Kayınvalidem beni sinirden öldürücek..

:1shok:Rahatlamışlardır umarım şimdi...
Ama kusuru birazda kendinde ara..tamam birlikte kalıyorsunuz..sana sormuşlar madem..tam sırasıymış..birikim yapıcaz deseydin..belli bir miktar ev giderleri için verseydiniz..eşinle fikriniz neydi bu konuda?

yooo eşim çalışmadığı için sus pus olmaz olamazda bilirim çünkü.gerekeni söyler eder.
eşim görümceme sanane sen ne karuşıyosun cnm kime isterse ona veririm dedi sen kendi mmaşını çok veriyosunya kendine bak sen dedi.

yani senin maaşının yönetimi, sen hariç herkesi pek bir ilgilendiriyor..

Hayır niye maaşını birine vermek zorunda? Çalışan sizsiniz, parayı onlar alıyor ne alaka.... Siz nasıl para biriktireceksiniz. Artık şunu önce siz görün ki sonra onlar görsün.. Sizin aileniz şu anda sen ve eşinden meydana geliyor, geri kalanlar ikinci sırada. Madem eşin konuşabiliyor o zaman biz burada para biriktiremiyoruz, kayınvalidem kayınpederimle yaşamaya karar verdik para biriktirmek için desin de herkesin gerçek yüzünü görün... İlle biri ile beraber yaşayacaksınız neden senin annen babanla yaşamıyorsunuz.

eşimlede konuştum bu konuyu neden babana veriyoruz diye oda dediki ben bu zamana kadar verdim oda şimdi senden bekler dedi.bende bişi demedim.ama en son konuşmamaızda iş bulduğunda eşimin maaşını bankaya yatırıcaz.

2 hafta öncesine kadar belki bu konuşmayı yapardık ama şuan için beklemek zorundayız.dediğim gibi eşim bi iş bulsun herşey değişicek.artık susmucam.geldiğinde hemen dicem altınlarla bilezikleri birleştrip kalın bilezik yaptırcam dicem.bakalım yüz ifadesi ne olucak

Eşin bekarken babasına vermiştir parayı, bu seni ilgilendirmez. Babası ne yapmış o paraları da hala düğün borcu ödüyor. Baba olsa idi de oğlunun verdiği parayı, oğlu için biriktirse idi. Ne demek babası beklermiş, sen hiçbişey beklemeyecek misin? Senin annen, baban senin ne şartlarda yaşadığını biliyor mu?

çok komik yaaaa..senden de bekler ne demek..
daha önce,bekarken çalışıyormuydun..baban alıyormuydu maaşını..hey gidi heyyy ne günlere kaldık.. senden de bekler..:1shok:
sen elinle verince adam itiraz mı edicek..gönüllü vermiş görünüyorsun..

Resmen o evde sömürülüyorsunuz. Sesini çıkartma sen Haklısın. Çünkü baştan kabul etmişsin, artık yapacak bşey yok. Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin. eeee sen de kimse ile kötü olmak istemiyorsun, eşinle de sorun çıkmasın, seslenme, böyle devam et...

ne olursa olsun yüzünün ifadesi..
kendinden emin,ciddi olduğunu göster..
agresif ya da sinirli bir ifadeyle demiyorum ,gayet kararlı olarak..
altınların yönetimi onlarda,maaşınızın yönetimi onlarda..siz sadece uymakla yükümlü olmuşsunuz

yani senin maaşının yönetimi, sen hariç herkesi pek bir ilgilendiriyor..

öleler sağolsunlar.k.validemle aram yeni düzldi zaten.konu açmıştım önceden.neymiş ben evden haber vermeden çıkmışım.halbuki kız kardeşim bize gelmişti onu yolcu edicektim dedimki sebi durapa bırakiyim ordanda kuaföre uğriyim 2 dk dedim.kardeşimde k.validemle görüşürken ablam beni durağa bırakıcak ordan kuaföre uğrucak dedi.sonrada görüğürüz dedim çıktım eve bi geldim surat beş karış eşim geldi işten baktım k.validem ağlıyo.meğer onu ağlatan üzen benmişim ben o halde getirmişim.ben kız kardeşimi öğütlemişim güya sen söle benim kuaföre gidicemi diye.benle küstü hi. konuşmuyo yüzüme bakmıyo.ertesi gün sofrada bi konu açıldı sofrada konuyla alakasız bi cümle kurdu aynen şu cümle herkesin gerçek yüzünü gördüm.....bana sölediğini adım gibide biliyorum.aradan 2 gün geçti hiçbişi olmamış gibi konuştu sonra

kır duvarlarını canım kır..
böyle düzenle nereye kadar..otur izinle, kalk izinle..

