Çok iyi anlıyorum :) bu sidik yarışı hep var olacak. Bir de validenin yanında birisi sana bebeğine çok güzel bakmışsın maşallah dediklerinde sen onun suratını bi gör :)
Ya bir de iki haftada bir gidiyoruz kendi de geliyor arada.
Gittiğimizde de 6-7 saat görüyor.
Mesele kıskançlık sana gülüyor bana neden gülmüyor, size evde aguluyor bana agulamıyor hep bi sidik yarışında, şunun gelini ona her gün fotoğraf video atıyor sen neden arada atıyorsun
O ne kinmiş yahu saçının teli kopsa sizden bilecek
Yokuştan kayarsa da fena başımızın etini yiyor ben nasıl çıkıcam ya arabam kalırsa çizildi mi arabam arabama bir şey olduysa diye..
Oğlundan çok kayınvalidem beni kıskanıyor sanırım. Çünkü tartışma boyunca ara ara söylediği o bebek büyüyünce senden başkasına gitmeyecek, sana düşkün olacak habire durup durup buları söyledi.
O ne kinmiş yahu saçının teli kopsa sizden bilecek
Kv kendi yeğeninin çocuğu olduğunda bayramdı o zaman hamile falan değildim kızım yoktu daha eşime dedi ki hastaneye geliceksiniz bebeği hastane de göreceksiniz eşim diyor anne bu saate karşıya geçemeyiz trafik berbat ağladı sızladı yok tansiyonum çıktılar falan neyse 3-4 saatte gittik 3-4 saatte geri döndük
Ben doğum yaptım, doğumdan 1 hafta sonra yazlıktan döndüler ama bebek görmeye kızım 4 aylıkken geldiler. Eşim bunları görünce doğal olarak akrabalarına gidesi gelmiyor ama onda bile suç benim olur
islerine gelmiyor ondan. Biz el kiziyiz ya hic isimiz gucumuz yok surekli ailesine karsi kocamizi dolduruyoruz. Kocamizda bes yasinda cocuk akli beyni yok hemen soguyor ailesinden.
Benim esim ilk evlendigimizde annesiyle cok samimi degilim diye beni sucladi hep.cok agladim. Salaklikta var birazbende annesinin laflarini hic soylemedim. Aralari iyi olsun diye. Esim kendisi yavas yavas farketti. Esim isten gelir kv ye gecerdik mesela. Adamin tum gun pestili cikmis cani sikkin. Kayinvalidem hemen niye bana oyle baktin karin birsey mi soyledi diye bagirirdi. Ne alakasi var anne nasil baktim cok yorgunum desede inanmazdi. Kendileri kaybediyorlar valla ellerine ne geciyor anlqmiyorum. Esim simdi farkinda mumkun olduguncq az konus diyor bana. İnsan kendi annesi icin bunu der mi. Dedirtiyolar zorla. Ben yinede dayananiyorum iste benim de evladim var diye cok samini olmasajta gidiyorum konusuyorum. Ama sorsan ona nemrut insann fesatin tekiyimdir.
Sen onlara karsı mesafelısın dogrusu
bunuda kadın hıssetmıs bırıktırmıs ve kusmus
ama yaptıgın dogru degıl. Sanırım oglen gıdıp 1-2 saat sonra oradan cıkıyorsunuz ancak bırakın oturun aksam 8 kadar ne olacak kı?
Merhaba bayanlar konum biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden
5.5 aylık bir bebeğim var, bebek olmadan önce kayınvalidemle iyi sayılan bir ilişkimiz vardı. Ama bebeğin gelmesiyle kendisi bir tuhaflaştı, ben lohusayken durduk yere kavga çıkardı sebebi de "Bu aralar duygusalım beni idare edin" Lohusalığımı burnumdan getirdi. Ondan sonra sinirlendiğim oldu ama tartışmamız olmamıştı.
Geçen cuma kayınvalidem kızıma kıyafet almış whatsapptan göndermiş ben de geç gördüm eşime de gösterdim annen kıyafet almış dedim eşim aradı cumartesi size geleceğiz vs diye kv ben öğlen evde olacağım dedi tamam dedik.
Cumartesi günü kalktık hazırlanıyoruz kayınpederim eşimi aradı "Annen geç gelecekmiş bu akşam siz o saate kadar bebekle durmazsınız haftaya gelin siz" dedi biz de tamam madem dedik. Zaten hazırlanmıştık biz de dışarı hava almaya çıktık. Eşim annesini aradı biz bugün gelemeyeceğiz sen geç gelecekmişsin haftaya görüşürüz o zaman dedi. Kadın bağırmaya başladı karşıdan çünkü eşim anne bağırma noluyor ya bu ne tepki ya demeye başladı sonra eşim habire evlenmeden önce de böyleydim, eskiden de şunları yapmıyordum falan ne olduğunu anlamadık ikimizde.
