kayınvalidem beni anlamıyor

siz iyi niyetliymişsiniz, açıkçası ben hiçte böyle yorumlamazdım.Ne münasebet sadece beni kaldıracak, eşime de saygım filan kalmazdı açıkçası. Babası onu bile kaldırmayacak gelecek beni namaza kaldıracak, iyi niyetliyse diğerlerini de kaldırabilir. Kusura bakmayın ama çok terbiyesiz bir kayınpederiniz varmış. Eşinize de ne desem bilemedim.

Benim gözümde istismardır bu yıkardım başına dünyayı ne demek emzirmek ya!

Yok ne kusura bakacağım. Ailecek terbiyesizler

Sinirini bozmak içim yapmıştır ama kendini rezil etmiş resmen
Sinir bozmak icin yaptığını sanmam. Sınır, görgü bilmiyorlar. Mesela Nisan elbisesi alacağım, nişanlımla gidecektim. Anası ablan da gelsin demiş, bu da gerek yok deyince anası bozulmuş. Bu geldi bana dedi ki "böyle böyle oldu. Gidip elbise beğenelim. Kimseye söylemeyeyim, sonra ablamla gidip beğenmiş gibi yapalım" kezbanlik tam gaz

Niye aldın peki bu adamı?? Gözüne perde mi inmişti

Çok tuhaf bir aileymiş gerçekten. Şimdi aranız nasıl.

Kapıya anahtar ayarlayamazsanız kapının arkasına sürgü ya da çengel takabilirsiniz. Bizim eski evimizde tüm kapılarımız öyleydi :)

ilk iş kapıya sürgü kilit yaptırın, anahtar yine kaybolur muhtemelen
ikinci iş kocanıza resti çekin... kv ye anlatacak bi mevzu yok kocanız önce sınır çizecek sonra ilk fırsatta evi ayıracak.
hem borcu var hem istifa ediyor, size de danışmadan hem de. istifa et hadi köye göçelim de. aferin çok zekice

Ya bebeği dudağından openi duydukta emzirmek nedir arkadaş ya

Emzirmeye mı kalktı
Mantık koşarak uzaklaşmış kayinvalideniz de

Kapının arkasına ağır birşey koyun açamasın bune edepsizlik anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…