- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
-
Ben dun temzlik yPiyodm oda evde yoktu camsr suyundan kotu oldm balkona falan cktim gecmedi yogurt yiycektm baktm kalmams yan apartmanda benm akrabam var esimi arayp oraya gdiyorm dedm tamam dedi gittm sonra o eve gelms aradi geliyorm ddm gelnce anlattm inanmams aksam esime yalan soyluyo camasr suyu koksa ben anlardm kendi kendine cikip gtti falan diyerk birin yanina bes katark anlatti esmle tartstik
Âllah allah istediğin zaman çıkarsın gezersin ona hesapmı vercekmişin yedi yirmidört saat onun başını bekliycekmişsin hem eşin niye kızıyor oda annesine gezmek tozmak benim eşimin hakkı niye demiyor eşin annesine seni atma fırsatı verdikçe okadın bunu hep yapar hayır yani ne olmuş biraz oturduysan niye şikayet eder oğluyla gelinini kavga ettirince ne eline geçiyor anlamadım böyle kaynanaların neyse...Ben dun temzlik yPiyodm oda evde yoktu camsr suyundan kotu oldm balkona falan cktim gecmedi yogurt yiycektm baktm kalmams yan apartmanda benm akrabam var esimi arayp oraya gdiyorm dedm tamam dedi gittm sonra o eve gelms aradi geliyorm ddm gelnce anlattm inanmams aksam esime yalan soyluyo camasr suyu koksa ben anlardm kendi kendine cikip gtti falan diyerk birin yanina bes katark anlatti esmle tartstik
Kendine baktıracaksa o çenesini tutacak eşinde seni savunacak yoksa hiçte mecbur değilsin bakmaya sana tavsiyem yeni evliymişsin hayatın düzene girmeddn çocuk falan yapayım deme3 aylk evliyim sorun para degl ev zaten bzim ama ona kim bakicak soncta esimin annesi nasl birakalm
esimle degl kaynanamla sohbet edeck konum yok ddm. Madem o beni byle sikayt ediyo bndan snra bnde her aksam anlatcm.anmnen bugun suraya gtti bugun bana bnu ddi anlatcm hic anlatmamsym.smdiye kadarCanım özür dileme ezdiröe kendini.eşini de al karşına konuş gerekiyosa.ve sana tavaiyem evde vakit geçirme.kv ile ne kadar vakit geçirirsen daha çok sorun çıkarır.kurslara git yeniden sınava çalışıp örgün öğretim kazan okula git.eşinle sohbet edebilcek konun bile yokmuş bak.sosyalleş ki eşinle oturup muhabbet kurabilesin.böyle kaynananla da uğraşmazsın akşama kadar.
esimle degl kaynanamla sohbet edeck konum yok ddm. Madem o beni byle sikayt ediyo bndan snra bnde her aksam anlatcm.anmnen bugun suraya gtti bugun bana bnu ddi anlatcm hic anlatmamsym.smdiye kadar
62 yasnda ben annemin en buyuk cocuguym ama esm en kucukSen 20 isen o da genc olmali
Valla insanları cildirtip saygısız diyorsunuz. Yapacak yorum yoksa susarsiniz kız haklı20 yaşındaki bir genç kadın büyüklerine karşı bu kadar mı saygısız
Her zamanki gibi harikasin valla agzina saglikValla insanları cildirtip saygısız diyorsunuz. Yapacak yorum yoksa susarsiniz kız haklı
kendi kendinede çıkıp gidersin. kölemisin sen. evinden isteğin zaman çıkmak için kvdeden ve eşten pasaportuna tasdikmi gerekiyorBen dun temzlik yPiyodm oda evde yoktu camsr suyundan kotu oldm balkona falan cktim gecmedi yogurt yiycektm baktm kalmams yan apartmanda benm akrabam var esimi arayp oraya gdiyorm dedm tamam dedi gittm sonra o eve gelms aradi geliyorm ddm gelnce anlattm inanmams aksam esime yalan soyluyo camasr suyu koksa ben anlardm kendi kendine cikip gtti falan diyerk birin yanina bes katark anlatti esmle tartstik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?