çok haklısın ve çok doğrusun ama eşimlede kötü olucam ben onada diyorum tamam onlar senin annen baban ama ben ikimizide düşünmek ozrundayım ben kötü bişi yapmam yapamam.ama bazı şeylerede sus pus kalamayız dedim.az daha bekliyoruz bi iş bulsun eşim konuşucaz.hiç unutmam ilk maaşımı aldığım gün görümcem bi yadan k.validem bi yandan maaşını kime verceksin dediler.
Ne demek maaşını kime vereceksin ya? Seninle bir mi çalışmışlar? Sanki köle almışlar, bu ne terbiyesizlik, ne haddini bilmezlik, eşin sadece işsiz olduğu için mi susuyor? Madem öyle gidip senin ailenle yaşayın.
yooo eşim çalışmadığı için sus pus olmaz olamazda bilirim çünkü.gerekeni söyler eder.
eşim görümceme sanane sen ne karuşıyosun cnm kime isterse ona veririm dedi sen kendi mmaşını çok veriyosunya kendine bak sen dedi.
:1shok:Rahatlamışlardır umarım şimdi...
Ama kusuru birazda kendinde ara..tamam birlikte kalıyorsunuz..sana sormuşlar madem..tam sırasıymış..birikim yapıcaz deseydin..belli bir miktar ev giderleri için verseydiniz..eşinle fikriniz neydi bu konuda?
Hayır niye maaşını birine vermek zorunda? Çalışan sizsiniz, parayı onlar alıyor ne alaka.... Siz nasıl para biriktireceksiniz. Artık şunu önce siz görün ki sonra onlar görsün.. Sizin aileniz şu anda sen ve eşinden meydana geliyor, geri kalanlar ikinci sırada. Madem eşin konuşabiliyor o zaman biz burada para biriktiremiyoruz, kayınvalidem kayınpederimle yaşamaya karar verdik para biriktirmek için desin de herkesin gerçek yüzünü görün... İlle biri ile beraber yaşayacaksınız neden senin annen babanla yaşamıyorsunuz.
eşimlede konuştum bu konuyu neden babana veriyoruz diye oda dediki ben bu zamana kadar verdim oda şimdi senden bekler dedi.bende bişi demedim.ama en son konuşmamaızda iş bulduğunda eşimin maaşını bankaya yatırıcaz.
2 hafta öncesine kadar belki bu konuşmayı yapardık ama şuan için beklemek zorundayız.dediğim gibi eşim bi iş bulsun herşey değişicek.artık susmucam.geldiğinde hemen dicem altınlarla bilezikleri birleştrip kalın bilezik yaptırcam dicem.bakalım yüz ifadesi ne olucak
yani senin maaşının yönetimi, sen hariç herkesi pek bir ilgilendiriyor..
Eşin bekarken babasına vermiştir parayı, bu seni ilgilendirmez. Babası ne yapmış o paraları da hala düğün borcu ödüyor. Baba olsa idi de oğlunun verdiği parayı, oğlu için biriktirse idi. Ne demek babası beklermiş, sen hiçbişey beklemeyecek misin? Senin annen, baban senin ne şartlarda yaşadığını biliyor mu?
Şu anda yaşadığın şartlar normal ssana göre öyle mi? Peki annen, baban, sen evlendiğinde beraber oturacağınızı biliyor muydunuz? Annen, baban bu konuda bişey demediler mi?
tabiki şuan yaşadığım şartlar normal değil ve benim istediğim gibi değil.eşimin ailesi 3 sene müsaade istediler ev alıcaz dediler.babamda bu şart altında verdi yoksa evi olmayana kız vermem derdi babam
peki 3 sene müsade istediler..3 sene bearber oturmanızın karşılığında, eminmisiniz size ev alınacağından..öyle bir ışık var mı aileden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?