- 17 Eylül 2014
- 329
- 218
- 48
- 39
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
-
İzin mevzusu olunca o polonyada zannedenler ithamını üstüme de alındım yalan söylemim o yüzden yazmak istedim. Tatlım kız zehirlenmiş yada öyle düşünmüş eşinden izin alıyor bu Polonya'da olmaz gerçekten. Yada bakkala pazara giderken. Yani bi mesajımda daha sööyledim bizde başımıza buyruk yaşamıoruz ama belli durumlarda da izin nedir allah aşkına. Eşi telefonu açmasa kız ölsünmü evde. Birde bu bnm görevim diye düşünüyor normalmi sence. Henüz 20 yaşında... yani daha şimdiden böyle ya bu ddurumlar sence o da erkekle konuştu die ölenlerden olmazmı? Şimdiden bazı şeyleri kırması, yıkması, öğrenmesi gerekmezmi? Biz polonya da değil türkiyede yaşıoru ama lütfen kimsede kendini iranda,ırakta, fasta kadının ikinci sınıf insan muamelesi gördüğü bir ülkede sanmasın, SANDIRTMASINNN...
ben burda dalga geclcek bsey gormyyorm sacmaladiginin farkndasn.umarmEvlilik değil evcilik olmuş. "Kocacım ben zehirlendim yan binaya gidiyim miiğğğ" Saçma sapan şeyler yaşıyorsunuz ya. O senden de çocuk annesinin lafıyla iş çeviriyor. Ne sahiplenme var, ne saygı var, ne başka bir şey var. İçim kalktı şurda.
Evet varAcikogretimde veterinerlik de mi varmis
ben burda dalga geclcek bsey gormyyorm sacmaladiginin farkndasn.umarm
Sonucta ayni evde kaliyorz saygsizlik olmasn diye izin almak degl ama soylemk gerekiyo.Eşine gittiğin yeri haber vermesinde nevar ?
Merak etmesin diye yapılan bişey bu
Bende eşimi ararım ben gezmeye gidiyorum markete gidiyorum vs vs
Oda beni arar
Takılıncak şey kv ve dolduruşları
Kv me ne sorarım ne izin isterim ona ne ?
Sonucta ayni evde kaliyorz saygsizlik olmasn diye izin almak degl ama soylemk gerekiyo.
Sonucta ayni evde kaliyorz saygsizlik olmasn diye izin almak degl ama soylemk gerekiyo.
konunun disina ciktik da bu kismi cok mu muhimPeki arkadaşın mesajını tam okudunmu. Bakkala gidim dedim tamm dedi gittim. Sence habermi verior. Yada genel halindwn anladığın sence bu kız eşine sadecw haber vererekmi yaşıor.
Evet bakkala gitmek için izin almak bu kadar korkunç. Feminist falan değilim. Eşimi seviorum saygı duyuyorum ona kölelik değil eşlik ediyorum. Bakkala giderken izinde alamam haberde veremem. Ama elbette başka şeylerde bnmde haber verdiğim oluyor ama vermedendw yapabilme özgürlüğü e sahibim. Feminist değil insanım insani koşullarda yaşadığımı düşünüyorum.konunun disina ciktik da bu kismi cok mu muhim
bi ark sinemaya godrlim dese tamam dersiniz de mi?
esim arar aksam gec kakicam der tamam derim.
bu haber vermek olur teklif olur izin almak olur. size gore ilginc ama bana oldukca normal
ayrica izin alsa ne olacak. bakkala gitmek icin izin almak korkunc birsey mi. bu kadar mi feministsiniz. ben degilim. esim attigim adimi bilir. hic de gocunmam..
Tamam yormlrin icin teskkr ederm ama yasam tarzmiz farkli demekki. Acikogretm okuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?