kayinvalidem beni cildirtiyoooorr

İrandaki kadınlar bile bizimkilerden daha özgüvenli.görüyoruz avmlerde..

Kocanda iş yok neden
Annesinin lafına baktığı ve annesine karım istediği yere gider cevabını veremediği için
Kaldı ki sen sadece istediğin için de dışarı çıkabilecek yaşayan ve gezen bir organizmasın

Evlilik değil evcilik olmuş. "Kocacım ben zehirlendim yan binaya gidiyim miiğğğ" Saçma sapan şeyler yaşıyorsunuz ya. O senden de çocuk annesinin lafıyla iş çeviriyor. Ne sahiplenme var, ne saygı var, ne başka bir şey var. İçim kalktı şurda.

ben burda dalga geclcek bsey gormyyorm sacmaladiginin farkndasn.umarm

Eşine gittiğin yeri haber vermesinde nevar ?
Merak etmesin diye yapılan bişey bu
Bende eşimi ararım ben gezmeye gidiyorum markete gidiyorum vs vs
Oda beni arar
Takılıncak şey kv ve dolduruşları
Kv me ne sorarım ne izin isterim ona ne ?

Sonucta ayni evde kaliyorz saygsizlik olmasn diye izin almak degl ama soylemk gerekiyo.

Sonucta ayni evde kaliyorz saygsizlik olmasn diye izin almak degl ama soylemk gerekiyo.

Peki eşinle kayınvaliden de gidecekleri yeri sana söylüyorlar mı ?
Söylüyorlarsa sorun yok ama tek sen hesap veriyorsan sıkıntılı.

Kayınvalidenin söyledikleri tam olarak yazdığın gibiyse hiç hoş değil.Yalan söylüyor, kendi kendine çıkıp gitti demiş.
Eşinle bu konuyu konuşup çocuk veya esir olmadığını anlatabilirsin.
Acil çıkman gerekebilir veya sırf sıkıldığın için çıkabilirsin.
Her seferinde merasimle çıkacak değilsin.Kayınvaliden bile kös kös evde oturmuyorken sen bu yaşında neden oturasın ?

Peki arkadaşın mesajını tam okudunmu. Bakkala gidim dedim tamm dedi gittim. Sence habermi verior. Yada genel halindwn anladığın sence bu kız eşine sadecw haber vererekmi yaşıor.
konunun disina ciktik da bu kismi cok mu muhim
bi ark sinemaya godrlim dese tamam dersiniz de mi?
esim arar aksam gec kakicam der tamam derim.
bu haber vermek olur teklif olur izin almak olur. size gore ilginc ama bana oldukca normal
ayrica izin alsa ne olacak. bakkala gitmek icin izin almak korkunc birsey mi. bu kadar mi feministsiniz. ben degilim. esim attigim adimi bilir. hic de gocunmam..

kaynanaya gittiğin yeri niye söylüyorsun diyenlere soruyorum.annenizle yaşarken gittiğiniz yeri annenize söylemiyor musunuz

Evet bakkala gitmek için izin almak bu kadar korkunç. Feminist falan değilim. Eşimi seviorum saygı duyuyorum ona kölelik değil eşlik ediyorum. Bakkala giderken izinde alamam haberde veremem. Ama elbette başka şeylerde bnmde haber verdiğim oluyor ama vermedendw yapabilme özgürlüğü e sahibim. Feminist değil insanım insani koşullarda yaşadığımı düşünüyorum.

Veterinerlik değil veterinerlik hizmetleri diye bir bolum var iki yıllık neyse konu o değil geçelim. Şimdi birinin senin sözüne itimat etmesini istiyorsan seni rahat bırakması gerekir ayrıca da komşuya giderken araman beni de şaşırttı çünkü ben 13 yaşından beri yaptığım yapacağım hiçbir şeyi kimseye bildirmem izin almam benim ailem böyle yaparsam bağımlı kişilik bozukluğuna sahip olmamdan endişe ettiği için beni öyle yetiştirdi haliyle bana da garip geldi. Ha ben bir hata yapmadim. Gereginde danistim bunun da sinirlari var.Fakat şunu sormak istiyorum bir insanın size saygı duymasını kararlarinizin peşinden gidebilmesini istiyorsunuz hemde her işinizi ona bildiriyorsunuz bu mümkün değil zaten orgun okuyor , çalışıyor olsanız her yaptığınız işi haber veremezsiniz örneğin, ben kırtasiyeye gidiyorum kalem almam lazim ya da şantiye ye gidiyorum denetim yapmam lazım. Bunlar ne kadar komikse o da komik bence eşinizin sizden boyle beklentileri olmasa annesine çit demek düşmez yani bunlar biraz alakali olduğu için hanımlar tepki göstermiş. Tabi ki kararlariniza saygı duyuyorum fakat sorununuzun çözümü de bu gayet açık. Mutluluklar dilerim

Tamam yormlrin icin teskkr ederm ama yasam tarzmiz farkli demekki. Acikogretm okuyorm

Konunu kapattır canım sen.boş yere gözlerini yorma.Kendini de sakın ezdirme.Allah yardmcn olsun.Sanal ortam da eleştirmek herkese kolay.muneye mesaj at kapatır konunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…