Eşime noldu dedim ne bileyim birileri doldurmuş yine dedi, benimle ilgili bir şey söyledi dedim önce yok mok dese de eşime Chek istemiyor bize gelmenizi demiş. Ben şok oldum bu hafta gelmeyin diyen kendi kocası olay bana patladı.
Bende aradım düzgünce anlatacaktım geç olunca köprü trafiğine kalıyoruz 2 saati buluyor eve gelmemiz diyecektim ama telefonu açmamla bana saldırması bir oldu açtığım gibi merhaba bile demeden ben sana naptım, ben sana naptım ben çok iyi bir insanım benim gibisi bulunmaz, konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor açtı ağzını yumdu gözünü bağıra çağıra beni onun bunun geliniyle kıyaslıyor, Onlar hep görüşüyorlarmış (kıyasladıklarının birisi kvsiyle aynı evde yaşıyor, diğeri de aynı yerde çalışıyor) Whatsapptan mesaj göndermiş neden çok güzel kıyafetler almışsın dememişim. Geçen salı bize gelicekti kendi kullanıyor arabayı ve 65 yaşında bizim eve gelmesi için 3 yokuştan inmesi gerekiyor kar yağınca eşime dedim kar tuttu burada zorlanır kar lastiği yok ben ararsam bahane buluyor gelmemi istemiyor olur sen ara söyle dedim. Eşim arayıp anne kar eridiğinde gel demiş Çarşamba eridi kar aramadı geleceğim diye Perşembe de aramadı. O olay için ben gelecektim sen oğlumu arattın gelmesin dedin ben biliyorum o çocuk büyünce senden başkasını tanımayacak, kimsenin kucağına gitmeyecek dedi ben de annesiyim doğal olarak beni tanıyacak en çok dedim. Sen bunu istiyorsun zaten, oğluma mesafe koydurmaya çalışıyorsun, bizim ailemizle görüşmesini istemiyorsun. Bu ailede herkes samimi sen samimiyetsizsin dedi ben de ben sizle artık konuşmuyorum dedim telefonu kapattım. Bu arada mutlaka unuttuğum şeyler de söyledi.
Eşim kvmin akrabalarını sevmiyor biz ilk tanıştığımızda da böyleydi şimdi de. Birinin doğum günü olur ben zorla ikna ederim ayıp olur gidelim diye benim zorlamamla gider, yemeğe çağırırlar yine aynı. Şimdi bunların hepsinin bana yüklenmesi bende her şeyi bitirdi Oğlu istiyormuş ben uzak tutuyormuşum gibi bütün suçun üstüme atılması zoruma gitti. Bundan sonra konuşmayı düşünmüyorum çünkü suçum olmayan bir şeyle suçlanmak kabul edemeyeceğim bir şey(
Allahtan eşin birebir şahit olmuş bunlara, artık sana asla hadi annemlere gidelim demez, nasıl diyecek ki zaten nasıl yüzü tutacak. Görüşme bir süre, bunlarla mı uğraşacaksın sen ya, minicik bebeğin var. Ne derse desin eşin ne olduğunu bilmiyor mu biliyor, boş yere canını sıkma. Konuşmak istemezsen konuşma, bu senin en doğal hakkın.
sarılmama muhabbeti komikmiş;Ay kusura bakmayin okurken kahkaha attim bir an ben yazdim sandim ne ara yazmisim dedim :)
Benim de durumum ayni ki biz ayni apartmandayiz. Esim soguk bir insan evlenmeden oncede boyleymis ama evlendikten sonra ben yapmis oldum. Kendi akrabalarinin dugunune bile zorla goturdum bi kac kez. Kardrsiyle arasi kotu hic iyi olmamis ama ben yapmis oldum. Halbu ki tek kardesin var iyi olun diye arayi yapmaya cok calistim. Kardesine goturdum zorla. Ordada kv kavga cikardi sacma sapan. Sen ayirdin bozdun kardeslerin arasini fitnesin fesatsin senin cocuklarindq ayni olsun dedi kac kezzz. Oglu sarilmiyomus ona baskasinin ogluslari annecim annecim diye sariliyomus ben yapmisim. Evlenmeden once sariliyomuydu anne. Yok hep boyleydi ama senin hosuna gidiyor dimi.dedi. Neyse cok uzattim konunuzu sabote ettim kusura bakmayin daha saymakla bitmez.dedikleri ama ben konusuyorum yine de olumlu dunya takmiyorum kafayi yemis o bosveeer diyorum hayatima bakiyirum napim
büyük ihtimalle kv nin akrabalari kv dolduruyo esin bosuna dememis anne gene seni birileri doldurdu diyeMerhaba bayanlar konum biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden
5.5 aylık bir bebeğim var, bebek olmadan önce kayınvalidemle iyi sayılan bir ilişkimiz vardı. Ama bebeğin gelmesiyle kendisi bir tuhaflaştı, ben lohusayken durduk yere kavga çıkardı sebebi de "Bu aralar duygusalım beni idare edin" Lohusalığımı burnumdan getirdi. Ondan sonra sinirlendiğim oldu ama tartışmamız olmamıştı.
