- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Ya zaten güvenmiyorum o kadının çocuk bakmasına
Yılbaşı için birisine hediye olarak metal elma şeklinde şekerlik almış onu göstereceğim derken şekerliğin kapağı çocuğun dibine düşürdü aklım çıktı. Şekerlik hem ağır hem de elmanın sapı şeklinde metal çıkıntı var çocuğa gelse canı çok yanar neyse dedim kaza isteyerek olmadı.
Eşim anne uzak tut dedi ben bir şey yapmadım şöyle oldu böyle oldu diye tekrar gösterirken yine kapağı çocuğun yanına düşürdü benim yine aklım çıktı bana bakıp gülüyor bir de" hahaha Chek korkma bir şey olmadı hemen suratın düştü ay seninde" dedi parçalayacaktım onu
He tabii senin kocanı da leylekler büyüttü zaten o kadın büyütüp bu yaşa getirmedi ya Allah aşkjına kaynanaları için o çocuğa bakamaz, güvenmiyorum, çocuk bakmayı bilmiyor diyenlere deli oluyorum neden bilmesin canım o kaç yaşına getirmiş çocuğu siz de çekseydiniz çocuğu elinde bir şey varken o zaman yanlışlıkla olmuştır illa bir kulp bulacaksınız görüşmemek için nefret etmek için her türlü bahane bulunuyor zaten benimde kaynanam var o da beni istemedi neler yaptı ama asla çocuğuna da bakamamış ne anlar şöyle böyle demedim yüzüne karşı saygısızlığımda olması eşimde hep korudu gerekte olmadı bu kadar doldurmayın kendinizi.
Canim masallah esine ya ne guzel seni koruyo. O yuzden sen kaynanayi hic takma. Birak afkursun dursun.. esin gerekli cevaplari veriyo senin konusmana gerek bile kalmiyo zannimca...
Malesef eşimi annesi büyütmemiş babaannesi büyütmüş zaten sorun orada kadın bilmiyor çocuk bakmayı.
Eşim babaannesini annesi bilmiş birlikte yaşıyorlarmış.
Kendi ağzıyla diyor annem bakmadı babaannem büyüttü diye, anneme sorsan benimle ilgili bir şey bilmez diyor.
Canpark mı? Bize en yakın avm
Canpark ümraniyedebeklerim canım
Bazen veriyor da bazen tüm erkekler gibi sessiz kaldığı da oluyor.
Yani bu sorunları ben başlatsaydım bu kadar sessiz kalmazdı ortalık bence, şu an annesine de yüklenmiyor bana da ama ben başlatsaydım bana özür dile diye baskı yapardı.
Pardon niye babaannesi büyütmüş pekii çalışan bir kadın değil sonuçta değil mi başka çocuğu yok mu bu arada babası nerede pekii. Daha önceki konularınızı da okudum elle tutulan bir şey yok yani. Sürekli yok kızımı görmeye geliyor hemen gidiyor yok sonra da torunumu göremedim diyor ee buradakilerde bırakın sizde ona gezin diyor bu seferde yok çocuk bakamazmış yapmayın ya neden bilmesin babaannesi bakarken bu gezmiş mi yani. Hani kaynanam bitmiştir demeniz için sizi eşinizden ayırmaya kalkar, boşatmak ister, hakaret eder size ailenize hiç saygı göstermez tamam ama çocukla ilgili mevzularda insan kendi annesiyle bile çatışıyor yani bırak ne kadar görürse görsün gitsin, bırak eşine ne derse desin eşiniz madem gerçeği biliyor yani benim için bitti diyecek mevzular değil ben neler yaşadı ağzın açık kalır. Sana direkt bir zararı yok ki bu insanın. He deyin geçin saygınızı mesafenizi koruyun tün konularınız kaynanayla ilgili ama çok büyütelecek ipleri koparacak şeyler değil ne olursa olsun eşinizin annesi torununuzun da babaannesi.
Canpark mı? Bize en yakın avmben gelim sana olur mu
Sessiz kaldığı zamanda sen ver cevabını. Bu kayınvalide için değil, kim olursa olsun geçerli. Sana asla anneme şöyle davran böyle davran demesine izin verme. Öyle bir modda ol ki, bu olayları sen başlatsaydın da eşin susabilsin.
