- 14 Kasım 2001
- 21.483
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.601
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi HuzunluPapatya44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir sunum olmazsa kimsenin evine gitmemBana da oyle geldi. Bunu animsadim birden.
Gercekse eger kadini evden bile kovmussun, esin sesini cikartmamis daha ne istiyorsun
Eki Görüntüle 2652915
Troll zira kendi bı konu açıp ayrı üyeliğiyle kavga ettiKonu sahibi niye banlı
Kendiyle kavga ettiTroll zira kendi bı konu açıp ayrı üyeliğiyle kavga etti![]()
İki sayfa onceye bak , kazenin mesajinaKonu sahibi niye banlı
Iste gerekirse ben annemi sustururum ama eşimin bağırıp evden kovmasina göz yummam. Eşi hatalı burda bence kendi annesini susturmalıydı.Annesine güvenmeyen evlenmesin öyle annelik mi olur. Hiç anlamam anneligi tatmış bir insan daha yumuşak olmalı karsidaki de bir ana kuzusu sonuçta. Kadın bildiğin aşağılayıp durmuş bu insanlar kendilerinde her hakkı buluyorsa sonuçlarına da katlanmali önce zaten büyük olan ayağını denk almalı büyükler diye anneler diye her şeye hak sahibi görüyorlar kendilerini, sanki kendisi evlenmiş . Ben kimseye bağırmadim yapabilir miyim bilmiyorum ama bana da hakaret edildi arkamdan en igrencinden. Benim annem öyle yapsa bilmem valla. annem öyle olsa baştan eşime çatlak olduğunu söylerdim en azından . Kendi üniversite mezunu mu kendi kocası için çalışıyor mu, elin çiçeği burnunda kızının burnundan getiriyor. Yani tek taraflı bakıp kör olmamak lazım. Haklı haksız ayırt etmek lazım asıp kesmeden önce. Hepimizin annesi kıymetli ama bu durumlar bu hale gelmeden önce engel olmak lazım .
ahaahha gelmiş gene bizim kurdeleli 44Merhaba hanımlar 22 yaşındayım ve Yeni evliyim, ailemin borçlarından dolayı 18 yaşından beri çalışıyorum ve üniversite okumadım tezgahtarlik yapıyorum. Yani evlensem de kardeşimin okul masrafları karşılamak için yerinde çalışıyorum ve bu yüzden Kayınvalidemin istediği gibi bir gelin olamıyorum bi kac kez kıyafetleri katlanan dan bulaşık yıkama kadar beni eleştirdi sen nasıl gelirsin diye, Ama eşimi çok sevdiğim için alttan aldım bardağı taşıran son damlaysa birgün eşime ona kahve götürdügum de götürdügum tepsinin hiç süslü olmamasıni eleştirdiğin de oldu Bana resmen bir tane kurdelende mi yok diye bağırmaya başladı. Dayanamayıp Ben de ona bağırdım ben kardeşimin okul masraflarını ödüyorum çalışmak zorundayım diğer Gelinler gibi evimde oturamıyorum o da bana sanki bana çalışıyorsun gidiyorsun kardeşini gecindiriyorsun Ben ne yapayım diye bağırdı. Sonra eşim ortalığı yatıştırdı kayınvalidem balkonda oturdu bende salonda. Balkondaki bardakları mutfağa götürürken yanından geçerken üniversite mezunu bile değil Güya çalışan bir kadınmış diye söylendi Bende bu lafın üzerine evimden çık diye bağırdım ona O da çıktı eşimle birbirimizi çok seviyoruz ne kadar sinirlendim görünce bana pek laf söyleyemedi Dünden beri sinirden uyuyamıyorum bu geçmişten izin bile aldım kafamı toparlamaya çalışıyorum Bana söyledi O sözlerden sonra yapmam gereken ne bilmiyorum ben bir daha görüşmek istemiyorum Ama eşimi Annesinden de ayrılmak istemiyorum eşim annesine çok bağlı bir insan değil ama sonuçta annesi. Sizce ne yapmalıyım?