Geçen cuma kayınvalidem kızıma kıyafet almış whatsapptan göndermiş ben de geç gördüm eşime de gösterdim annen kıyafet almış dedim eşim aradı cumartesi size geleceğiz vs diye kv ben öğlen evde olacağım dedi tamam dedik.
Cumartesi günü kalktık hazırlanıyoruz kayınpederim eşimi aradı "Annen geç gelecekmiş bu akşam siz o saate kadar bebekle durmazsınız haftaya gelin siz" dedi biz de tamam madem dedik. Zaten hazırlanmıştık biz de dışarı hava almaya çıktık. Eşim annesini aradı biz bugün gelemeyeceğiz sen geç gelecekmişsin haftaya görüşürüz o zaman dedi. Kadın bağırmaya başladı karşıdan çünkü eşim anne bağırma noluyor ya bu ne tepki ya demeye başladı sonra eşim habire evlenmeden önce de böyleydim, eskiden de şunları yapmıyordum falan ne olduğunu anlamadık ikimizde.
Eşime noldu dedim ne bileyim birileri doldurmuş yine dedi, benimle ilgili bir şey söyledi dedim önce yok mok dese de eşime Chek istemiyor bize gelmenizi demiş. Ben şok oldum bu hafta gelmeyin diyen kendi kocası olay bana patladı.
Bende aradım düzgünce anlatacaktım geç olunca köprü trafiğine kalıyoruz 2 saati buluyor eve gelmemiz diyecektim ama telefonu açmamla bana saldırması bir oldu açtığım gibi merhaba bile demeden ben sana naptım, ben sana naptım ben çok iyi bir insanım benim gibisi bulunmaz, konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor açtı ağzını yumdu gözünü bağıra çağıra beni onun bunun geliniyle kıyaslıyor, Onlar hep görüşüyorlarmış (kıyasladıklarının birisi kvsiyle aynı evde yaşıyor, diğeri de aynı yerde çalışıyor) Whatsapptan mesaj göndermiş neden çok güzel kıyafetler almışsın dememişim. Geçen salı bize gelicekti kendi kullanıyor arabayı ve 65 yaşında bizim eve gelmesi için 3 yokuştan inmesi gerekiyor kar yağınca eşime dedim kar tuttu burada zorlanır kar lastiği yok ben ararsam bahane buluyor gelmemi istemiyor olur sen ara söyle dedim. Eşim arayıp anne kar eridiğinde gel demiş Çarşamba eridi kar aramadı geleceğim diye Perşembe de aramadı. O olay için ben gelecektim sen oğlumu arattın gelmesin dedin ben biliyorum o çocuk büyünce senden başkasını tanımayacak, kimsenin kucağına gitmeyecek dedi ben de annesiyim doğal olarak beni tanıyacak en çok dedim. Sen bunu istiyorsun zaten, oğluma mesafe koydurmaya çalışıyorsun, bizim ailemizle görüşmesini istemiyorsun. Bu ailede herkes samimi sen samimiyetsizsin dedi ben de ben sizle artık konuşmuyorum dedim telefonu kapattım. Bu arada mutlaka unuttuğum şeyler de söyledi.
Eşim kvmin akrabalarını sevmiyor biz ilk tanıştığımızda da böyleydi şimdi de. Birinin doğum günü olur ben zorla ikna ederim ayıp olur gidelim diye benim zorlamamla gider, yemeğe çağırırlar yine aynı. Şimdi bunların hepsinin bana yüklenmesi bende her şeyi bitirdi Oğlu istiyormuş ben uzak tutuyormuşum gibi bütün suçun üstüme atılması zoruma gitti. Bundan sonra konuşmayı düşünmüyorum çünkü suçum olmayan bir şeyle suçlanmak kabul edemeyeceğim bir şey(
whatsapa attığı mesaja gerçekten hiç cevap yazmadınız mı? gecte olsa bir tşk etmediniz mi?
