- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.910
- 83
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
:)))) guldummmBenım kayınvalıdem gıbıymıs buda bızımkıde kızını bır över yeryüzünde ondan başka hamarat temız becerıklı kocasına asık hıcbır Zaman çalışmamış görümcem ama o kadar malı mülkü o yapmış kocasının getırdıklerıyle kayınvalıdem Nasıl abartarak anlatır onun esı benzerı daha doğrusu ondan başka hatun yok öyle ballandırır bırgun yıne gelmıs bana anlatıyor kalktım mutfağa gıttım ıcerıden boğulma sesı gelmiyor Nasıl hararet yaptıysa kadıncağız kendı tükürüyle boguluyordu kostum su getırdım suyu ıctı devam edecekdı az sussa senın motor çok ateslenmıs soğusun barıııı dedımkadın tıkandı kaldı o gündür bahsetmıyor
Bilezik dersem kendi kendini imha eder benimki :))))Amaç seni kıskandımak benim kv de aynı sürekli över ama ben eltimi hiç sevmiyorum malesef kaynımın ikinci eşi ilkine yapmadıkları kalmadı bunu el üstünde tutuyorlar en iyisi o anlatırken sende öv eltini bende bir daha yaparsa aynı şekilde bende övücem sonra ben senin yerinde olsam her ay bir bilezik takarım buda kaçmasın diyecem
Ben de sizin okumadan degerlendirme yapmanizdan hoslanmadim:) bi insanin ovulme sebebi milyon tane olsa bile bir gelin diger bir geline ovulmez bu adaptir. Bundan bahsediyorum..Yorumları okumadım. Yanlış anladıysam özür dilerim; fakat bir insanı yemek yapamıyor ev işlerinde becerikli değil ve en önemlisi tahsili eksik diye övülecek bir tarafı olmamakla suçlamak bana çok nezaketsizce geldi. Bir insanı değerlendirirken değer yargılarımız bunlar mı? Belki Ayşe çok iyi kalpli yardımsever nazik saygılı bir insandır diye düşündüm. Öyle olmasa dahi değer yargılarınızdan hoşlanmadım. Kusuruma bakmayın.
Oooooo ne sert bi giris yapmissin yaa.. yazdigim meziyetleri o kadar cok savunmussun ki eltim yazdi sandim:))))Ne demek ya eltim yemek bilmez, yok eltim eğitimli değil cahil yok ahım şahım güzelde değil size ne!! eşi beğenmiş almış size bunları sorgulamak düşmez kusura bakmayın ben burada eltisini beğenmeyen, yüksekten bakan birini gördüm ki eltinizde sizin onun hakkında niyetinizi bildiğinden çok yakı değildir size. Övünmeyi sevmem diyorsunuz ama araya ben tam tersiyim onun diyorsunuz derse desin övsün niye terslik çıkacak ki kavga mı edeceksiniz kaynananızla aa ne güzel der geçersin senin kaynananlar birebir bir sorunun yoksa. Herkes dörtlük dörtlük olmak zorunda değil. Eşi memnunda kimseyi alakadar etmez.
Zaten belirttiğim gibi okumadığım değil, okuduğum kısmına yorum yaptım. Kayınvalidenizin tutumuyla da ilgili herhangi bir yorumda bulunmadım. Umarım işler sizin için yoluna girer. Sevgiler :)Ben de sizin okumadan degerlendirme yapmanizdan hoslanmadim:) bi insanin ovulme sebebi milyon tane olsa bile bir gelin diger bir geline ovulmez bu adaptir. Bundan bahsediyorum..
Sevgiler benden canim:)Zaten belirttiğim gibi okumadığım değil, okuduğum kısmına yorum yaptım. Kayınvalidenizin tutumuyla da ilgili herhangi bir yorumda bulunmadım. Umarım işler sizin için yoluna girer. Sevgiler :)
Tamam:)o ayşeyi övdükçe sende anneni öv.
kv yemek yapınca annem öyle güzel yaparki bunu de.
temizlik yaptım dese annem 2kez yaptı de
Hanimlar;
Ilk defa yaziyorum ve taze fikirlere ihtiyacim var belki de icimi dokmek istedim, bilmiyorum..
Kayinvalidemle ilgili sirayla bir cok konu acacagim belli araliklarla cunku saymakla bitmez..
Bir eltim var az da olsa severim. Sorun eltim degil ama surekli eltimle ilgili birseyler dinlemekten cok sikildim hatta cildirmak uzereyim.
Eltim fazla becerisi olmayan, ev isleri, yemek vs vs beceremeyen bir kadindir. Ahim sahim tahsili de yok. Cok da guzel degildir. Hatta lafini esirgemeyen laf sokmayi da iyi beceren bir yapiya sahip. Kayinvalidemle de epey bi sure küs kalmislar.Yani bence ovulecek bir tarafi yok. Bende de bu ozelliklerin tam tersi olmasina ragmen bi turlu bunlar gorulmez. Zaten beni ovsun istemem yuzume ovulmek hosuma gitmez. Sadece sussun artik!!!
