Kayınvalidem beni sinirden öldürücek..

eşimde biliyo k.validemin hareketlerinin davranışlarının normal olmadığını menapoza girdiği için böle diyo.psikilojisi bozuk bu aralar diyo.idare edicez diyo.kendide görüyo

Ya işte anlatmak istediğim bu... Madem normal değil, tedavi görsün. Senin psikolojin ne olacak. Eşinle doğru düzgün konuşmanız lazım. Şu an bir kaosun içinde sürükleniyorsun, evliliğinin en güzel çağlarını, ömrünün en güzel çağlarını böyle geçirince sana ne kalacak.

canım kendim yaşamış gibi okudum çok zor bi durumdasın.
ama ben olsaydım biraz fazla kavgacı yapım yüzünden ilk başından kocama söyler o altınları alırdım.
banka da kasa kiralayın yılda 180 YTL mi ne öyle bişey koyun içinde kafanda rahat etsin sende.

ya aslında bi ev var 30 milyar peşinat istediler.tanıdık birisi seneye kadar biriktiririz peşinatı dedi k.pederim kalanını taksitle öderiz dedi.

1-evi satıcak kişi sizi 1 sene bekliyecek mi acaba?
2-k.pederin gerisini taksitle öderiz dedği de, sizin ödemeniz manasında olabilir mi?
yuvarlak,çoğul konuşmalar nedense bana iyi şeyleri çağrıştırmaz..

Seni üzmek, yada karamsar düşünmeni sağlamak, yada moralini bozmak gibi bir isteğimiz yok. Ama şunu unutma sen ne kadarına izin vrirsen insanlar sana o kadar davranabilir.

Seni üzmek, yada karamsar düşünmeni sağlamak, yada moralini bozmak gibi bir isteğimiz yok. Ama şunu unutma sen ne kadarına izin vrirsen insanlar sana o kadar davranabilir.

aşk olsun cnm benim sende dahil olmak üzere herkesin fikrine ihtiyacım var çok öötü bi durumdayım şuan ne yapıcamı bilemiyorum.yanlış bişi yapmaktan çekiniyorum.hepinize çok tşk ederim

ya aslında bi ev var 30 milyar peşinat istediler.tanıdık birisi seneye kadar biriktiririz peşinatı dedi k.pederim kalanını taksitle öderiz dedi.

Senin düğünde takılan altınlar ne kadar???
Eşin işe girer girmez boz altınları 30 milyarlık peşinatı verin... eşinin maaşını evin taksidine ödeyin seninkiyle de geçinir gidersiniz.. Evin ayrı düzenin ayrı kafan rahat olur....
Kaföre giderken de pazara manava giderken de kimsey hesap vermek zorunda olmazsın....

valla çok iyi niyetlisin ,inşallah allah kalbine göre versin..
Ama artık kararlı hareket etmelisin..uyum uyum,kötü olmayayım nereye kadar..
tamam kötü ol demiyoruz ama..fazla da taviz verme..
herşey dilediğin gibi olsun..ama sonuçları yaz buraya..
k.valideni beklersende.. beklemeyip bilezik yaptırırsanda..tavırlarını yaz..

Canım başka iletilerinden eşinin ailesiyle aynı evde oturduğunu biliyorum. Senin bu sıkıntıların kendi evine geçmeden asla bitmez benden söylemesi, en kısa zamanda kendi evini alırsın inş.

valla cnm 15 bilezik 80 tane altın bunun içine cumhuriyet yarım 5 gram altın falan hepsi dahil.

Altınlarını kayınvalidenin kullanması bana mantıksız geldi hakkı yok bence.. Diyelimki şuan durumu yok hazırdavar diye takıveriyor düğünlerde. Peki yerine koyabilecekmi? bunuda söyledilermi sana, önce bir iki derler sonra bir bakmışsın diğerlerinin yerinde yeller esiyor. Bence vakit kaybetmeden nazikce iste altınlarını kayınvaliden kötüniyetli değildir mutlaka ama yaptığı yanlış, hazıra dağ dayanmaz.
Size ev alıcaklarmış, maaşlarınızda anladığım kadarıyla istiyorlar şuda varki ortak ev kullanıyorsunuz. Maaşınızı vermek yerine eksik ihtiyaçları karşılamakda sorun yok kanımca. Ben de zamanında aynı evde yaşadığım için zor. Kira olsa da insanın kendi evi gibisi yok. Onlarda kendine göre haklılar nereye gittin ne yaptın diye soracaklar . sen Şuan o aileye bireysin yani kendilerinde o hakkı göreceklerdir bunun önüne geçemezsin çok kalp kırılır...