Merhaba bayanlar konum biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden
5.5 aylık bir bebeğim var, bebek olmadan önce kayınvalidemle iyi sayılan bir ilişkimiz vardı. Ama bebeğin gelmesiyle kendisi bir tuhaflaştı, ben lohusayken durduk yere kavga çıkardı sebebi de "Bu aralar duygusalım beni idare edin" Lohusalığımı burnumdan getirdi. Ondan sonra sinirlendiğim oldu ama tartışmamız olmamıştı.
Geçen cuma kayınvalidem kızıma kıyafet almış whatsapptan göndermiş ben de geç gördüm eşime de gösterdim annen kıyafet almış dedim eşim aradı cumartesi size geleceğiz vs diye kv ben öğlen evde olacağım dedi tamam dedik.
Cumartesi günü kalktık hazırlanıyoruz kayınpederim eşimi aradı "Annen geç gelecekmiş bu akşam siz o saate kadar bebekle durmazsınız haftaya gelin siz" dedi biz de tamam madem dedik. Zaten hazırlanmıştık biz de dışarı hava almaya çıktık. Eşim annesini aradı biz bugün gelemeyeceğiz sen geç gelecekmişsin haftaya görüşürüz o zaman dedi. Kadın bağırmaya başladı karşıdan çünkü eşim anne bağırma noluyor ya bu ne tepki ya demeye başladı sonra eşim habire evlenmeden önce de böyleydim, eskiden de şunları yapmıyordum falan ne olduğunu anlamadık ikimizde.
Eşime noldu dedim ne bileyim birileri doldurmuş yine dedi, benimle ilgili bir şey söyledi dedim önce yok mok dese de eşime Chek istemiyor bize gelmenizi demiş. Ben şok oldum bu hafta gelmeyin diyen kendi kocası olay bana patladı.
Bende aradım düzgünce anlatacaktım geç olunca köprü trafiğine kalıyoruz 2 saati buluyor eve gelmemiz diyecektim ama telefonu açmamla bana saldırması bir oldu açtığım gibi merhaba bile demeden ben sana naptım, ben sana naptım ben çok iyi bir insanım benim gibisi bulunmaz, konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor açtı ağzını yumdu gözünü bağıra çağıra beni onun bunun geliniyle kıyaslıyor, Onlar hep görüşüyorlarmış (kıyasladıklarının birisi kvsiyle aynı evde yaşıyor, diğeri de aynı yerde çalışıyor) Whatsapptan mesaj göndermiş neden çok güzel kıyafetler almışsın dememişim. Geçen salı bize gelicekti kendi kullanıyor arabayı ve 65 yaşında bizim eve gelmesi için 3 yokuştan inmesi gerekiyor kar yağınca eşime dedim kar tuttu burada zorlanır kar lastiği yok ben ararsam bahane buluyor gelmemi istemiyor olur sen ara söyle dedim. Eşim arayıp anne kar eridiğinde gel demiş Çarşamba eridi kar aramadı geleceğim diye Perşembe de aramadı. O olay için ben gelecektim sen oğlumu arattın gelmesin dedin ben biliyorum o çocuk büyünce senden başkasını tanımayacak, kimsenin kucağına gitmeyecek dedi ben de annesiyim doğal olarak beni tanıyacak en çok dedim. Sen bunu istiyorsun zaten, oğluma mesafe koydurmaya çalışıyorsun, bizim ailemizle görüşmesini istemiyorsun. Bu ailede herkes samimi sen samimiyetsizsin dedi ben de ben sizle artık konuşmuyorum dedim telefonu kapattım. Bu arada mutlaka unuttuğum şeyler de söyledi.
Eşim kvmin akrabalarını sevmiyor biz ilk tanıştığımızda da böyleydi şimdi de. Birinin doğum günü olur ben zorla ikna ederim ayıp olur gidelim diye benim zorlamamla gider, yemeğe çağırırlar yine aynı. Şimdi bunların hepsinin bana yüklenmesi bende her şeyi bitirdi Oğlu istiyormuş ben uzak tutuyormuşum gibi bütün suçun üstüme atılması zoruma gitti. Bundan sonra konuşmayı düşünmüyorum çünkü suçum olmayan bir şeyle suçlanmak kabul edemeyeceğim bir şey(
Konuda yazmışım zaten gördüm, eşime gösterdim o da annesini aradı
Bana mesajı cuma günü öğleden sonra atmış ben akşam yemekten sonra gördüm zaten gördüğüm gibi eşime gösterdim o da annesi aradı annesine kıyafet almışsın dedi annesi bir şey bulamadım fazla dedi eşim de yok yok biz çok beğendik yarın gelicez gelince alırız vs dedi bunu dedi diye ayrıyetten whatsapptan çok beğendik mesajı atmaya gerek duymadım açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?