ne demek ya, resmen sömürüyorlar seni, eşinde sus pus duruyor. Tamam eşinin işi yok, sadece senin maaşın var şimdilik, o zaman birazda senin annenlerde kalın. Neden böyle bişey aklınıza gelmiyor, neden onlarla beraber yaşamak zorundasınız

Eften püften bir bahane bulup eşiniz eve gelmeden iki saniye önce ağlamaya başlayın siz de..
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış:lepi:

ben çok zor şartlar altında büyüdüm 12 yaşımdan beri çalışıyorum nerdeyse. gündelik işleri giderdim halamla.okul kitaplarımı alabilmek için.babam 4 sene çalışmadı ki bu sadece en uzun çalışmadığı süre daha öncede çalılmadığı zamanlar oldu.kardeşlerimi ben okuttum.aldığım paramı kuruşu kuruşuna anneme verdim.liseye giderken ilk sene servile gidip geldim babam işten çıkıcan yaz kış dmedim 2 sene dünyanın yolunu yürüdüm tek başıma.yürüdüğüm yolda az mesafe değil.eve geldiğimde ayaklarım ağrırdı.bi simit alıcak param olazdı 5 kuruş kalırdı elimde.şükür olsun liseyi bitirdim kardeşlerimi okutmaya çalıştım ama okumadılar.babamın harçlığını sigarasını ben veririm.yeri geldi babamdan suçsuz yere dayak yedim işsiz zamanında ben çalışıyormuşum benim bi taraflarım kalkmış sırf bu yüzden saatlerce dayak yedim.ama asla ailemin yüzünü eğdiricek bişi yapmadım.hiçbi zamanda isyanetnedim herşeyde bi hayır vardır dedim.

Şu anda yaşadığın şartlar normal ssana göre öyle mi? Peki annen, baban, sen evlendiğinde beraber oturacağınızı biliyor muydunuz? Annen, baban bu konuda bişey demediler mi?

Şu anda yaşadığın şartlar normal ssana göre öyle mi? Peki annen, baban, sen evlendiğinde beraber oturacağınızı biliyor muydunuz? Annen, baban bu konuda bişey demediler mi?

tabiki şuan yaşadığım şartlar normal değil ve benim istediğim gibi değil.eşimin ailesi 3 sene müsaade istediler ev alıcaz dediler.babamda bu şart altında verdi yoksa evi olmayana kız vermem derdi babam

tabiki şuan yaşadığım şartlar normal değil ve benim istediğim gibi değil.eşimin ailesi 3 sene müsaade istediler ev alıcaz dediler.babamda bu şart altında verdi yoksa evi olmayana kız vermem derdi babam

peki 3 sene müsade istediler..3 sene bearber oturmanızın karşılığında, eminmisiniz size ev alınacağından..öyle bir ışık var mı aileden..

Ev almak için sizin kazancınızı mı kullanacaklar? Tamam zor bir çocukluk geçirmişsin, çok ezilmişsin, artık rahat etmek hakkın değil mi? Kendi paranızı kendiniz biriktirin o zaman. Eşinle akyınvalidenler tatilde iken oturup doğru dürüst konuşman lazım. Bir kere ev ev üstüne olmaz, siz şu an evli misiniz, evcilik mi oynuyorsunuz o bil belli değil. Ayrıca kayınvaliden sen kardeşini geçirmeye gidip kuaföre uğradığınd sana küsüyor, tafra yapıyor, kendi kızına da öyle mi davranıyor. Kadın şimdiden eşini sana karşı doldurma çalışmalarına başlamış.

peki 3 sene müsade istediler..3 sene bearber oturmanızın karşılığında, eminmisiniz size ev alınacağından..öyle bir ışık var mı aileden..

ya aslında bi ev var 30 milyar peşinat istediler.tanıdık birisi seneye kadar biriktiririz peşinatı dedi k.pederim kalanını taksitle öderiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…