Kayınvalidem Beni Aramış Bende Meşgule Atmışım

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Dün yılbaşında çalışıyordu eşim gece 11 buçukta gelecekti. Bende annemlere gittim eşimde gelince annemlerde yemek yedi biraz oturduk sonra evimize geçtik. Hiç bir sorunumuz yoktu. Bugün öğlen kayınvalidem aradı eşime beni şikayet etmiş beni dün akşam aramış bende meşgule vermişim. Ben ne telefonu duydum ne de meşgule verdim. Zaten eskiden beri huyumdur telefonu akşamları sessize alırım pek telefonla konuşmam.

Telefonumda epey eskidi bazı tuşları falan yok. Eşim bana kalktı annem seni aramış sende meşgule vermişsin dedi bende hayır ben duymadım tel cebimdeydi belki oturuken kalkarken tuşa gelmiştir ne bileyim belki hattandır falan dedim ama koca kadın yalanmı söylüyormuş. Dün kontürüm olmadığı için arayamamıştım kayınvalidemde biliyor olmadığını bugün akşam ev telinden ararım diye düşünmüştüm ama vazgeçtim.

Madem aradın meşgule düştü bir daha ara o zaman. Ya da eşime diyeceğine bana söyle bugün. Hemen kötü niyetlimi düşünmek lazım. O da yetmezmiş gibi arkasından babası aradı benim hakkımda bir şeyler söyledi galiba. Eşimle tartışmadık ama şuanda suratı beş karış ve mecbur olmadığı sürece benimle konuşmuyor. Bende onunla.

Şimdi ağzımı açarsam kavga ederiz kendimi tutamam o yüzden konuşmuyorum. Annesi çocuk gibi beni şikayet ediyor kocaman kadın. Zaten sevmiyorum biraz sevmeye çalışıyorum ama olmuyor iyice soğutuyor kendisinden. Daha geçen cumartesi günü yemeğe gittik her şey iyiydi ama işte kendileri yapıyorlar.

Zaten ben yapı olarak birini ilk zamandan sevemezsem bir daha sevemiyorum. Kendimi zorluyorum ama artık zorlamayacağımda.

eline aranızı bozma firsatı düşmüş k.v.nin kötü niyetli olmasa işi var heralde açamadı yada duymadı diye düşünür ama ilk fırsatta seni şikayet etmiş.
bir keresindede k.p beni aramış duymamışım aynen k.v. de eşime demiş telefonu açmamış diye Allahtan eşim bişey demez anne duymamıştır niye açmasın demiş.

ne olmuş yani meşgule atmışsan bile şikayet edecek ne var bunda yaaa sana deseydi aradım açmadın diye madem :44: böyle yapıp kendilerinden iyice soğutuyorlarrr ayrıca caınm çağrı kaydına baktınmı gerçekten aramışmı ..

Evet baktım aramış ama ben gerçekten görmedimde duymadımda yoksa açardım zaten niye açmayayım. Ne zaman aradıda açmadım bugüne kadar ayıp valla.

nekadar cazgır fesat kaynanalar varya ben olsam arar hesap sorardım

Evet baktım aramış ama ben gerçekten görmedimde duymadımda yoksa açardım zaten niye açmayayım. Ne zaman aradıda açmadım bugüne kadar ayıp valla.

annenize gitmenizi kıskanmıştır telde açılmayınca eline fırsat geçtii tabiii hemen oğlunu şişirdi hemde çokkk ayıppp

bence de ara ve de ki hemen niye kötü düşünüyorsun bir de niye gidip kocama şikayet edip aramızı bozmaya çalışıyorsun de. bir daha arasaydın, fesatlığa ne gerek var de. evde kocanla birbirinizi yiyeceğinize direk fitneciyle hallet.

Bir sinirle arayacaktım ama vazgeçtim senin dediğin gibi söylersem kayınvalidem altta kalmaz. Hatta ağzına ne gelirse söyler ondan sonra eşimle aramız daha çok bozulur. Kayinvalidem kendi deyimiyle haksızlığa gelemez ağzına ne gelirse patır patır söyler.

kocanın yanında ara... açıklamanı yap sonrada benı aramayıp eşime söylemişssin ama bir sorunumuz varsa koskoca kadınlarınız

kendımız konusup halledemıyor muyuz..de sen sustukce esın sucundan susuyorsun sanar...

hem mesgule atmıssan ne olmus bazı ınsanlar sadece sorun cıkartmak ıcın gelıyor sankı bu dunyaya ya..

