kayınvalidem beni anlamıyor

Altınlar biraz olsun borcunuzu karşılardı aslında 30 bin cok yüksek bi rakam degil ki

Eşiniz ailesiyle yaşamak istiyor gibime geldi

Hic bir halt beceremeyen koca ile birlikte olmak icin careler aramak adli bir calisma.

Eskiden bu kayınvalide emzirme konularını hayretle karşılardım. Benimki de "şimdi emzireceğim, zor durduruyorum kendimi" deyip ağzımı aradığından beri o kadar da şaşırmıyorum artık. Bazı kayınvalidelerin böyle bir problemleri var demek ki.

Yok artik

Çok ayıp ya insanlar neden bu kadar anlayışsız anlayamıyorum

Büyük konuşmak istemiyorum da böyle koca baştan libido killer aslında

Ben olsam kocamla birlikte olurken beni görüyor diye dert edeceğime bebeğimi emzirmeye çalışıyor,onu dudağından öpüyor diye dert ederdim…

Biz de zaten inanmıyorduk kendisine .He he deyip geçiyorduk..Süt öyle kanın bir bebeğe kaynadı diye gelseydi ohoooBenim ablam iki kere doğum yaptı .Bir damla sütü gelmedi kizcagizin .Ben de kesinlikle inanmıyorum böyle şeylere ..

Tam cinnetlik bir olay ..

Ben olsam kocamla birlikte olurken beni görüyor diye dert edeceğime bebeğimi emzirmeye çalışıyor,onu dudağından öpüyor diye dert ederdim…
onlar icin kavgami ettim cocugu kucagina vermiyorum cocugu odamdan cikarmiyorum ama odama girmesine bir cozum bulamadim dinlemiyor

Er kişi süt sağma makinasında belli olur diyeceğim de diyemiyorum neyse bugün bana bu kadar Kadınlar Kulübü yeter, çıkayım ben hadi bana müsaade.

onlar icin kavgami ettim cocugu kucagina vermiyorum cocugu odamdan cikarmiyorum ama odama girmesine bir cozum bulamadim dinlemiyor
Sevişin o zaman,görsün.Baya meraklı anlaşılan torununun nasıl olduğuna..

Altınlar biraz olsun borcunuzu karşılardı aslında 30 bin cok yüksek bi rakam degil ki

Eşiniz ailesiyle yaşamak istiyor gibime geldi
altın bana kimse altın takmadı benim dugunumde olmadi nikahtan evlendim. elimizdeki butun parayla esyalarimizi aldik. sonrada 4 aylik kirayi pesin verdik borcsuz oluruz demistik amaaaa

Yakın civarda ailenizden kimse var mı ? Başınız sıkıştığında yardım edecek birileri ?

Benim kayınvalidemin anlattığna göre , eskiden köyde bebeklere evin büyükleri bakarmış ki gençler sabah tarlaya hayvanlara baksınlar. Bence sizin kayınvalideniz de bu eski kafayı sürdürüyor. Bebeğinizi emzirmeye çalıştığında “ anne sende bu yaştan sonra ne sütü olacak.” Diye laf soksaydınız ya . Gerçi bence sizin bunlardan çok daha büyük sorunlarınız var . Eşinizin yüzünden insanların evine yerleşmişsiniz bu durumda onların kurallarına uymanız gerekecek . Bu yaşadıklarınız belki de daha fragman

Yakın civarda ailenizden kimse var mı ? Başınız sıkıştığında yardım edecek birileri ?
Annem yakın olsun çok isterdim ama aramızda 90 km var, dibimde kaynanam var olmasa daha iyi, daha yüküme yük olurdu, son 4 yıldır en son yedikleri büyük halt yüzünden görüşmeyi kesmiştim. Ben hep tek başımayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…