kayınvalidem beni istemiyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benden sana bir abla tavsiyesi. istediği kadar uzakta olsun yine de hayatın boyunca sana eziyet edecek o kadın. işler tam resmiyete binmeden BİR DAHA düşün derim. sonra benim gibi kafanı taştan taşa vurursun

Eşin hadlerini bildirsin
Sen hiç laf dalaşı yapma

Olayı sadece gelin tarafından dinleyip bir evladı anne babaya düşman etmenin daha iyi bir fikir oldugunu mu savunuyorsun?? Sevmiyorlarsa illaki bir nedeni vardır, evladı da bunu görmeli. Annesiyle bir oğulun arası açılmamalı derim

Olayı sadece gelin tarafından dinleyip bir evladı anne babaya düşman etmenin daha iyi bir fikir oldugunu mu savunuyorsun?? Sevmiyorlarsa illaki bir nedeni vardır, evladı da bunu görmeli. Annesiyle bir oğulun arası açılmamalı derim
Hadlerini bildirisinden kastım gitsin hakaret kavga etsin vs değil
Ama bir aile olduklarını onların ailesine bir üye saha girdiğini anlatsın
Konu sahibinin anlattığına göre kv idrak edememiş
Restli bi konuşma ile anlayabilir

Nişanlın şimdi annesi için böyle konuşuyor ama evlenince bi gör analarından daha kıymetli kimse olmuyor. İyi gözlemle, iyi düşün, en doğru kararı vermeye çalış hazır önünde zaman varken

benım kayınvalıdemınde boyle ruhsal bı sorunu var
aynı cunku ben nısanlandıkdan sonra alanen kıskanmaya sinir krızlerı gecırmeye basladı 2 yıllık evlıyım 8 aydır bırbırımızı 1 kere bıle gormedık 1 kere bıle konusmadık daha :)

burda esın cok onemlı... benım esım benı hıc ezdırmedı annesıne restı cektı 1 senedır annesıyle konusmuyor sen kaybedersın dedı annesıne. ve evlendıkden sonra degısmedı aksıne daha cok dıkkat eder oldu esım

bu noktaya yanı eşın konusuna dıkkat et bence... kayınvalıdesıyle ıyı olan kac kısı var kı zaten
Eşiniz herkesin hayalindekini yapmış:super::KK9:

Kesinlikle katiliyorum
Ben o kadar pismanim ki kvmi dugun salonuna kabul ettim diye anlatamam. Istemeye gelmemissin, oglunu evden kovmussun ,nisanimizda yoksun, peki dugunde ne isin var cik disari demeliydim. Bu sebepten yazdiginiz sey cok mantikli geldi. Istemiyorsa gelmeyecek arkadas

Bizim toplumumuzda anne baba kavramlarina fazla anlam yukleniyor, ondan ne olursa olsun yanimizda olmalilar saniyoruz. Oysa her anne anneligi haketmiyor, konu sahibinin ve sizin kayinvalide de bunun cok somut ornekleri. Kendi evladinin mutluluguna tahammul edemeyecek kadar kotu bir insana sirf dogurdu diye saygi duymak, en mutlu olacagin donemi rezil etmesi icin eline firsat vermek hic mantikli degil.

Bizim toplumumuzda anne baba kavramlarina fazla anlam yukleniyor, ondan ne olursa olsun yanimizda olmalilar saniyoruz. Oysa her anne anneligi haketmiyor, konu sahibinin ve sizin kayinvalide de bunun cok somut ornekleri. Kendi evladinin mutluluguna tahammul edemeyecek kadar kotu bir insana sirf dogurdu diye saygi duymak, en mutlu olacagin donemi rezil etmesi icin eline firsat vermek hic mantikli degil.
Kesinlikle oyle
Dogurarak anne olundugunu savunuyorsak , kimsesiz bir cocugu evlatlik olarak alip da gozu gibi bakan milyonlarca "anne"ye haksizlik etmis oluyoruz

