Kayınvalidem bebeğimi hasta etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evi bize vermedi 2 senedir oturuyoruz evi biz yaptırdık dışarda kirada kalmış olsaydık cebimizden daha az para çıkardı belkide şu 2 senede. Düğün zamanı mecbur kaldık durulabilecek hale getirdik öyle girdik bu eve. Daha sonra elimize para geçtikçe yaptırdık. Ev onların diye hiçbir şey demeye hakkımız yok mu ki.

Kayınaile oğluma daha yeni oyuncak almaya başladı, 3,5 yaşında çocuk. Beş aylık bebeğe ne alabilir ki zaten? Sizin derdiniz başka, hastalığı bahane etmişsiniz. He kadın cimridir yine o ayrı. Onu da öyle kabul edin.

Kira veriyor musunuz?

Ufacık şehirde yaşıyorum. Eski evlerim kirası 5 bin 8 bin arasında. Yeniler 10 binden başlıyor. İki geçen sene 2-5 aralığındaydı. Komşumuz bu sene 1,5tan 4 bine çıkardı ev sahibi evden atmasın diye uzlaştı. Kolay değil öyle kiracı olmak. Geçen seneden bugüne kira verseydiniz 75 bin lira sadece kiraya ödeme yapacaktınız. Bunu göz ardı edip bir şey almadılar anneciğim aldı demeyin. Annenizden çok daha fazla maddi kazanç sağlamışlar size. Yoksa eski demez verirlerdi kiraya geçerlerdi.

Kira veriyor musunuz?
Seneye bahçeyi yaptırın diyor her sene yıllık kira bedeline denk düşecek bişey yaptırmamızı bekliyorlar yada bizim ev ihtiyaçlarına destek olursunuz diyolar misal doğal gazı siz ödersiniz gibisince. şu da var kayınpederim kv 'nin 3.eşi. Kendi babası değil eşimin. Ev kayınvalide kayınpederin ortak 3 kat.

Yaptırmayın da ödemeyin de.O zaman onlar aylık bir kira belirlesin,siz de her ay kiranizi ödeyin.Ya da kiralık ev arayın kendinize.

Anneniz gezdirseydiniz bebeğinizi hasta etmiş olur muydu? Pek sanmıyorum. Bu devirde arayın bakalım harabe evler ne kadar? Size ev vermiş biraz kıymet bilebilirsiniz

Ev eşinizin üvey babasının mı annesinin mi?

O aldı bu aldıyı geçin bir allah aşkına sizin çocuhunuza başkası birşey almak zorunda değil.
Gönlü olsun diye izin vermeniz çok yanliş. Hasta olur düşer eder veremem burda sev deyin yani. Ben 5 aylıkken anneme vermem dısarı gezdirdin diye. Araba elinden kaysa yola gitse vs. Ben kendim yokustanninerken araba kayiyor gibi olmuştu cok zorlanmiştim . Allah korusun. Evde sevsin siz götürürsünüz sever evinde.

Bebeğinizi düzenli olarak zaten gezdirmiyor musunuz.
Sokağa çıkmak hasta etmez sağlıklıdır.
Üstü mü inceydi mevsime göre.
Siz daha çok maddi olarak kızgın gibisiniz.

Henüz bebegim yok ama ilerde olursa kayınvalidemin alıp gezdirmesini çok isterim. O sırada ister dinlenir ister kendime vakit ayırırım missss

Arkadaşlar evi biz yaptırdık ev onların ama harabeydi herşeyini a dan z ye yaptırdık ev durulabilecek durumda olsa bizden kira alacaklardı. Kira yerine evi yaptırdıkt
Ya yapmayın ya sanki şu anda bedavadan yaptıracak ev bulabilecek misiniz?Evin içini yaptırmakla,yeni ev almak aynı maliyet mi?

Bu nasıl bir bakış açısı ya ? Konu sahibi sen iyi misin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…