- 11 Şubat 2023
- 11.144
- En iyi cevaplar
- 2
- 26.114
- 528
Derdiniz ailenizin aldigi arabayla gezdirmek istemesi mi ? malı mülkü varken size yedirmemesi mi ? Çocuğun hastalığını bahane edip herşeyi kusmuşsunuz. Aileniz aldı diye arabaya dokunmayacak mi ?Maddi durumu yerinde inan her ay altın alır koyar kenara birikim olsun diye. Ama bi tanesini getirip takmadı torununa
Derdi ailesinin aldığı arabaya kaynananın dokunmasıBu nasıl bir bakış açısı ya ? Konu sahibi sen iyi misin
abartma bence bi dolaşmayla hastamı olunur bizde çocuk büyüttük enfeksiyon kapmıştır biryerden. onun torunu hakki var sende git yanında hava iyi olursa sen teklif et beraber dolaştırın. kötülük kötülük doğurur huzurunu bozma. ne alirsa kendi torununa alır , bu kadar takıntıli olma hayatı yaşa çok kısa.Kayınvalidem tutturdu bebek arabasıyla çocuğu gezdiricem diye daha 5 aylık bebeğim. Gönlü olsun diye kırmamak adına tamam dolaşın gelin dedim. Akşam çocuk hasta oldu ağzı burnu tıkalı öksürüyo (kayınvalidem de öksürüyo) iyileşinceye kadar görüşmeyelim mümkünse dedi eşim çok kızdı altlı üstlü oturuyoruz. Bundan sonra ben bebek arabasıyla çıkarırım gezdiririm diyo kafayı yicem. Uygun bi dille nasıl vazgeçiririm arabadan. Bu arada bebeğim doğdu doğalı sadece 1 tane çıngırak aldı o da kendi evinde. Bize gelip gittikçe oynar diyo. Onuda gözüme sokarcasına çocuk oyuncakları da çpk pahalanmış artık diyo. bebek arabasınıda benim ailem aldı çoğu şeyi onlar aldı. Onların aldığı arabayla gezme planları yapıyo
Takmak zorunda da değil.Maddi durumu yerinde inan her ay altın alır koyar kenara birikim olsun diye. Ama bi tanesini getirip takmadı torununa
Evi bize vermedi 2 senedir oturuyoruz evi biz yaptırdık dışarda kirada kalmış olsaydık cebimizden daha az para çıkardı belkide şu 2 senede. Düğün zamanı mecbur kaldık durulabilecek hale getirdik öyle girdik bu eve. Daha sonra elimize para geçtikçe yaptırdık. Ev onların diye hiçbir şey demeye hakkımız yok mu ki.
Yok ,eve laf etmeye hakkınız yok,kvnin altınlarını saymaya hakkınız yok.Biz dediğiniz kişi de kvnizin oğlu. Bir tahminde bulunayım ev hanimisinizEvi bize vermedi 2 senedir oturuyoruz evi biz yaptırdık dışarda kirada kalmış olsaydık cebimizden daha az para çıkardı belkide şu 2 senede. Düğün zamanı mecbur kaldık durulabilecek hale getirdik öyle girdik bu eve. Daha sonra elimize para geçtikçe yaptırdık. Ev onların diye hiçbir şey demeye hakkımız yok mu ki.
Buldumcuklarin tek marifeti cocuk dogurmak.. Cocuk dedigin hasta olur..! Allah esinize ve o küçük çocuğa sabir versin. Tek diyeceğim bu.Kayınvalidem tutturdu bebek arabasıyla çocuğu gezdiricem diye daha 5 aylık bebeğim. Gönlü olsun diye kırmamak adına tamam dolaşın gelin dedim. Akşam çocuk hasta oldu ağzı burnu tıkalı öksürüyo (kayınvalidem de öksürüyo) iyileşinceye kadar görüşmeyelim mümkünse dedi eşim çok kızdı altlı üstlü oturuyoruz. Bundan sonra ben bebek arabasıyla çıkarırım gezdiririm diyo kafayı yicem. Uygun bi dille nasıl vazgeçiririm arabadan. Bu arada bebeğim doğdu doğalı sadece 1 tane çıngırak aldı o da kendi evinde. Bize gelip gittikçe oynar diyo. Onuda gözüme sokarcasına çocuk oyuncakları da çpk pahalanmış artık diyo. bebek arabasınıda benim ailem aldı çoğu şeyi onlar aldı. Onların aldığı arabayla gezme planları yapıyo
Ev hanımı değilim izne ayrıldımYok ,eve laf etmeye hakkınız yok,kvnin altınlarını saymaya hakkınız yok.Biz dediğiniz kişi de kvnizin oğlu. Bir tahminde bulunayım ev hanimisiniz
Hic farketmez ,ben çalışan bir kadin olarak gidişte kvmin evine oturmam.Altinini saymam ,arkasından hesap yapmamEv hanımı değilim izne ayrıldım
Kiralardan haberiniz yok galiba.Evi bize vermedi 2 senedir oturuyoruz evi biz yaptırdık dışarda kirada kalmış olsaydık cebimizden daha az para çıkardı belkide şu 2 senede. Düğün zamanı mecbur kaldık durulabilecek hale getirdik öyle girdik bu eve. Daha sonra elimize para geçtikçe yaptırdık. Ev onların diye hiçbir şey demeye hakkımız yok mu ki.
Ne mutluki kv var yaninizdada torunumu ben gezdirirm diyor, keske benimkide yanimda olsaydida gezdirsedi en azindan yukum biraz hafiflerdi.Kayınvalidem tutturdu bebek arabasıyla çocuğu gezdiricem diye daha 5 aylık bebeğim. Gönlü olsun diye kırmamak adına tamam dolaşın gelin dedim. Akşam çocuk hasta oldu ağzı burnu tıkalı öksürüyo (kayınvalidem de öksürüyo) iyileşinceye kadar görüşmeyelim mümkünse dedi eşim çok kızdı altlı üstlü oturuyoruz. Bundan sonra ben bebek arabasıyla çıkarırım gezdiririm diyo kafayı yicem. Uygun bi dille nasıl vazgeçiririm arabadan. Bu arada bebeğim doğdu doğalı sadece 1 tane çıngırak aldı o da kendi evinde. Bize gelip gittikçe oynar diyo. Onuda gözüme sokarcasına çocuk oyuncakları da çpk pahalanmış artık diyo. bebek arabasınıda benim ailem aldı çoğu şeyi onlar aldı. Onların aldığı arabayla gezme planları yapıyo
Kimse kadının evinde oturuyor diye çocuğu vermek zorunda olduğunu söylememiş gördüğüm kadarıyla. Konu sahibi kayınvalidesinin torununa bir çıngıraktan başka bir şey almadığını yazdığı için evinde oturmanın da büyük bir maddi katkı sağladığını söylemek istemişler.Kadının evinde oturuyor diye çocuğu gezdirsin diye vermek zorunda mı ? bunu anlayamadım
Hastalık bi kac saatte hemen çıkmaz. 2,3 gün önce şifayı kapmış bugüne cikmis. Talihsizlik olmus. Soğukta hasta etmez , terler ve üstünde kurursa kıyafeti hasta olur anca yada mikrop, virüs, bakteri hasta ederSağolun beni kendime getirdiğiniz için birinin benle böylesine konuşmasına ihtiyacım varmış iyi geldi yorumunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?