Kayınvalidem benim için bitti..

Çok iyi anlıyorum :) bu sidik yarışı hep var olacak. Bir de validenin yanında birisi sana bebeğine çok güzel bakmışsın maşallah dediklerinde sen onun suratını bi gör :)

O ne kinmiş yahu saçının teli kopsa sizden bilecek

O ne kinmiş yahu saçının teli kopsa sizden bilecek

Kinlensin böyle gelsin üstüme üstüme görsün sonra olacakları.
Benimde bildiklerim var söyleyeceklerim var onun için yer yerinden oynar dünyası kararır

islerine gelmiyor ondan. Biz el kiziyiz ya hic isimiz gucumuz yok surekli ailesine karsi kocamizi dolduruyoruz. Kocamizda bes yasinda cocuk akli beyni yok hemen soguyor ailesinden.

Benim esim ilk evlendigimizde annesiyle cok samimi degilim diye beni sucladi hep.cok agladim. Salaklikta var birazbende annesinin laflarini hic soylemedim. Aralari iyi olsun diye. Esim kendisi yavas yavas farketti. Esim isten gelir kv ye gecerdik mesela. Adamin tum gun pestili cikmis cani sikkin. Kayinvalidem hemen niye bana oyle baktin karin birsey mi soyledi diye bagirirdi. Ne alakasi var anne nasil baktim cok yorgunum desede inanmazdi. Kendileri kaybediyorlar valla ellerine ne geciyor anlqmiyorum. Esim simdi farkinda mumkun olduguncq az konus diyor bana. İnsan kendi annesi icin bunu der mi. Dedirtiyolar zorla. Ben yinede dayananiyorum iste benim de evladim var diye cok samini olmasajta gidiyorum konusuyorum. Ama sorsan ona nemrut insann fesatin tekiyimdir.

Dicem ki eşimi ailesinden koparıp kendi aileme götürmemden korkuyor ailem 10 saat uzakta onu ailesinden uzaklaştırınca ne geçecek elime.
Ki benden önce hararetli kavgalar olmuş tartışmalar olmuş, evlendiğimizden beri hiç olmadı eşimle onlar arasında ama işte insanlar görmek istedikleri gibi görüyorlar.

Açık ve net kıskanıyor..

Sen onlara karsı mesafelısın dogrusu
bunuda kadın hıssetmıs bırıktırmıs ve kusmus
ama yaptıgın dogru degıl. Sanırım oglen gıdıp 1-2 saat sonra oradan cıkıyorsunuz ancak bırakın oturun aksam 8 kadar ne olacak kı?

Hayır canım saat 11- 12 de gidiyoruz akşam 7 de çıkıyoruz ama bir de trafiği yiyoruz 8:30 da anca evde oluyoruz ve eşimin de benim de canımız çıkmış oluyor.
Mesafeli olmak zorundayım çünkü kayınvalidem yüz bulunca astar istiyor.
Bize gelir mesela akşam olmuştur yemeğe kal deriz o işi kalmaya getirir aynı şehirde yaşıyoruz
İki lafından biri şu her gün torununu görüyor şunlar hep birlikte yaşıyor
Bir hafta 2-3 kere görüşürüz diğer hafta işimiz olur görüşemezsek vay halimize
Daha ne yapabilirim ki ?

Ayrıca derdi mesafe ise neden iki cümlesinden biri kızımın bana bağlanması, beni daha çok tanıması, beni daha çok sevmesi gibi şeyler. bunları duyunca artniyet arıyor insan

Son düzenleme:

Allahtan eşin birebir şahit olmuş bunlara, artık sana asla hadi annemlere gidelim demez, nasıl diyecek ki zaten nasıl yüzü tutacak. Görüşme bir süre, bunlarla mı uğraşacaksın sen ya, minicik bebeğin var. Ne derse desin eşin ne olduğunu bilmiyor mu biliyor, boş yere canını sıkma. Konuşmak istemezsen konuşma, bu senin en doğal hakkın.

Lohusalığımda yaptıklarını anlatsam yalan söylüyorsun dersiniz.
Oturduğum odayla mutfak karşı karşıya annem bulaşıkları yerleştiriyordu, ben, eşim, kayınvalidem odada oturuyoruz
Baktım annem geliyor anne su getirir misin bana dedim annem su getirdi neyse kayınvalidem apar topar evden çıktı
Çıkar çıkmaz eşime annesinden bir arama bir tuhaflık olduğunu anladım açıp hopörlere aldım açar açmaz ağlayarak " Oğlum Chek annesinden su istedi beni yok sayıyor görüyorsun ühühühühü" Eşim şok oldu ben şok oldum. Anne iyice saçladın sende dedi. Baktı oğlu yüz vermiyor birden ağlaması kesildi şuraya gideceğim haberin olsun akşam geç geleceğime döndü olay.
Böylede iki yüzlü birisi

El kızının iyisi olmaz derlerdi doğruymuş hepimiz onlara göre el kızıyız ve hepimiz kötüyüz tek iyi onlar. Allahtan eşin birşey demezmiş birde eşin üstüne gelse çok kötü olurdun

sarılmama muhabbeti komikmiş;
beni mkv de oğlum benim koynumda bir gün bile uyumadı demişti

Boşver hiçbir olaya karışmayın gelmek istiyorsa gelsin gidersende yalnız gitme görev gibi düşün sık dişini böyle yaparsan çok rahat edersin hem kocanın da kıymetin artar anası ile o konuşsun sen hiç o ortamlara laf dedikodu girme ne halleri varsa kendileri çözsünler

whatsapa attığı mesaja gerçekten hiç cevap yazmadınız mı? gecte olsa bir tşk etmediniz mi?

büyük ihtimalle kv nin akrabalari kv dolduruyo esin bosuna dememis anne gene seni birileri doldurdu diye

whatsapa attığı mesaja gerçekten hiç cevap yazmadınız mı? gecte olsa bir tşk etmediniz mi?

Konuda yazmışım zaten gördüm, eşime gösterdim o da annesini aradı
Bana mesajı cuma günü öğleden sonra atmış ben akşam yemekten sonra gördüm zaten gördüğüm gibi eşime gösterdim o da annesi aradı annesine kıyafet almışsın dedi annesi bir şey bulamadım fazla dedi eşim de yok yok biz çok beğendik yarın gelicez gelince alırız vs dedi bunu dedi diye ayrıyetten whatsapptan çok beğendik mesajı atmaya gerek duymadım açıkcası

ya ne dusunurse dusunsun esin zaten kv nin nasil catlak oldugunu gormus sen neden bosuna arayip aciklama yapmaya calisiyorsun ki birak isterse sinirinden catlasin patlasin. Oyle kadini ne diye ariyorsun o bu kafada olduktan sonra sen ne kadar iyi olsanda seni sevmeyecek, kafayi ogluna takmis baska bir kv daha iste.

Bu olayida bahane edin gitmeyin bence birdaha evine

"Kar tuttu zorlanır söyle gelmesin" derken, cidden kayınvalidenizi düşünerek mi bunu söylediniz, yoksa gelmesini istemediğiniz için mi?

Seni görünce vazgeçtim bu sevdadan.

Anladım. ben hiç lafı geçmedi sandım kıyafetin. Bahsettiğinizi görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…