kayınvalidem beni istemiyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy...

Evlendikten sonrada kocalar ayri bir anne duskunu oluyor. Sanki evlenene kadar gurbette yasamislarda evlendikten sonra kavusmus gibi anne delisi oluyorlar.
Bir muddet sonra e snede alttan al, o benim annem vs. Vs... birde guzel doldurusa geliyorlar.

Umarim oyle birseyler olmaz. Bilemeyiz ki.yasamadan bilemezsin.

Bazen oyle konular var. Nisanlilar aikesinistemiyor ama nisanlininda kizda gozu yok yani annem ne diyorsa dogurdur modunda. Boyle kisilere tavsiye etmiyoruz evlenmelerini tabi ama senin durumunda annesinin hatasi zavalli nisankinin bir sucu yok ki. Atsa atilmaz satsa satilmaz.
Ama resti cekebilir tabiiki.
Rest ceksede engellrme birak ceksin. Evlendikten sonra nasilsa barissirlar. Simdi resti cekme diye ustune gidersen evkendikten sonrada huzursuz ettiginde esine sikayet edersen. Kotu sen olursun. Yani ben resti cekecektim sen birakmadin simdide simayet etme deme ihtimali buyuk.
Bu erkekler iyilik yapti ilimli davrandi demez. Bisanliyken boyleydi evlendikten sonra degisti annemi istemiyor derler.
Birak anne ogul arasi hic karisma.
Böyle çok sıkıntılı bi kadın 4 çocuğuyla da hiç ilgilenmemiş anlatsam şok olursun herkes kurtulma peşinde ama netice de anne orası değişmez tabi

Cektirecek belli kendinde soylemissin umarım nişanlık sağlam durur seni korur da erdirmez dediğini yapar inşallah evlenmeden önce verilen sözlerle evlenince yapılanlar farklı oluyo malesef ama hayırlısı

benım kayınvalıdemınde boyle ruhsal bı sorunu var
aynı cunku ben nısanlandıkdan sonra alanen kıskanmaya sinir krızlerı gecırmeye basladı 2 yıllık evlıyım 8 aydır bırbırımızı 1 kere bıle gormedık 1 kere bıle konusmadık daha :)

burda esın cok onemlı... benım esım benı hıc ezdırmedı annesıne restı cektı 1 senedır annesıyle konusmuyor sen kaybedersın dedı annesıne. ve evlendıkden sonra degısmedı aksıne daha cok dıkkat eder oldu esım

bu noktaya yanı eşın konusuna dıkkat et bence... kayınvalıdesıyle ıyı olan kac kısı var kı zaten
Bilmiyorum işte şuan benden yana yani kendi gözleriyle görüyor onun yanında da yapıyor ve sustuğumu da görüyor ilk baştan beri benim yanımda

Ben çok üzülüyorum annenle aranızdaki duruma ayrılalım en iyisi bir anneye bunu yapamam yarın ben de anne olucam :p falan blöf yap, bence blöfü görmez görürse saglik olsun :) görmezse ilerde değişirse nisanlim anneci bir insana dönüşürse yani, zamanında boyle anlaşmamıştık benim icin annenden vazgecmistin dersin daannn die. Havada kalmasin boyle seyler laflar icraatlar kontrat gibi olsun.
Aynılarını diyorum :D ve çokta işe yarıyor en azından annesi gibi düşüncesiz görünmüyorum

Cektirecek belli kendinde soylemissin umarım nişanlık sağlam durur seni korur da erdirmez dediğini yapar inşallah evlenmeden önce verilen sözlerle evlenince yapılanlar farklı oluyo malesef ama hayırlısı
Çok korkuyorum öyle bildiğiniz korku değil değişcek diye her gün çarpıntıyla uyanıyorum

evlendikten sonra annesi kıymetli oluyor bu türlerin sadece erkekle evlenilmiyor aileylede evleniliyor.umarım pişman olmazsın ailende iyi dayanmış ölsem sevgimden karşı tarafın ailesi beni istemesin ailem asla izin vermez bozar bu işi.
Onlar da az kaldı biraz daha zorlasa işi bozacaklar da şuan bana kıyamıyolar ve nişanlımı gerçekten çok seviyolar