Yeni trend de bu !
Konuyu aç sonra yeni bir üyelik ile kendine cevap ver !
Kendiniz ile mi yüzleşiyorsunuz anlamıyorum ki ?
İnanın bazen bu kafayı bende yaşamak istiyorum.... La insan kendine alıngansan üyeliğini sil der mi ? Diğer hesabı ile de diğer hesabına bana destek ver diyor....
ne içiyorsunuz ? Lütfen çok değil bir şişe bana kargolar mısınız? Bu kafayı yaşamak istiyorum
Şimdi bana küfürü basar üyelik
Aynı kişi olduğuna nasıl emin oluyorsunuz?
2. üyelik açarken zaten aynı ip veya telefondan izin verilmiyor diye biliyordum?? Nasıl açabiliyorlar
2. üyelik site kuralları dahilinde serbest ama böyle dalga geçerlerse deşifre ediyoruz onun dışında ikinci üyelikte bir sıkıntı bulunmamaktadır.
Bizler zaten boşa cevap vermişiz patlamış hesap trolmusIste gerekirse ben annemi sustururum ama eşimin bağırıp evden kovmasina göz yummam. Eşi hatalı burda bence kendi annesini susturmalıydı.
Yaklaşık bir ay önce eşimi ütüsüz gömlek giymiş diye(gömlek naylondu ütü tutmuyor)Kaynanam aynısını yapmaya çalıştı.Bende onun ayıplarını yüzüne vurup telefonu yüzüne kapattım görüşmeyi düşünmüyorum.Eşim iki pantolonla evlendi onlar meğerse üç senedir giydiği pantolonlarmış böyle bir kadın bana laf söyledi.Umursama salla tepsiye kurdele ne ya komediMerhaba hanımlar 22 yaşındayım ve Yeni evliyim, ailemin borçlarından dolayı 18 yaşından beri çalışıyorum ve üniversite okumadım tezgahtarlik yapıyorum. Yani evlensem de kardeşimin okul masrafları karşılamak için yerinde çalışıyorum ve bu yüzden Kayınvalidemin istediği gibi bir gelin olamıyorum bi kac kez kıyafetleri katlanan dan bulaşık yıkama kadar beni eleştirdi sen nasıl gelirsin diye, Ama eşimi çok sevdiğim için alttan aldım bardağı taşıran son damlaysa birgün eşime ona kahve götürdügum de götürdügum tepsinin hiç süslü olmamasıni eleştirdiğin de oldu Bana resmen bir tane kurdelende mi yok diye bağırmaya başladı. Dayanamayıp Ben de ona bağırdım ben kardeşimin okul masraflarını ödüyorum çalışmak zorundayım diğer Gelinler gibi evimde oturamıyorum o da bana sanki bana çalışıyorsun gidiyorsun kardeşini gecindiriyorsun Ben ne yapayım diye bağırdı. Sonra eşim ortalığı yatıştırdı kayınvalidem balkonda oturdu bende salonda. Balkondaki bardakları mutfağa götürürken yanından geçerken üniversite mezunu bile değil Güya çalışan bir kadınmış diye söylendi Bende bu lafın üzerine evimden çık diye bağırdım ona O da çıktı eşimle birbirimizi çok seviyoruz ne kadar sinirlendim görünce bana pek laf söyleyemedi Dünden beri sinirden uyuyamıyorum bu geçmişten izin bile aldım kafamı toparlamaya çalışıyorum Bana söyledi O sözlerden sonra yapmam gereken ne bilmiyorum ben bir daha görüşmek istemiyorum Ama eşimi Annesinden de ayrılmak istemiyorum eşim annesine çok bağlı bir insan değil ama sonuçta annesi. Sizce ne yapmalıyım?