Gelgelelim kayinvalideme!!! Kayinvalidem gun boyu eltimden konusur onu over surekli benim yanimda. Onu bana anlatir ayse soyle ayse boyle falan filan.. ya bakiyorum bi becerisi yok evine kac kere gittik iki tabak yemek koymadi kimsenin onune dolap tam takir kuru bakir.. ama over de over..
Neymis ayse salataya turp koyarmis ayyy bunu ballandirir. Onun nesi varsa ben de ondan almaliyim. Nesi yoksa ben de onu almamaliyim ve engel olmaya bile calisir! Her seyini konusur ve gunde ortalama 20-30 kere en az...
Ornegin ben tavugun neresini seversem ayse obur tarafini sever ben fistik seversem ayse findik sever vs vs bunlari bile konusur. Herseyin kriteri aysedir. Aysenin agdacisi aysenin suyu aysenin buyu aysenin virti zirti..Hersey onun bildigi gibi olmalidir. Vir vir vir. Hic susmazzzz. Ve bunlari esimin yaninda da konustugu olur.. Benim yanima geldiginde ona hediye alir gider. Hatta internetten bana baktirdigi bile oldu.
Hani ergen kizlar surekli hoslandigi cocuktan bahseder ya, iste o heyecan ve yuz ifadesiyle bahseder.
Ve ben artik cok sikildim. Esime soyluyorum artik frenle anneni terslik cikcak diyorum o da bisey yapamiyo cunku kimseyi dinlemez, dikbaslidir kv. Hatta esim anne biraz dikkat et dediginde ne o kiskaniyor mu ayseyi demis.. boyle de isin icinden cikma konusunda uzmandir..
Her agzini actiginda 'icimden deliriyorum' ne yapip biraz frenleyebilirim bu ayse aşkini?
Eltimi de kayinvalidemi de incitmeden ve karsi ataga gecirtmeden ne soyleyebilirim? Cunku boyle yapamazsam kirici olmaya basliycam artik.. tesekkurler..
Sizde başka bir örnek kayinvalide bulun ve onu övün.
Falancanin kayinvalidesi evine her gidisinde hediye goturuyormus
Şık bir yerde yemek ayarlamış oğluyla gelinine
Gelinine börek sarıp buzluga koyuyormus
Ahh ahh ne kayinvalide ler var diyin birde ustune.
Himmmm..Yalnız burda frenlemen gereken kayınvalidenin ayşe aşkı değil,sizin kıskançlığınız..Burdan baya patolojik boyutta duruyor
Konu sahibini anlayabilen ve anlatabilen bir uye:) tesekkur ederim:)Ya bunun Ayseyi kiskanmakla ne alakasi var. Kiskanan da niye saklasin dert bu kimse de birbirini tanımiyor burda ayseyi kiskaniyorum nasil torpulerim bu hissiyatimi olurdu konu teması. Kayinvalidenin aysenin olmayan becerileri uzerinden iki eltiyi sidik yarışına daveti söz konusu. Ve cok itici. Ayse kiskanilsin kiskanilmasin kayinvalideye uyuz olunuyor su an ne saga sola cekiliyor konular her seferinde ya.
Bence deli muamelesi yap. O Ayşe deyince hava bugun cok soguk de. Ayse sunu yapti deyince yemegin altini kapatalim mi de. Ayse bunu almis deyince. Ay anne karnim agriyor de. Ayse suraya gitmis deyince egede facia olmus de. Ayse bayılmış deyince gecmis olsun anne kumandayi uzativercen mi de.
Bir ruh hastasini ancak tinlamamak delirtir... Ozellikle bir sey yapma kendi ozellikle yaptigi icin iyi analiz eder ve anlar çünkü.
Ya bunun Ayseyi kiskanmakla ne alakasi var. Kiskanan da niye saklasin dert bu kimse de birbirini tanımiyor burda ayseyi kiskaniyorum nasil torpulerim bu hissiyatimi olurdu konu teması. Kayinvalidenin aysenin olmayan becerileri uzerinden iki eltiyi sidik yarışına daveti söz konusu. Ve cok itici. Ayse kiskanilsin kiskanilmasin kayinvalideye uyuz olunuyor su an ne saga sola cekiliyor konular her seferinde ya.
Bence deli muamelesi yap. O Ayşe deyince hava bugun cok soguk de. Ayse sunu yapti deyince yemegin altini kapatalim mi de. Ayse bunu almis deyince. Ay anne karnim agriyor de. Ayse suraya gitmis deyince egede facia olmus de. Ayse bayılmış deyince gecmis olsun anne kumandayi uzativercen mi de.
Bir ruh hastasini ancak tinlamamak delirtir... Ozellikle bir sey yapma kendi ozellikle yaptigi icin iyi analiz eder ve anlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?