Kayınvalidem Beni Aramış Bende Meşgule Atmışım

Şimdi sen annene geçmişsin eşinde oraya gelmiş sanırım ona bozulmuş. Aramanı beklemiştir peki eşiniz neden aramadı annesini yeni yılda kutlamak için onunda mı kontörü yoktu yani bence kendi annenizde yeni yılı geçirip onu kutlamak için bile aramamanız zoruna gitmiştir. Hiç olmazsa oğlu arayabilirdi bir şey olsa eşine nasıl ulaşacaktın annende herhalde annenin ev telinden arardın aynı şekilde kaynananı da arayıp annenden bir yeni yılını kutlayabilirdi böylece laf söyleme lüksü ortadan kalkardı telde söylerdi sana meşgule aldın diye sende açıklamanı yapardın peki eşinle kaynanan konuştuktan sonra kaynananı aramadın mı anne yanlış anlamışsın meşgule almadım olduysa da yanlışlıkla olmuştur diye. Hem akşam sessize almanızı akşam tel de konuşmam demenizi de anlayamadım arayan eşinizde olabilirdi acil birşeyde olabilirdi benim eşim görev için senede bir iki kez şehir dışına gider ya da mesai olur hep yanımda tutarım ve sesini açarım ne olur ne olmaz diye. Biraz empati yapın siz kaynananıza gitseniz annenizi hiç aramasanız yeni yılını kutlamasanız o da alınırdı. Ama sana demesi gerekirdi bunu eşine şikayet eder gibi dememesi gerekirdi.

Bnm k.v de de aynisini bana yapti canm.off hep mi ayni bu modeller yaa. Ben uyuyordum kapiyicalmis duymamisim nasil duyayim uyuyorum..hemn esime sikayet etmis karin kapiyi acmiyor bana diye..

Ve bu sadece bir defa olmadi bes altu defa ya tel yuznden ya kapi yuzunden sikayet etmistit beni... ya wc de olurum ben kim oldgna bile bakamadan gidr.ya yegenimin elndeyken arar benm haberim bile olmz ya uyurken gelr duymadmmi gider acmadu der.en sonunda aldim konustm.bda bnmle ilgili skkintinda esimi degl beni bul dedim..

Bunlarin hepsiii ne kadar fesat oldugunu gosterir insanin..

Esim de o gun surat yapar hiiicc orali olmam kendiliginden duzelir ertesi gun.niye orali olayim suclu insan mahcup davranir.mecbur iyi olck bisey yapmamisim annesinin fesatligi.

Ama simdi biliyo artik annesini.aldiris etmiyo sikayete esim artik
Bi sefer gozumun onunde aradi esimi.yanimda oldugunu bilmiyo...

Aldiris etme canm.sucluluk psikolojisine sokma kendini.mesgule dustuyse bida arasin fesatlik yapacagna.

Bütün kaynanalar aynı mı ya. kocaman kadınlar gerçekten bizden daha çocukça davranıyorlar. bende aynı problemleri yaşıyorum. bir sorun olur hemen eşime şikayet eder. eşimde gelir binbir surat.:44:

gerçek olup meşgule de atmış olabilirsin. yani illa ki bir şey mi aramak lazım altında.. niyeti bozuk olmayan insan zaten bunu eşine taşımaz. eşin de zaten bu konu için surat asmaz. bilir ki bir nedeni vardır..

Aslında çocuklarını iyi tanıdıkları için onları çok iyi etkiliyorlar. allah bilir nasıl ne anlatıyor ki gelip evde surat asıyorlar. evlilikten şimdiden soğudum ben.

sizde onu gunde 4-5 kez arayin bana ayisinin tipkisini yapan kv kpderime boyle yaptim 3gun acmamaya basladilar yakaladigimdada niye acmiyorsunuz kpder cildirdi ota cope ariyon isimiz gucumuz var dedi bende siz zahmet etmeyin diye ben ariyorum babacim dedim o gundur gerekli oldugunda ararlar gereksiz aramazlar

Haha :) cok guldum valla sagolasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…