6 aydır nişanlıyım ve 8 ay sonra düğünüm olcak. Kaynanam beni hiç istemiyor,nişana kadar herşey iyiydi nişan iyi geçti nişandan sonra hep beni kıskandı bana öyle gelmiyor alenen söylüyor ne zaman yanıma gelse hep msjlar atıyor sen onu seçtin o benden önemli mi diye. İki bayram geçti ikisinde de gelmedi ailemi aramıyor beni de aramıyor zaten,gelip gitme hiç yok. Örf ve adetler yok. Ben arıyorum ters yada soğuk konuşuyor,gittiğimde yüzüme bakmıyor. Nişanlım didinip duruyor hep o eksikliğini aramamaya uğraşıyor. Annesinin bu yaptıklarından bıktı hatta evi terketcem diyor zor tutuyorum hiç annesini ona kötülemiyorum ailem de öyle. Herkes nişanlımı seviyor benim gözümün içine bakıyor herkes farkında ama evlenince evimiz ayrı olcak ben seni ezdirmem diyor ama bu deli kadın bana çektirecek. Siz olsanız ne yaparsınız.
Benm kaynanam cok yakin akrabamiz oda beni istemiyo herseye kulp takiyo ne giysem olmamis diyor eltim giyse aynisini seviyo bana sürekli söyleniyor. Esimle evlenmemizj hic istemedi ilerde akrabalik baglarimuz zedelenir diye ama biz cok mutluyuz eşim zannediyodiki ben onu elimde tutamam mutlu edemem bizde iyi olunca catliyo resmen neyse diyecegim su esinle mutluysann hee hee de gecc hic takmaa kendine yazik edersin.
6 aydır nişanlıyım ve 8 ay sonra düğünüm olcak. Kaynanam beni hiç istemiyor,nişana kadar herşey iyiydi nişan iyi geçti nişandan sonra hep beni kıskandı bana öyle gelmiyor alenen söylüyor ne zaman yanıma gelse hep msjlar atıyor sen onu seçtin o benden önemli mi diye. İki bayram geçti ikisinde de gelmedi ailemi aramıyor beni de aramıyor zaten,gelip gitme hiç yok. Örf ve adetler yok. Ben arıyorum ters yada soğuk konuşuyor,gittiğimde yüzüme bakmıyor. Nişanlım didinip duruyor hep o eksikliğini aramamaya uğraşıyor. Annesinin bu yaptıklarından bıktı hatta evi terketcem diyor zor tutuyorum hiç annesini ona kötülemiyorum ailem de öyle. Herkes nişanlımı seviyor benim gözümün içine bakıyor herkes farkında ama evlenince evimiz ayrı olcak ben seni ezdirmem diyor ama bu deli kadın bana çektirecek. Siz olsanız ne yaparsınız.

akra

Ayy...

Evlendikten sonrada kocalar ayri bir anne duskunu oluyor. Sanki evlenene kadar gurbette yasamislarda evlendikten sonra kavusmus gibi anne delisi oluyorlar.
Bir muddet sonra e snede alttan al, o benim annem vs. Vs... birde guzel doldurusa geliyorlar.

Umarim oyle birseyler olmaz. Bilemeyiz ki.yasamadan bilemezsin.

Bazen oyle konular var. Nisanlilar aikesinistemiyor ama nisanlininda kizda gozu yok yani annem ne diyorsa dogurdur modunda. Boyle kisilere tavsiye etmiyoruz evlenmelerini tabi ama senin durumunda annesinin hatasi zavalli nisankinin bir sucu yok ki. Atsa atilmaz satsa satilmaz.
Ama resti cekebilir tabiiki.
Rest ceksede engellrme birak ceksin. Evlendikten sonra nasilsa barissirlar. Simdi resti cekme diye ustune gidersen evkendikten sonrada huzursuz ettiginde esine sikayet edersen. Kotu sen olursun. Yani ben resti cekecektim sen birakmadin simdide simayet etme deme ihtimali buyuk.
Bu erkekler iyilik yapti ilimli davrandi demez. Bisanliyken boyleydi evlendikten sonra degisti annemi istemiyor derler.
Birak anne ogul arasi hic karisma.