Unutmayın o annesi ister istemez hep nisanlınız arada kalacak. Yeri gelecek onun gönlü olsun diye sizi ezecek. Bence de mesafe koyun. Simdiden eziyete mi basladı size. Anlamıyorum ne güzel oglu nişanlanmış mutlu olacağına daha köstek oluyor.
Neler yaptı ya ortada da hiç bişey yok

Ay zamaninda başima gelenleri okudum resmen.Bak cnm ayni seyleri yasadik esim ezdirmem diye cok sozler verdi aslinda ugrasti da ama karsisindaki annesi neticede ve hastalık vs yi oyle iyi kullandi ki kv bozuntusu,kac kere bizi birbirimize soktu evliligimi salladi.Ben yokken esimi doldurmalar bana hakaretler aileme keza öyle..oyle kiskaniyor ki her guzel seyimi berbat etti düğünümu sonrasini dogumumu lohusaligimi yani anlayacagin o ezdirmem diyen kocam beni onunla dibdibe evde oturmaya mecbur etti..cocuguma kv bakacak diye diretti ne oldu biliyormusun?Allah razi olsun o konuda bakti evet ama bizi bitirdi evliligimizi heyecanimizi..evime mudahaleler çocuğum daha 1 yaşında bile yoktu dir dir emzirme bunu mama ver diye beynimi yedi..cocugum bana düşkün olmasinmis.Konu komsuya habire dedikodu yapti. Ben ki okumuş calisan kültürlü kendini yetiştirmiş bir kisi olmama ragmen arkamdan esime bunu aldin başını yaktin diyen kültürsüz diyen bir insan.o kadar küsmeme konusmamama ragmen yüzsüzlükte sinir tanimayarak yine milletin yaninda yüzüme kizim kizim.diyen bir kadin.Daha anlatacak cok sey var.Ne esim basedebildi ne de ben.Sonuca geldik artik dibdibe oturmayacagim artik restimi cektim ve bu evden ayriliyoruz 5 yilda ikna edebildim esimi..en azindan hergun görmem artik konu komsusu da yerin dibine batsin.

Sen daha yolun basindasin.Iyi düşün bu yazdiklarimi.
Neler okudum ben böyle şuan içim yandı ya

Ayy derdi ne bunlarin anlamiyorum ya oglunuzun tursusunu kurun yada kizlara eziyet etmeyin... simdiden nisanlaninizla oturup tum kartlari ortaya serin ve evlendikten sonra nisanlinizin degismeyeceginden emin olun ve emin olmadan dugun yapmayin derim ... nisanlinizdan yana supheniz yoksa bile kaynanadan cekeceksiniz haberiniz olsun burnu hep salonunuzun tam ortasinda size bakiyo olacak :)
Her gün dua ediyorum her gün ağlıyorum ve her gün biraz daha kafayı yiyorum

Ne yapardım biliyor musun, annesinin saygısızlıklarını hiç alttan almazdım ve çatır çatır söylerdim, şimdi evi terketmek isteyen nişanlın ilerde ana kuzusu olacak ve sen evlendiğinde tahammül edemeyeceksin bu zamana kadarda söylemediğin abartmadığın herşey göze batacak ve nişanlına söylemeye başlayacaksın oda abarttığını annesinin huyu olduğunu art niyet taşımadığını anlatacak o yüzden ufak ufak rahatsızlıklarını dile getir çirkeflelerek değil mesela bayramda ailemi aramalıydı de onun annesinin hatalarını görmezden gelir konu yapmazsan nişanlın bu durumun normal birşey oldugunu düşünecek ah bu erkekler çok farklılar.
Annem dayanamadı daha fazla nişanlıma hepsini söyledi açtı ağzını yumdu gözünü Bayram'ı gelip gitmesini vs herşeyi nişanlım ondan sonra patladı

bence artık herşey dökülsün ortaya
aynı şeyler benimde olmuştu
sonuç evlenince yüzde yüz değişen koca ve boşanan biz
en ufak şüphen varsa düğünü daha da ertele tek tavsiyem
en fazla nişan atarsın

