"Kar tuttu zorlanır söyle gelmesin" derken, cidden kayınvalidenizi düşünerek mi bunu söylediniz, yoksa gelmesini istemediğiniz için mi?
Anladım. ben hiç lafı geçmedi sandım kıyafetin. Bahsettiğinizi görmedim.
Merhaba bayanlar konum biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden
5.5 aylık bir bebeğim var, bebek olmadan önce kayınvalidemle iyi sayılan bir ilişkimiz vardı. Ama bebeğin gelmesiyle kendisi bir tuhaflaştı, ben lohusayken durduk yere kavga çıkardı sebebi de "Bu aralar duygusalım beni idare edin" Lohusalığımı burnumdan getirdi. Ondan sonra sinirlendiğim oldu ama tartışmamız olmamıştı.
Geçen cuma kayınvalidem kızıma kıyafet almış whatsapptan göndermiş ben de geç gördüm eşime de gösterdim annen kıyafet almış dedim eşim aradı cumartesi size geleceğiz vs diye kv ben öğlen evde olacağım dedi tamam dedik.
Cumartesi günü kalktık hazırlanıyoruz kayınpederim eşimi aradı "Annen geç gelecekmiş bu akşam siz o saate kadar bebekle durmazsınız haftaya gelin siz" dedi biz de tamam madem dedik. Zaten hazırlanmıştık biz de dışarı hava almaya çıktık. Eşim annesini aradı biz bugün gelemeyeceğiz sen geç gelecekmişsin haftaya görüşürüz o zaman dedi. Kadın bağırmaya başladı karşıdan çünkü eşim anne bağırma noluyor ya bu ne tepki ya demeye başladı sonra eşim habire evlenmeden önce de böyleydim, eskiden de şunları yapmıyordum falan ne olduğunu anlamadık ikimizde.
Eşime noldu dedim ne bileyim birileri doldurmuş yine dedi, benimle ilgili bir şey söyledi dedim önce yok mok dese de eşime Chek istemiyor bize gelmenizi demiş. Ben şok oldum bu hafta gelmeyin diyen kendi kocası olay bana patladı.
Bende aradım düzgünce anlatacaktım geç olunca köprü trafiğine kalıyoruz 2 saati buluyor eve gelmemiz diyecektim ama telefonu açmamla bana saldırması bir oldu açtığım gibi merhaba bile demeden ben sana naptım, ben sana naptım ben çok iyi bir insanım benim gibisi bulunmaz, konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor açtı ağzını yumdu gözünü bağıra çağıra beni onun bunun geliniyle kıyaslıyor, Onlar hep görüşüyorlarmış (kıyasladıklarının birisi kvsiyle aynı evde yaşıyor, diğeri de aynı yerde çalışıyor) Whatsapptan mesaj göndermiş neden çok güzel kıyafetler almışsın dememişim. Geçen salı bize gelicekti kendi kullanıyor arabayı ve 65 yaşında bizim eve gelmesi için 3 yokuştan inmesi gerekiyor kar yağınca eşime dedim kar tuttu burada zorlanır kar lastiği yok ben ararsam bahane buluyor gelmemi istemiyor olur sen ara söyle dedim. Eşim arayıp anne kar eridiğinde gel demiş Çarşamba eridi kar aramadı geleceğim diye Perşembe de aramadı. O olay için ben gelecektim sen oğlumu arattın gelmesin dedin ben biliyorum o çocuk büyünce senden başkasını tanımayacak, kimsenin kucağına gitmeyecek dedi ben de annesiyim doğal olarak beni tanıyacak en çok dedim. Sen bunu istiyorsun zaten, oğluma mesafe koydurmaya çalışıyorsun, bizim ailemizle görüşmesini istemiyorsun. Bu ailede herkes samimi sen samimiyetsizsin dedi ben de ben sizle artık konuşmuyorum dedim telefonu kapattım. Bu arada mutlaka unuttuğum şeyler de söyledi.
Eşim kvmin akrabalarını sevmiyor biz ilk tanıştığımızda da böyleydi şimdi de. Birinin doğum günü olur ben zorla ikna ederim ayıp olur gidelim diye benim zorlamamla gider, yemeğe çağırırlar yine aynı. Şimdi bunların hepsinin bana yüklenmesi bende her şeyi bitirdi Oğlu istiyormuş ben uzak tutuyormuşum gibi bütün suçun üstüme atılması zoruma gitti. Bundan sonra konuşmayı düşünmüyorum çünkü suçum olmayan bir şeyle suçlanmak kabul edemeyeceğim bir şey(
Seni görünce vazgeçtim bu sevdadan.
eşin anlayışlı olcaksa olur tabiBir sorum var..
