Kayinvalidem beni delirtecek!

:)))) guldummm

Amaç seni kıskandımak benim kv de aynı sürekli över ama ben eltimi hiç sevmiyorum malesef kaynımın ikinci eşi ilkine yapmadıkları kalmadı bunu el üstünde tutuyorlar en iyisi o anlatırken sende öv eltini bende bir daha yaparsa aynı şekilde bende övücem sonra ben senin yerinde olsam her ay bir bilezik takarım buda kaçmasın diyecem

Bilezik dersem kendi kendini imha eder benimki :))))

Yorumları okumadım. Yanlış anladıysam özür dilerim; fakat bir insanı yemek yapamıyor ev işlerinde becerikli değil ve en önemlisi tahsili eksik diye övülecek bir tarafı olmamakla suçlamak bana çok nezaketsizce geldi. Bir insanı değerlendirirken değer yargılarımız bunlar mı? Belki Ayşe çok iyi kalpli yardımsever nazik saygılı bir insandır diye düşündüm. Öyle olmasa dahi değer yargılarınızdan hoşlanmadım. Kusuruma bakmayın.

Ben de sizin okumadan degerlendirme yapmanizdan hoslanmadim:) bi insanin ovulme sebebi milyon tane olsa bile bir gelin diger bir geline ovulmez bu adaptir. Bundan bahsediyorum..

Ne demek ya eltim yemek bilmez, yok eltim eğitimli değil cahil yok ahım şahım güzelde değil size ne!! eşi beğenmiş almış size bunları sorgulamak düşmez kusura bakmayın ben burada eltisini beğenmeyen, yüksekten bakan birini gördüm ki eltinizde sizin onun hakkında niyetinizi bildiğinden çok yakı değildir size. Övünmeyi sevmem diyorsunuz ama araya ben tam tersiyim onun diyorsunuz derse desin övsün niye terslik çıkacak ki kavga mı edeceksiniz kaynananızla aa ne güzel der geçersin senin kaynananlar birebir bir sorunun yoksa. Herkes dörtlük dörtlük olmak zorunda değil. Eşi memnunda kimseyi alakadar etmez.

Oooooo ne sert bi giris yapmissin yaa.. yazdigim meziyetleri o kadar cok savunmussun ki eltim yazdi sandim:))))

Ben de sizin okumadan degerlendirme yapmanizdan hoslanmadim:) bi insanin ovulme sebebi milyon tane olsa bile bir gelin diger bir geline ovulmez bu adaptir. Bundan bahsediyorum..
Zaten belirttiğim gibi okumadığım değil, okuduğum kısmına yorum yaptım. Kayınvalidenizin tutumuyla da ilgili herhangi bir yorumda bulunmadım. Umarım işler sizin için yoluna girer. Sevgiler :)

Yalnız burda frenlemen gereken kayınvalidenin ayşe aşkı değil,sizin kıskançlığınız..Burdan baya patolojik boyutta duruyor

Hıı böyle desin de kıskandığını ayan beyan gösterip kendini rezil etsin :)

Şu kısasa kısas yaratıcı yorumlara hastayım..sizin için söylemiyorum genel olarak hep görüyorum.mesela işte kocam benle ilgilenmiyor.mutlaka çözüm önerisi olarak "evin içinde şarkı mırıldan" yorumu gelir :))))) maşallah kriz yönetimi konusunda türk kadınının üstüne yok..

Ya bunun Ayseyi kiskanmakla ne alakasi var. Kiskanan da niye saklasin dert bu kimse de birbirini tanımiyor burda ayseyi kiskaniyorum nasil torpulerim bu hissiyatimi olurdu konu teması. Kayinvalidenin aysenin olmayan becerileri uzerinden iki eltiyi sidik yarışına daveti söz konusu. Ve cok itici. Ayse kiskanilsin kiskanilmasin kayinvalideye uyuz olunuyor su an ne saga sola cekiliyor konular her seferinde ya.

Bence deli muamelesi yap. O Ayşe deyince hava bugun cok soguk de. Ayse sunu yapti deyince yemegin altini kapatalim mi de. Ayse bunu almis deyince. Ay anne karnim agriyor de. Ayse suraya gitmis deyince egede facia olmus de. Ayse bayılmış deyince gecmis olsun anne kumandayi uzativercen mi de.

Bir ruh hastasini ancak tinlamamak delirtir... Ozellikle bir sey yapma kendi ozellikle yaptigi icin iyi analiz eder ve anlar çünkü.

Konu sahibini anlayabilen ve anlatabilen bir uye:) tesekkur ederim:)

Birincisi patolojik boyutta kıskanç insanlar asla öyle olduklarını farketmez ve kabul etmezler.Dolayısıyla zaten ciddi ciddi kıskanan birinin ben kıskançlığımdan ölüyorum demesi mümkün değil çünkü sorunu kendi duygusunda değil kayınvalidenin eltiyi sevmesinde görüyor.Diyelim ki konu sahibi haklı.Biz insanların ağzını büzemez,davranışlarını kontrol edemez ve duygularını değiştiremeyiz.Biz sadece kendi DUYGUlarımızı değiştirebiliriz.Zaten sağlıklı olan buna çabalamaktır..

İkincisi eltinin olmayan becerileri kime göre neye göre? Belki o elti de konu sahibini çok sıradan,düşük zekalı,sıkıcı,haset (aman konu sahibi sakın yanlış anlama sana yazmadım bunları örnek olsun diye yazıyorum,seni tanımam etmem) falandır?? Benim insan değerlendirmemde yaptığı yemek en son ölçüt bile değildir mesela? Kültürüne ve zekasına bakarım mesela..Kültür üni mezunu olmak değildir..üniversitede öğretim verilir,eğitimi önce aileden alır sonrada kendini eğitirsin.Ben eğitim kısmından bahsediyorum.

Ha kayınvalideyi umursamayıp konu değiştirebilir ona bende katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…