kayinvalidem beni cildirtiyoooorr

Bende bazi seyler tam oturmadi..
Ayni evdesin sen c.suyundan etkilendin.
Esini aradin durumu izah edip izin aldin.
Eee bu adamin beyni mi kit anamda o evde sen niye yalniz cikiyon o da etkilenmedi mi demedi mi...

Gitme konusundada tmm haber verir insan esine de evden cikmasi ha gerekliymis ha keyfiymis bir sey fark etmemesi lazim..
Kole misin nesin yani..

Ben 91liyim ve senin yasindayken kiz arkadaslarimla gezer tozar, anneme turlu ergenlikler yapardim. Su anda da ergenlik kismi haricinde ayniyim. Acelen neydi ? Ben su an bile kendim icin evliligin erken oldugunu dusunuyorum, okuyorum calisiyorum bir taraftan. Neden okumadiniz ve evlenmek istediniz ? Daha tam olarak yetiskin olup karakterin oturdugu bir yas degil bu. Okuyup meslek sahibi olsaydiniz yan apartmana giderken esinize ve kayinvalidenize hesap vermek zorunda kalmazdiniz. Yazik etmissiniz kendinize, ve bir cozum yolu yok, bedelini yasayacaksiniz, kabullenin yani ayrilmayi dusunmuyorsaniz.

ora bakkala gdicem dedm tamam dedi degl komsuya gdicem de tamam ddi dedm

annesi evde yoktu olsa aramama gerk olmazdi ona soyler ckardm zaten

Herkes ayni hayati yasayacak dye bi kural yok okumayan herkes ezlmek zorndami ayrica ben veterinerlk okuyorm yani okumakla alaksi oldugnu dsunmuyorm

İzin mevzusu olunca o polonyada zannedenler ithamını üstüme de alındım yalan söylemim o yüzden yazmak istedim. Tatlım kız zehirlenmiş yada öyle düşünmüş eşinden izin alıyor bu Polonya'da olmaz gerçekten. Yada bakkala pazara giderken. Yani bi mesajımda daha sööyledim bizde başımıza buyruk yaşamıoruz ama belli durumlarda da izin nedir allah aşkına. Eşi telefonu açmasa kız ölsünmü evde. Birde bu bnm görevim diye düşünüyor normalmi sence. Henüz 20 yaşında... yani daha şimdiden böyle ya bu ddurumlar sence o da erkekle konuştu die ölenlerden olmazmı? Şimdiden bazı şeyleri kırması, yıkması, öğrenmesi gerekmezmi? Biz polonya da değil türkiyede yaşıoru ama lütfen kimsede kendini iranda,ırakta, fasta kadının ikinci sınıf insan muamelesi gördüğü bir ülkede sanmasın, SANDIRTMASINNN...

ben haber vermek dedim zaten izin almak değil. eşler birbiri hakkında bilgi sahibi olmalı. dünyanın binbir türlü hali var

Herkes ayni hayati yasayacak dye bi kural yok okumayan herkes ezlmek zorndami ayrica ben veterinerlk okuyorm yani okumakla alaksi oldugnu dsunmuyorm
Okumayan herkes ezilmek zorunda mi yazmisim ? Yasin cok kucuk yazmisim degil mi ? Ki sana gore ezilmek degil sanirim ama yan apartmana giderken izin almak ezilmektir. Esinin annesi de seni eziyor bu cok belli. Yan apartmana gittiginde sorun cikiyor, okuyorsan okula nasil gidip geliyorsun hayret dogrusu

ben haber vermek dedim zaten izin almak değil. eşler birbiri hakkında bilgi sahibi olmalı. dünyanın binbir türlü hali var
Peki arkadaşın mesajını tam okudunmu. Bakkala gidim dedim tamm dedi gittim. Sence habermi verior. Yada genel halindwn anladığın sence bu kız eşine sadecw haber vererekmi yaşıor.

Tamam yormlrin icin teskkr ederm ama yasam tarzmiz farkli demekki. Acikogretm okuyorm

Elstirmek yerine artk fikir verseniz yaa ben napiyim esimle arami nasl duzgun tutuym
Hiç bişey yapma bence. O kaynana varken sende eşine öylecw ipleri vermişken ilişkin hep böyle çalkantılı gider. Bir ay iyi 3 ay kötü. Eşinve sen senin kişilik haklarına saygı duymayı öğrenmelisiniz önce. Keza eminim böyle durumlarda hep annesinin tarafında Olacaktır. O yüzdende o kaynana sana sataşacamneşin anneainin yanında olacak sende hep böyle yaşayacaksın. Kendine saygı duydurtmayı başarana kadar.

Tamam yormlrin icin teskkr ederm ama yasam tarzmiz farkli demekki. Acikogretm okuyorm
Hakkinda hayirlisi olur umarim. Bana kizdin ama ben senin icin soyluyorum. Bu yasam tarzi memnun olunacak bir tarz degil. Ki sen de memnun olmadigin icin konu aciyorsun. Gencecik kizsin birini seversin anlarim, evlenmek de senin tercihin ama mutlu musun kayinvalidenin, kocanin seni sindirmesinden ? Mezun olup calismak istediginde de yuzlerce sorunla karsilasacaksin bu insanlarla. Kurtulmak senin elinde bence. Ayri eve cikmak icin diretmelisin. Ya bosanmak, ya annesinden uzak olmak ya da bu sekilde devam edip surekli uzulmek. Secenekler bunlar. Ucunuz ayni evde yapamazsiniz. Cok yipranirsin boyle insanlarla.

Bosanma konusunu acmam asla esime oyle bsey soyleyemem ayri ev konusundada sanmiyorm esm annesni birakmaz ama.bnde altta kalmam onun karsisina

Yahu izin almış almamış.Herkesin yaşam tarzı farklı.Bazı insanlar yeri geldiği zaman işemeye giderken bile kocadan izin alıyorlar.konuyu saptırmanın.ne alemi var.Bu kıza verilebilecek em iyi nasihat kendini ezdirme dir.Gerisi bizi ilgilendirmiyor kendi tercihi.

tesekkur ederimm

Farkindaysaniz, konu sahibinin esi hakkinda hic konusmadim. Kaldi ki karısının haklarini gozetmeyen sumsuk bir adam bana gore. Anasi karini oldur dese ikiletmeyecek buna adenin annesi olduguma emin oldugum kadar eminim...
Iste bu sebeple o bahsettiginiz zincirleri kirmak bu kizcagiza kalmadi. Madem bazi seyleri kabullenmis, o halde esinden izin almaya devam edip kaynanayi devredisi birakmali.. Ha tekniği nedir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…