Kızlar normalde 2 haftada bir Cumartesi günleri kayınvalidemlere gidiyorduk
Geçen hafta kayınpederim bu hafta gelmeyin dedi üstüne bu olay oldu
Şimdi bu hafta da kp torununu görmezse çok uzun olacak bir sorunum yok onunla torununu görsün istiyorum.
O yüzden bu hafta onlara gidilecek ben şöyle yapmayı düşünüyorum yanlış mı olur bilmiyorum fikir almak istedim.
Kayınvalidem saat 1 de gelir eve büyük ihtimal ama erkende evde olabilir biz 11 de onlara gitsek
Ben normalde onlara gittiğimizde eşimle kızım yukarı çıkar, ben hiç yukarı çıkmadan yakınlardaki avm ye gidip bebeğin ihtiyaçlarını, evin ihtiyaçlarını alıp bir kahve içip maksimum 2 saatte onların yanına dönüyordum birlikte de bir 4-5 saat oturup 6-30 7 gibi ayrılıyorduk.
Ben yine yukarı çıkmadan avm ye gitsem, eşimle kızım görse ailesini 3- 4 saat falan takılsam işim bitince de eşimi arasam gelse beni alsa ben hiç görüşmesem nasıl olur hiç göresim yok açıkcası
Belki dedesine yetmez 3-4 saat ama 6-7 saatte duramam avm de tek başıma
Biliyorum evlerine gidersem gittiğimde kv surat asacak, laf sokacak. İstenmediğim yerde durmak istemiyorum. Dediğim gibi göresim de yok hiç.
Böyle yapsam olur mu??
Chek canim en guzel fikri soylemissin sen zaten. Bence de hic gitme oraya. Hem sana da mola gibi olur yalniz basina takilirsin. Ben olsam cocugumu da gostermezdim bile. Manyak kadin. Beni kabul edemediysen o cocuk da benim cocugum yani. Uzak olsun...
Hangi avm kiz ben geleyim senle bi kahve icelim
Uzakmis yaa ben de anadolu yakasindayim ama baya bi anadolu
Canpark ümraniyedebeklerim canım
eşin anlayışlı olcaksa olur tabi
Uzakmis yaa ben de anadolu yakasindayim ama baya bi anadoluneomarin falan olsa gelirdim oyle diyim
Kuafore git alisveris yap kahve ic zmanin nasil gectigini anlamayacaksin. He bi de sunu da soylemeden edemiyciiim sen yokken kimse bi bebege 6 saat dayanamaz
Seni ruhen yanımda hissedeceğim o zamanUzakmış ya bayaa
Kuafore git alisveris yap kahve ic zmanin nasil gectigini anlamayacaksin. He bi de sunu da soylemeden edemiyciiim sen yokken kimse bi bebege 6 saat dayanamazsen yine de git ve o gunun tadini cikar
Ya zaten güvenmiyorum o kadının çocuk bakmasına
Yılbaşı için birisine hediye olarak metal elma şeklinde şekerlik almış onu göstereceğim derken şekerliğin kapağı çocuğun dibine düşürdü aklım çıktı. Şekerlik hem ağır hem de elmanın sapı şeklinde metal çıkıntı var çocuğa gelse canı çok yanar neyse dedim kaza isteyerek olmadı.
Eşim anne uzak tut dedi ben bir şey yapmadım şöyle oldu böyle oldu diye tekrar gösterirken yine kapağı çocuğun yanına düşürdü benim yine aklım çıktı bana bakıp gülüyor bir de" hahaha Chek korkma bir şey olmadı hemen suratın düştü ay seninde" dedi parçalayacaktım onu
Eğer güvence vermiyorsa bırakıp çocuğu gitme ozaman sen çocuğun için en iyisini düşünürsün
Eşim olacak yanında, eşimi iyice tembihleyeceğim başından bir dakika bile ayrılmasın diye zaten.
Bence 1 gün alsınlar yada eşin götürsün çocuğu kv kp baksınlar sende kafana göre takılırsın oh dünya sana güzel kıskanma çocuğunu korkma yemezler sonuçta onların da torunu ben şahsen öylede yapardım
Ayy canim o zaman islerini hallet hemen git bebeginin yanina, birakma hic. Esin yaninda olacak ama sonucta o da babaannesidir diye oyle cok da onemsemez. Senin kadar yani. O zaman suratini dusur kaynanan gelince. Esin de o gergin ortamda kalmaz istemezse cok durmazsiniz boylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?