• Beğen
Reactions: anu
Erkekler de evlenince değişebiliyor dikkat et böyle bir kv zehir eder hayatı cok güveniyorsan nisanlina bırak ayar vermeye başlasın annesine ama onunla ilgili de sorular varsa kafamda hiç düşünme yol ver

Kadınların kopuksal davranışları yine, inşallah evlendikten sonra eşin aynı tavrı koruyabilir,erkeklerin evlilik surecine alışmaları uzun sürdüğü için ufak tefek kavgalar da bile annesine yönelebilir.Ne kadar evin ayrı olsa da sadece eş değil ailesiyle de evleniyorsun çevreden ger duyacağın laf belli zaman sonra eşine yansıtmana neden olacak Allah kolaylık versin.

bence nişanlının tepki verme zamanı gelmş. bu şekilde daha çok yüz bulur ve evlenince size evliliği dar eder..

Arkadasim nişan zamani boyle huzursuzluk varsa ayrilinn,erkekler anne ile es arasindaki dengeyi zor buluyor malesef...ben cektim sen cekme diye diyorum.

Arkadasim nişan zamani boyle huzursuzluk varsa ayrilinn,erkekler anne ile es arasindaki dengeyi zor buluyor malesef...ben cektim sen cekme diye diyorum.
Böyle sıkıntılı bi kadın bütün komşular sülalesi bilir ve çocuklarıyla hiç ilgilenmemiş hala da öyle sadece kıskanıyor ve nişanlımda görüyor bide bunları düşünüyorum kararsız kalıyorum :(

Kadınların kopuksal davranışları yine, inşallah evlendikten sonra eşin aynı tavrı koruyabilir,erkeklerin evlilik surecine alışmaları uzun sürdüğü için ufak tefek kavgalar da bile annesine yönelebilir.Ne kadar evin ayrı olsa da sadece eş değil ailesiyle de evleniyorsun çevreden ger duyacağın laf belli zaman sonra eşine yansıtmana neden olacak Allah kolaylık versin.
Korkuyorum ya

4 çocuğu var 3 erkek bir kız. Kızıyla arkadaşım zamanında onla arkadaşlık yaptım diye onu kıskandı sonra arkadasım sayesinde oğluyla tanıştık şimdi o bitti o başladı diyor ki beni oğluna isteyen de oydu. Nişanlım hep benimle ilgilendiği için oda çekemiyor. He buna rağmen kimse yardım etmiyor ama eve para verir eksiklerini bırakmaz gece gündüz çalışıyor kv geziyor sürekli o çalışmayla ekstra işler yapıyor bide akşam eve gelip yemek yapıyor. İlgilenmiyor çocukları ile şimdi mi kıymetli oldu ki hala ilgilenmiyor sadece kıskançlık yapıyor. Bu anlattıklarım çeyrek yani

Sen neden ariyorsun peki ?
Seni arayip sormayan senin aileni arayip sormayan birini ne diye ariyorsun ki daha ?

Bence aramamalisin..
Birak arayip sormuyor desin..
Arasanda arayip sormuyor diyenlerde var sonucta..
Ne yapsan olmaz..

Kv ile yakin olmak zorunsa degilsin..

Ama birlikte oldugunuz insanin ailesi sonucta, nisanlinizi arada birakmayin, evi terketme gibi bir durumuda olmasin bence.
Sadece siz seviyenizi mesafenizi koruyun, nisanlinizda sizi hic bir sekilde zorlamasin, yaninizda dursun
Ileride kv yuzunden evliliginizde huzursuzluk cikmasin bosverin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X