ne olmuş yani meşgule atmışsan bile şikayet edecek ne var bunda yaaa sana deseydi aradım açmadın diye madem :44: böyle yapıp kendilerinden iyice soğutuyorlarrrayrıca caınm çağrı kaydına baktınmı gerçekten aramışmı ..
Evet baktım aramış ama ben gerçekten görmedimde duymadımda yoksa açardım zaten niye açmayayım. Ne zaman aradıda açmadım bugüne kadar ayıp valla.
bence de ara ve de ki hemen niye kötü düşünüyorsun bir de niye gidip kocama şikayet edip aramızı bozmaya çalışıyorsun de. bir daha arasaydın, fesatlığa ne gerek var de. evde kocanla birbirinizi yiyeceğinize direk fitneciyle hallet.
Dün yılbaşında çalışıyordu eşim gece 11 buçukta gelecekti. Bende annemlere gittim eşimde gelince annemlerde yemek yedi biraz oturduk sonra evimize geçtik. Hiç bir sorunumuz yoktu. Bugün öğlen kayınvalidem aradı eşime beni şikayet etmiş beni dün akşam aramış bende meşgule vermişim. Ben ne telefonu duydum ne de meşgule verdim. Zaten eskiden beri huyumdur telefonu akşamları sessize alırım pek telefonla konuşmam.
Telefonumda epey eskidi bazı tuşları falan yok. Eşim bana kalktı annem seni aramış sende meşgule vermişsin dedi bende hayır ben duymadım tel cebimdeydi belki oturuken kalkarken tuşa gelmiştir ne bileyim belki hattandır falan dedim ama koca kadın yalanmı söylüyormuş. Dün kontürüm olmadığı için arayamamıştım kayınvalidemde biliyor olmadığını bugün akşam ev telinden ararım diye düşünmüştüm ama vazgeçtim.
Madem aradın meşgule düştü bir daha ara o zaman. Ya da eşime diyeceğine bana söyle bugün. Hemen kötü niyetlimi düşünmek lazım. O da yetmezmiş gibi arkasından babası aradı benim hakkımda bir şeyler söyledi galiba. Eşimle tartışmadık ama şuanda suratı beş karış ve mecbur olmadığı sürece benimle konuşmuyor. Bende onunla.
Şimdi ağzımı açarsam kavga ederiz kendimi tutamam o yüzden konuşmuyorum. Annesi çocuk gibi beni şikayet ediyor kocaman kadın. Zaten sevmiyorum biraz sevmeye çalışıyorum ama olmuyor iyice soğutuyor kendisinden. Daha geçen cumartesi günü yemeğe gittik her şey iyiydi ama işte kendileri yapıyorlar.
Zaten ben yapı olarak birini ilk zamandan sevemezsem bir daha sevemiyorum. Kendimi zorluyorum ama artık zorlamayacağımda.
Bir sinirle arayacaktım ama vazgeçtim senin dediğin gibi söylersem kayınvalidem altta kalmaz. Hatta ağzına ne gelirse söyler ondan sonra eşimle aramız daha çok bozulur. Kayinvalidem kendi deyimiyle haksızlığa gelemez ağzına ne gelirse patır patır söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?