biyere giderken haber veriyoruz vermemezlik yapmıyoruz.ama bazen öleşeyler yapıoki kendinden nefret ettiriyo.mesela anneler gününde hediye aldık kıyafet.ertesi günü diyoki 2 çocuğum bi gelinim çalışıyo aldıkları hediyeye bak.almışlar 2 paçavra getirmişler dedi.bu lafına dicek okadar laf varki yinede eşim verdi cevabını valla anne aldığımız haftalığa anca bu kadar oluyo dedi.

fazla şımarmış,valdaanım fazla..:1ninca:

Ne diyeyeceğimi şaşırdım seninki kayınvalide değil bildiğin kaynanaakannehir
Zor bir kadınmış. Sen kendi evin olmadıkca rahat edemezssin herşeyine kulp takar malesef.

Ne diyeyeceğimi şaşırdım seninki kayınvalide değil bildiğin kaynanaakannehir
Zor bir kadınmış. Sen kendi evin olmadıkca rahat edemezssin herşeyine kulp takar malesef.

hele k.validemin annesi kendi gelinine neler etmiş varya duyunca şok oldum.yengem anlatıyo 8 sene birlikte oturdum bigün trip atıyo bigün konuşuyo nasıl davranıcamı şaşırdım diyo.evden çıkmaya karar vermişler.oğluna demişki bı rak bu karıyı sana karımı yok başka birini bulurz ver çocuklarıda ayrıl demiş.yengem diyoki şok oldum .sonra ayrı eve çıkmaya karar verdik.yengem diyoki eve gelen buzdolabını teklemeledi gidemezsiniz çıkamazsınız demiş eyvahedigeldismile

en çok kızdığım noktadır bende ayne dertten müzdariptim.düğünümden önce 2 bilezik almılr kayınvalidem kardeşinden ödünç..neymiş efendim düğünde takılan altınlarla onları ödeyecekmişiz...nasıl canım sıkıldı hem mobilyayı öde hem kendi bileziğimi kendin yap ama malesef öyle oldu...altınlar bende duruyordu eşimden istemiş kayınvalidem malesef verdim ama içinden 4-5 tane büyük latınlardan ayrdım kendime kimsenin haberi yok ohhhh iyi yaptım :jeyyar:

Aaaa o nedemek ya?Düğünün ertesi gunu neden almadınız ''Emanetlerınızı!!Ayrıca artık bılıyosun yasayla sabıtlestı onlar artık kocanın bile değil senin.Valla bilmiyorum hangi zihniyetin ürünüdür kaynananızın bu davranısları ama sıze heralde ders olmamıs yasadıklarınız gıden ıkı altın kii hala ayıp olmasın dıye onlarla gıdıyosunuz kuyumcuya(Onlar harcarkendusundumu ayıp olmasın gelıne dıye?)ben olsam bankada altın hesabına yatırırım bırıde ısterse vadesını bozduramam:sm_cool: derdım

eşinize bir sorar mısınız eğer altınlar sizin annenizde olsaydı ve annenizde aynı şekilde alsaydı tepkisi ne olurdu sonuçta onlar sizin k. validenizin değil terbiyesizlik bu resmen

ne yaparsın bilmem ama bi an önce ondan al yoksa birgün istediğinde aaa kalmadı kızım ben dağıttım onları tarzında bir şokla karşı karşıya kalmayın allah kolaylık versi
n

canım benim kayınvalidemde düğünde takılan altınların hepsini aldı sadece b ileziklerimi aldım ben.onlar emanetmiş.vermeseydiniz her düğünde sizi arıcaktım.onun düğünü var yaptır bunun düğünü var yaptır diye dedi . bende artık boşverdim.huzurum yerinde olsunda altını onun olsun .öyle mutlu olucaksa olsun bakalım.kul hakkı diye bir şey var.ödemesi zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…