Kayınvalidem benim için bitti..

He tabii senin kocanı da leylekler büyüttü zaten o kadın büyütüp bu yaşa getirmedi ya Allah aşkjına kaynanaları için o çocuğa bakamaz, güvenmiyorum, çocuk bakmayı bilmiyor diyenlere deli oluyorum neden bilmesin canım o kaç yaşına getirmiş çocuğu siz de çekseydiniz çocuğu elinde bir şey varken o zaman yanlışlıkla olmuştır illa bir kulp bulacaksınız görüşmemek için nefret etmek için her türlü bahane bulunuyor zaten benimde kaynanam var o da beni istemedi neler yaptı ama asla çocuğuna da bakamamış ne anlar şöyle böyle demedim yüzüne karşı saygısızlığımda olması eşimde hep korudu gerekte olmadı bu kadar doldurmayın kendinizi.

Malesef eşimi annesi büyütmemiş babaannesi büyütmüş zaten sorun orada kadın bilmiyor çocuk bakmayı.
Eşim babaannesini annesi bilmiş birlikte yaşıyorlarmış.
Kendi ağzıyla diyor annem bakmadı babaannem büyüttü diye, anneme sorsan benimle ilgili bir şey bilmez diyor.

Düzenleme yapayım ilkinde kazadır dediğimi yazdım zaten. de ikincisi için kaza diyemeyeceğim.
Ayrıca insan korkar çocuğun yanına bir şey düşünce gülüp aman ne olacak demez yani .

Canim masallah esine ya ne guzel seni koruyo. O yuzden sen kaynanayi hic takma. Birak afkursun dursun.. esin gerekli cevaplari veriyo senin konusmana gerek bile kalmiyo zannimca...

Canim masallah esine ya ne guzel seni koruyo. O yuzden sen kaynanayi hic takma. Birak afkursun dursun.. esin gerekli cevaplari veriyo senin konusmana gerek bile kalmiyo zannimca...

Bazen veriyor da bazen tüm erkekler gibi sessiz kaldığı da oluyor.
Yani bu sorunları ben başlatsaydım bu kadar sessiz kalmazdı ortalık bence, şu an annesine de yüklenmiyor bana da ama ben başlatsaydım bana özür dile diye baskı yapardı.

Pardon niye babaannesi büyütmüş pekii çalışan bir kadın değil sonuçta değil mi başka çocuğu yok mu bu arada babası nerede pekii. Daha önceki konularınızı da okudum elle tutulan bir şey yok yani. Sürekli yok kızımı görmeye geliyor hemen gidiyor yok sonra da torunumu göremedim diyor ee buradakilerde bırakın sizde ona gezin diyor bu seferde yok çocuk bakamazmış yapmayın ya neden bilmesin babaannesi bakarken bu gezmiş mi yani. Hani kaynanam bitmiştir demeniz için sizi eşinizden ayırmaya kalkar, boşatmak ister, hakaret eder size ailenize hiç saygı göstermez tamam ama çocukla ilgili mevzularda insan kendi annesiyle bile çatışıyor yani bırak ne kadar görürse görsün gitsin, bırak eşine ne derse desin eşiniz madem gerçeği biliyor yani benim için bitti diyecek mevzular değil ben neler yaşadı ağzın açık kalır. Sana direkt bir zararı yok ki bu insanın. He deyin geçin saygınızı mesafenizi koruyun tün konularınız kaynanayla ilgili ama çok büyütelecek ipleri koparacak şeyler değil ne olursa olsun eşinizin annesi torununuzun da babaannesi.

Sessiz kaldığı zamanda sen ver cevabını. Bu kayınvalide için değil, kim olursa olsun geçerli. Sana asla anneme şöyle davran böyle davran demesine izin verme. Öyle bir modda ol ki, bu olayları sen başlatsaydın da eşin susabilsin.