Pardon niye babaannesi büyütmüş pekii çalışan bir kadın değil sonuçta değil mi başka çocuğu yok mu bu arada babası nerede pekii. Daha önceki konularınızı da okudum elle tutulan bir şey yok yani. Sürekli yok kızımı görmeye geliyor hemen gidiyor yok sonra da torunumu göremedim diyor ee buradakilerde bırakın sizde ona gezin diyor bu seferde yok çocuk bakamazmış yapmayın ya neden bilmesin babaannesi bakarken bu gezmiş mi yani. Hani kaynanam bitmiştir demeniz için sizi eşinizden ayırmaya kalkar, boşatmak ister, hakaret eder size ailenize hiç saygı göstermez tamam ama çocukla ilgili mevzularda insan kendi annesiyle bile çatışıyor yani bırak ne kadar görürse görsün gitsin, bırak eşine ne derse desin eşiniz madem gerçeği biliyor yani benim için bitti diyecek mevzular değil ben neler yaşadı ağzın açık kalır. Sana direkt bir zararı yok ki bu insanın. He deyin geçin saygınızı mesafenizi koruyun tün konularınız kaynanayla ilgili ama çok büyütelecek ipleri koparacak şeyler değil ne olursa olsun eşinizin annesi torununuzun da babaannesi.
Değilim korkma
Olurrr:)) Kayınvalidem değilsin dimi ama
Değilim korkmabende ümraniye çarşıda oturuyorum.
Bir sorum var..
Kızlar normalde 2 haftada bir Cumartesi günleri kayınvalidemlere gidiyorduk
Geçen hafta kayınpederim bu hafta gelmeyin dedi üstüne bu olay oldu
Şimdi bu hafta da kp torununu görmezse çok uzun olacak bir sorunum yok onunla torununu görsün istiyorum.
O yüzden bu hafta onlara gidilecek ben şöyle yapmayı düşünüyorum yanlış mı olur bilmiyorum fikir almak istedim.
Kayınvalidem saat 1 de gelir eve büyük ihtimal ama erkende evde olabilir biz 11 de onlara gitsek
Ben normalde onlara gittiğimizde eşimle kızım yukarı çıkar, ben hiç yukarı çıkmadan yakınlardaki avm ye gidip bebeğin ihtiyaçlarını, evin ihtiyaçlarını alıp bir kahve içip maksimum 2 saatte onların yanına dönüyordum birlikte de bir 4-5 saat oturup 6-30 7 gibi ayrılıyorduk.
Ben yine yukarı çıkmadan avm ye gitsem, eşimle kızım görse ailesini 3- 4 saat falan takılsam işim bitince de eşimi arasam gelse beni alsa ben hiç görüşmesem nasıl olur hiç göresim yok açıkcası
Belki dedesine yetmez 3-4 saat ama 6-7 saatte duramam avm de tek başıma
Biliyorum evlerine gidersem gittiğimde kv surat asacak, laf sokacak. İstenmediğim yerde durmak istemiyorum. Dediğim gibi göresim de yok hiç.
Böyle yapsam olur mu??
Ya ailem uzakta diye bi rahatlık var sanırım kayınvalidemin üstünde
Burada tek, başı sıkışsa hemen gidemez gibisinden
Bence isabet olurBir sorum var..
Kızlar normalde 2 haftada bir Cumartesi günleri kayınvalidemlere gidiyorduk
Geçen hafta kayınpederim bu hafta gelmeyin dedi üstüne bu olay oldu
Şimdi bu hafta da kp torununu görmezse çok uzun olacak bir sorunum yok onunla torununu görsün istiyorum.
O yüzden bu hafta onlara gidilecek ben şöyle yapmayı düşünüyorum yanlış mı olur bilmiyorum fikir almak istedim.
Kayınvalidem saat 1 de gelir eve büyük ihtimal ama erkende evde olabilir biz 11 de onlara gitsek
Ben normalde onlara gittiğimizde eşimle kızım yukarı çıkar, ben hiç yukarı çıkmadan yakınlardaki avm ye gidip bebeğin ihtiyaçlarını, evin ihtiyaçlarını alıp bir kahve içip maksimum 2 saatte onların yanına dönüyordum birlikte de bir 4-5 saat oturup 6-30 7 gibi ayrılıyorduk.
Ben yine yukarı çıkmadan avm ye gitsem, eşimle kızım görse ailesini 3- 4 saat falan takılsam işim bitince de eşimi arasam gelse beni alsa ben hiç görüşmesem nasıl olur hiç göresim yok açıkcası
Belki dedesine yetmez 3-4 saat ama 6-7 saatte duramam avm de tek başıma
Biliyorum evlerine gidersem gittiğimde kv surat asacak, laf sokacak. İstenmediğim yerde durmak istemiyorum. Dediğim gibi göresim de yok hiç.
Böyle yapsam olur mu??
işte eşine güvenip ısrar etmemeliydin..
inanki aynı şeyi yaptım eşimin ıksıntılı olduğu kişilerle ben ara bulmaya uğraştım yapalım edelim dedim sonra aa bi baktım ki ben kötü olmuşum.. insanlık yaramaz bunlara.
10 kez yap 1 kez yapma senden kötüsüde olmaz.. gelinsin en nihayetinde..
haklısın sonuna kadar eşinde görüyor durumu yanında olacağına eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?