağırıyor soğuk normalde çocuğu hasta etmez, bizim aileler kat kat kıyafet ve battaniyeye sardığı için çocuklar bağışıklık kazanamıyor bir türlü. bence siz başka konularda dolduğunuz için -konunuzun sonundan da belli- her olan şey gözünüze batıyor. iki yetişkin olarak dünyaya bir çocuk getirmeye karar vermişsiniz, maddi olarak da sizin sorumluluğunuzda. içinden gelip alsa güzel olur mu olabilir ama içinden gelip almıyorsa da "hiçbir şey almadı" diyemezsiniz çünkü öyle bir sorumluluğu yok babanne ve anneannelerin. şimdi ortada var olan bir bebek arabası varsa kadın torununu gezdirmek için yeni bir bebek arabası mı almalı sizce? bu konulara çok önyargılı bakıyoruz bence toplumca. yüksek ihtimalle kendi anneniz gezdirmek istese ve bebeğiniz hasta olsa aynı tepkiyi vermezdiniz. kimse ne hasta olmak ne bir bebeği hasta etmek ister. kaldı ki siz "tamam" demişsiniz zaten sizden de izin alınmış.

Kaynana gelinine ayrı ev açmamış oğlu ailesiyle oturuyor. Gelinin bu yüzden çocuğu gezdirsin diye verme mecburiyeti yok. Kurban kafasından çıkın istediğiniz gibi yaşayın çocuğunuz hakkında kararları siz verin elini veren kolunu kaptırır iste miyorsanız göndermeyin (Bazen yazı telefonda bold oluyor bilerek yapmıyorum)

Siz bir harabe evlerin fiyatını sorun bakalım ne kadar?
Bebek arabası dediğin şey 10 bin lira. Evin en kötüsü 1 milyon.
Kadın 1 milyon vermiş gözünüze görünmüyor annenizin verdiği 10 bini söylüyorsunuz.
Annenize söyleyin de o zaman ev alsın size. Çıkın ordan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…