Babaannesi nerede söyleyeyim eşimin babaannesi vefat etmiş 14 yıl önce.
Tamam çalışırken kaynanası bakmış mecburiyetten ama kaynanam da 14 yıl önce emekli olmuş.
Şu anki işyerine keyfi olarak gidiyor çünkü işkolik. Kesinlikle iyi bir anne değil.
Evet çocuk bakamaz benim gözümde, eşimin zor zoruna taşıdığı portbebeyi (anakucağı demiyorum) tek koluna sepet takar gibi (içinde çocuk varken) takıp tek eliyle ayağıyla ayakkabı zıplayarak ayakkabı giymeye çalışması
Bebeğim prematüreydi daha emme refleski gelişmemişti ve neredeyse her biberondan süt içişinde 4-5 kere boğazına kaçırıyordu biz ters çevirip sırtına vurup çıkartıyorduk, daha önce sadece eşimle ben besliyorduk kimsede ben de yedirmek istiyorum demedi. Çünkü görüyorlardı biz bile korka korka yediriyorduk küçücük bebeği. Bir gün biz uyurken o duruyordu başında, eşim de onun olduğu odada uyuyordu. Eşim annesine demiş acıkırsa falan uyandırırsın uyandırırım oğlum demiş. Eşim dalar dalmaz hemen gitmiş mutfağa yeni yemek yiyen bebeğe süt hazırlamış içirmeye çalışıyormuş. Eşim Allahtan uyanmış ve dönmüş annesi zorla biberon dayıyor bebeğe hemen almış sütü elinden..
Şimdi bu olaylarda da ben kin mi gütmüş oluyorum.
O olayda( bir kereliğine) çoçuğun 10 dk başında dur dedim sadece. Kaçıp gitti ertesi gün çok özledim göremiyorum dedi iki yüzlülük bence.
Sizin yaşadıklarınız daha ağırdır hafiftir bilemem benim yaşadığım bu ve bana göre görüşmemi kesmeye yetecek şeyler.

Ya ailem uzakta diye bi rahatlık var sanırım kayınvalidemin üstünde
Burada tek, başı sıkışsa hemen gidemez gibisinden

Bu arada ama o eşinizin annesi dediğiniz kadın kendi oğluna akrabalarıma senden daha çok değer veriyorum diyor açık açık onları daha çok sevdiği söylüyor kendi kulaklarımla kaç kere duydum. Ara sayfalarda yazmıştım ama belki okumamışsınızdır diye tekrar yazayım dedim.
Böyle bir kadının anneliğinden şüphe ederim ben

Bu düşünceni eşin kabul ederse yap bence.Ayrıca kv ile görüşmicem konuşmicam demişsiniz, eğer eşiniz sorun yapmıyorsa aynen dediğiniz gibi görüşüp konuşmayında.Bu kadar beter insandan herşeyi beklerim çünkü.

Bana annem böyle bagirmadi, esimin annesi nasil bağırır! Koy mesafeni resmiles de anlasin nasil mesafe koyulurmus..
Kimseye bagirttirmayin kendinizi, ne haddine ya!.. Ben olsam konusmazdim asla diyemem çünkü öyle de olmaz aile olmuş bi kere..ama resmiyetten ve siz sız dan öte gitmezdi..bu ne cüret kime ses yukseltiyor ne saniyor..cok sinirlendim kusura bakmayin.

Ya ailem uzakta diye bi rahatlık var sanırım kayınvalidemin üstünde
Burada tek, başı sıkışsa hemen gidemez gibisinden

Zaten seni gidecek biri olarak görmesin. Başlarını sıkıştırıp onları gönderecek biri olarak görsün
Ailen istediğin kadar uzak olsun. O ev senin evin, o yuva senin yuvan. Biz de eşimle çok zor zamanlar yaşadık. Annesi beni kendi evimden kovdu. Düşün yani. Hepsine ayrı ayrı cevap verdim. Eşime de dedim, bu evi yuva yapan benim, annen çok rahatsızsa topla bavulunu git annenin evine. Şuanda cadı gelinim, kötü gelinim, çirkef gelinim. Kimse kimseyi sahipsiz aciz sanmasın. Hepsinden daha akıllıyız haberleri yok

Geçen ki konunu biliyorum hani hem gelmiş hemde bebeği ona verince 5 dk da gitmişti
Senin bu kayınvalide gel gitli sanırım
Takmış kafayı ve sonunda patlamış

Bence isabet olur
Bebek büyüdüğünde de oto koltuğuna koyarsınız babasıyla tek gider gelirler, sen evde işine gücüne bakarsın

Chek ben de aynı durumdayım kesinlikle sildim

Yüzlerini görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…