Fesatlığın da bu kadarı.
Bin bir türlü insanlık hali var belki o an gerçekten açamadın.Müsait değildin.Ya da telefon çoluk çocuk elindeydi.
İlla anlam çıkartıp oğluna şikayet etmekte nesi

nasıl başlarsa öyle gidiyo gerçekten, evlenmeden öncede sıkıntılı konuların vardı neyse, velev ki aradı meşgule attın ee ne olmuş ben çok yaptım onu gerekçe olarakta telefonda konuşmayı sevmediğimi sunuyorum gerçektende öyle, sende de ki tuvaletteydim duşa giriyodum müsait değildim sanki ne dicekti colanın formülünü mü paylaşacaktı seninle

1. kocanla kotu olma dgmez kaynanana da bıse deme ama muhttpta olma bıraz sakınles ozaman konusursun... bu kaynanaların huyudur benımkılerde aynı hemen aradıkda acmadı dıye kocamı arıyolar...kaynanamda kaynatamda............

Aynisinin gorumce versiyonunu ben yasadim.halbuki tel benimde haberim yoktu tipki senin gibi.buna sebep olarak gorumcem agzina geleni soyledi.bende susmadim.kv ve kp de onun lafina uyup bize tavir aldilar.o gun bugundur.aramiza mesafe girdi.kendileri yapti.onlarin icinde varsa fesatlik.sen naparsan yap yaranamazsin.en iyisi bosverip Allaha havale etmek...

tek bir şey söyluyorum.ruh hastası bunlar.

cnm iyi yapmışsın aramamakla. işler çığrından çıkardı. laf lafı açar kavga ederdiniz. eşinlede iyice aran bozulurdu. çok büyük ayıp etmiş kv. seviyesini belli etmiş. şikayet etmek ne yaa. ayrıca müsait olmayıp meşgulede atabilirsin. her an açıp konuşmanmı lazım.. mecburmusun yaa. ben bazen kim olursa olsun açmam. müsait olmadığımda. aileme bile. ailemde bilir aradıklarında müsaitmisin diye sorarlar.

ama ben eşine kızdım en çok. sana kızacağına müsait değildir anne deseymiş. bide senle kavga ediyor. hep söylüyorum eşle ailesinin arasını yapacak olan erkektir. ona he hoş buna he hoş bitti gitti. benim eş çok politik valla :)

aklıma okurken yaşadıgım olaylar geldi
kızımı banyo yapacam onu banyo yapıp yatırtıktan sonra kendimde girecem duşa
eşime mesaj attım arama diye
neyse tel.sessize aldım banyoya girdim
kv aramış 3 kez falan eşimi aramış sonra iyilikmelegi nerde niye tel.açmıyor diye
o da anne işi var demiş
neyse işim bitti aramalrı gördüm kv aradım hayırdır bişeymi oldu dedim
o da diyecegini dedi
sonra telefonu açmayınca evde yoksun sandım dedisanki ev telefonunu aradın mübarek aradıgın cep telefonu
bende evet evde degildim banyodaydım dedim kapattım
hepsi birbirinden ilginç valla ne yapsak yaranamayız nasılsa

Ben genelde acmam telefonu aradilarmi esim gelince annenler aradi derim
Banyodayim, tuvaletteydim, tel sessizdeydi derim bazen, bazende bisi demem aramislar derim
Bazen acarim telefonu kv bile sasirir ben alo deyince hihi... Kv'ler sikayet eder,cogunun huyu böyle maalesefki ama is es'te bitiyor!
Benim kv citlatiyodu basta ogluna ama benimki duymamistir falan deyip gecirstirince o sorunda kalkti aradan
Sizin esiniz onlara daha cok inaniyor belli yada doldurusa gelip onlara bisi diyemeyip sizden cikartiyor...Allah yardimciniz olsun...

Son düzenleme:
k.validenin yaşı kaç.. yaşlanınca bazıları içerleyebiliyor. çevremdede gördüğüm için diyorum...

en önemlisi eşinde bitiyor olay. eşinle ayrıntılı olarak konuşmalısın.

ben olsaydım; nasıl açmam, duysam kesin açardım felan derim. annen tabiki doğru söylüyordur. -onuda tastiklerim-. belki hat meşgule aldı, yada telefon cebimden meşgule aldı vs... gibi...

bu kadar basit birşey için ne küs, nede küstür...

mutlaka kocanın yanında ara, duyacağı yerde "anne ben ne zaman sen aradın da açmadım? neden meşgule düşüreyim? keşke bir kez daha arasaydın veya ertesi gün oğlunu değil beni arasaydın. biz birbirimiz hakkında hemen olumsuz mu düşüneceğiz. ben bunun yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum ve bu olayı unutuyorum. yeni yılınız kutlu olsun" gibi.
eşin insansa utanır.

Arayacan kv yi beni sikayet ettin de eline ne gecti diyeceksin.cocuk gibi hareketler yani bu erkekler de cocuk gibi hemen ana kuzusu modu.benzerini ben de yasadim.hep erkeklerden oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…