Onlar da az kaldı biraz daha zorlasa işi bozacaklar da şuan bana kıyamıyolar ve nişanlımı gerçekten çok seviyolar
aslında sana kıyamadıkları için bozmaları gerekiyor işi.onlarda seni mutlu görmek ister el üstünde görmek ister birde böyle düşün kızma bana ama bence bitir gitsin ailene sana uygun biri olsun hayatında.

Yakma kendini...ask mesk bunlari gec evlenince huzurun olmayacak ben yasadiklarimi sana yazmıştım onceki yorumumda..Benim kv bak 10 seneyi geckin evliyiz daha bir kere aramadi bayram seyranda ailemi.Ben naptim esimin hatrina ilk yillar siz arayin diyordum aileme.Amaa baktim yaranamiyoruz yine de ailem de kesti diyalogu 5 yildir..Madem oyle de kötüyüz boyle de kötü olalim.

Siz de kv adayınızı arayıp sormayın, evlenince de böyle olur artık gibisinden nişanlınıza mesajı verin.

6 aydır nişanlıyım ve 8 ay sonra düğünüm olcak. Kaynanam beni hiç istemiyor,nişana kadar herşey iyiydi nişan iyi geçti nişandan sonra hep beni kıskandı bana öyle gelmiyor alenen söylüyor ne zaman yanıma gelse hep msjlar atıyor sen onu seçtin o benden önemli mi diye. İki bayram geçti ikisinde de gelmedi ailemi aramıyor beni de aramıyor zaten,gelip gitme hiç yok. Örf ve adetler yok. Ben arıyorum ters yada soğuk konuşuyor,gittiğimde yüzüme bakmıyor. Nişanlım didinip duruyor hep o eksikliğini aramamaya uğraşıyor. Annesinin bu yaptıklarından bıktı hatta evi terketcem diyor zor tutuyorum hiç annesini ona kötülemiyorum ailem de öyle. Herkes nişanlımı seviyor benim gözümün içine bakıyor herkes farkında ama evlenince evimiz ayrı olcak ben seni ezdirmem diyor ama bu deli kadın bana çektirecek. Siz olsanız ne yaparsınız.
Bu tavırlar bana cok tanıdık geldi :) boşanmış olduğum adamın annesi tam olarak bu sekilde davrandı. Bosanacaksin dedi durdu. İşin ilginci o kadının yüzünden tanışmıştık sonradan kıskançlık krizlerine girdi. Koca musveddesi basta ailemle düğünden sonra gorusmeyecegim hasta onlar diyordu ama hic de öyle olmuyor. Sen de iyice ölç tart evlenince bu tavırlar seni çok yipratmasin. Ben ailesi ile gorusmedigim halde hep gölgeleri evimizin üstündeydi.Sonuç olarak bir şekilde boşandık. Ve çok zor zamanlar geçiriyorum. Hasta kadınların yetistirdikleri cocuklar da cok sağlıklı tepkiler vermiyor.

Korkmalısın ve kalbinden önce mantığınla hareket etmelisin ,nişanlın ne kadar ileriye dönük sıkıntı olmayacak diye sözler de verse kimse buna garanti veremez,ayrıl diyemem ikisiyle de konuş yük omuzlarından kalksın.

İstenmeyen gelin düğünden sonra istenecek mi tabiki hayır nasıl başlarsa öyle devam eder yol yakınken dönderim ilerde daha büyük sıkıntılar çıkar
İki arada kalan kişilere yazık bir köylümüzün oğlu böyle arada kaldı kalp krizi geçirdi zor çocuk hasta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X