Merhaba hanımlar 22 yaşındayım ve Yeni evliyim, ailemin borçlarından dolayı 18 yaşından beri çalışıyorum ve üniversite okumadım tezgahtarlik yapıyorum. Yani evlensem de kardeşimin okul masrafları karşılamak için yerinde çalışıyorum ve bu yüzden Kayınvalidemin istediği gibi bir gelin olamıyorum bi kac kez kıyafetleri katlanan dan bulaşık yıkama kadar beni eleştirdi sen nasıl gelirsin diye, Ama eşimi çok sevdiğim için alttan aldım bardağı taşıran son damlaysa birgün eşime ona kahve götürdügum de götürdügum tepsinin hiç süslü olmamasıni eleştirdiğin de oldu Bana resmen bir tane kurdelende mi yok diye bağırmaya başladı. Dayanamayıp Ben de ona bağırdım ben kardeşimin okul masraflarını ödüyorum çalışmak zorundayım diğer Gelinler gibi evimde oturamıyorum o da bana sanki bana çalışıyorsun gidiyorsun kardeşini gecindiriyorsun Ben ne yapayım diye bağırdı. Sonra eşim ortalığı yatıştırdı kayınvalidem balkonda oturdu bende salonda. Balkondaki bardakları mutfağa götürürken yanından geçerken üniversite mezunu bile değil Güya çalışan bir kadınmış diye söylendi Bende bu lafın üzerine evimden çık diye bağırdım ona O da çıktı eşimle birbirimizi çok seviyoruz ne kadar sinirlendim görünce bana pek laf söyleyemedi Dünden beri sinirden uyuyamıyorum bu geçmişten izin bile aldım kafamı toparlamaya çalışıyorum Bana söyledi O sözlerden sonra yapmam gereken ne bilmiyorum ben bir daha görüşmek istemiyorum Ama eşimi Annesinden de ayrılmak istemiyorum eşim annesine çok bağlı bir insan değil ama sonuçta annesi. Sizce ne yapmalıyım?