Kayınvalidem benim için bitti..

"Kar tuttu zorlanır söyle gelmesin" derken, cidden kayınvalidenizi düşünerek mi bunu söylediniz, yoksa gelmesini istemediğiniz için mi?

Geçen sene karlı havada "ben kaç yıllık usta şoförüm yaa gençlere taş çıkartırım" diye yola çıktı ilk yokuşta araba kayınca eşimi aradı güç bela eve getirdiler arabayı aynısının yaşanmasını istemedim valla hem eşime zor oluyor hem de arabama bir şey oldu mu ah arabam vah arabam muhabbeti çekmek istemedim.
Zaten kar eriyince gel dedik ki ertesi gün hava ısındı eridi

bu kvler toptan kafayı yemiş

Bir sorum var..
Kızlar normalde 2 haftada bir Cumartesi günleri kayınvalidemlere gidiyorduk
Geçen hafta kayınpederim bu hafta gelmeyin dedi üstüne bu olay oldu
Şimdi bu hafta da kp torununu görmezse çok uzun olacak bir sorunum yok onunla torununu görsün istiyorum.
O yüzden bu hafta onlara gidilecek ben şöyle yapmayı düşünüyorum yanlış mı olur bilmiyorum fikir almak istedim.

Kayınvalidem saat 1 de gelir eve büyük ihtimal ama erkende evde olabilir biz 11 de onlara gitsek
Ben normalde onlara gittiğimizde eşimle kızım yukarı çıkar, ben hiç yukarı çıkmadan yakınlardaki avm ye gidip bebeğin ihtiyaçlarını, evin ihtiyaçlarını alıp bir kahve içip maksimum 2 saatte onların yanına dönüyordum birlikte de bir 4-5 saat oturup 6-30 7 gibi ayrılıyorduk.
Ben yine yukarı çıkmadan avm ye gitsem, eşimle kızım görse ailesini 3- 4 saat falan takılsam işim bitince de eşimi arasam gelse beni alsa ben hiç görüşmesem nasıl olur hiç göresim yok açıkcası
Belki dedesine yetmez 3-4 saat ama 6-7 saatte duramam avm de tek başıma
Biliyorum evlerine gidersem gittiğimde kv surat asacak, laf sokacak. İstenmediğim yerde durmak istemiyorum. Dediğim gibi göresim de yok hiç.
Böyle yapsam olur mu??

Son düzenleme:
Chek canim en guzel fikri soylemissin sen zaten. Bence de hic gitme oraya. Hem sana da mola gibi olur yalniz basina takilirsin. Ben olsam cocugumu da gostermezdim bile. Manyak kadin. Beni kabul edemediysen o cocuk da benim cocugum yani. Uzak olsun...
Hangi avm kiz ben geleyim senle bi kahve icelim

eşin anlayışlı olcaksa olur tabi

Canpark ümraniyede beklerim canım

eşin anlayışlı olcaksa olur tabi

Eşim annesinin hareketlerinden sonra bir şey demiyor çünkü o gün ben hiç bir şey yapmadım babası ile eşim normal şekilde konuştular. Eşim de annesiyle düzgün konuşuyordu geç gelecekmişsin biz haftaya gelelim demesiyle kadın açtı ağzını yumdu gözünü.

Seni ruhen yanımda hissedeceğim o zaman Uzakmış ya bayaa
Kuafore git alisveris yap kahve ic zmanin nasil gectigini anlamayacaksin. He bi de sunu da soylemeden edemiyciiim sen yokken kimse bi bebege 6 saat dayanamaz sen yine de git ve o gunun tadini cikar

Bence 1 gün alsınlar yada eşin götürsün çocuğu kv kp baksınlar sende kafana göre takılırsın oh dünya sana güzel kıskanma çocuğunu korkma yemezler sonuçta onların da torunu ben şahsen öylede yapardım

Kuafore git alisveris yap kahve ic zmanin nasil gectigini anlamayacaksin. He bi de sunu da soylemeden edemiyciiim sen yokken kimse bi bebege 6 saat dayanamaz sen yine de git ve o gunun tadini cikar

Ya zaten güvenmiyorum o kadının çocuk bakmasına
Yılbaşı için birisine hediye olarak metal elma şeklinde şekerlik almış onu göstereceğim derken şekerliğin kapağı çocuğun dibine düşürdü aklım çıktı. Şekerlik hem ağır hem de elmanın sapı şeklinde metal çıkıntı var çocuğa gelse canı çok yanar neyse dedim kaza isteyerek olmadı.
Eşim anne uzak tut dedi ben bir şey yapmadım şöyle oldu böyle oldu diye tekrar gösterirken yine kapağı çocuğun yanına düşürdü benim yine aklım çıktı bana bakıp gülüyor bir de" hahaha Chek korkma bir şey olmadı hemen suratın düştü ay seninde" dedi parçalayacaktım onu

Eğer güvence vermiyorsa bırakıp çocuğu gitme ozaman sen çocuğun için en iyisini düşünürsün

Ayy canim o zaman islerini hallet hemen git bebeginin yanina, birakma hic. Esin yaninda olacak ama sonucta o da babaannesidir diye oyle cok da onemsemez. Senin kadar yani. O zaman suratini dusur kaynanan gelince. Esin de o gergin ortamda kalmaz istemezse cok durmazsiniz boylece

Eşim olacak yanında, eşimi iyice tembihleyeceğim başından bir dakika bile ayrılmasın diye zaten.

Sen ne güzel annesin canım
böyle neannesini bebişin var Rabbim evinizden huzurunuzu daim etsin amin

Kızım 5.5 aylık , bir yaşında bile olsa almalarına izin vermem tek başına kalmasına.
Çünkü yaşları 65, ne kadar diri olursa olsun refleksleri zayıflıyor, gözleri zaten iyi görmüyor ikisinin de.
Ben çocuğumu kıskanmıyorum aksine onlara gittiğimizde genelde ya koltuğa koyarız ya da eşim kucağına alır ki kayınpederim falan benim kucağımda olunca belki çekinir rahat sevemez diye.Kp, kv İkiside kucağına nadir alır, kızım hareket edince kucaklarında korkuyorlar sanırım.
Yani ortada mesele yok biliyor musun kimseyi kıskandığım da yok. Ama kayınvalidem aksiyon arıyor kendince her gün her gün görmek istiyor bende insanım yani her gün başka işim mi yok

Yok canım biliyorum gidersem ortalık iiyice karışır,
Laf sokma derdinde çünkü
Bu olaydan sonra onlardan eşim evrak almak zorunda kaldı geçen gün dışarıdaydık iş yerine uğradık mecbur 5 dklığına arabadan inmedik biz hemen geldi bebeği seviyor eşime diyor ki bir de sesini böyle hüzünlü yaparak kimseyi tanımıyor bu bebek beni bile tanımıyor dedi.
Eşim de ne bekliyordun 5 aylık bebekten babaanne diye kollarına koşmasını mı , o sadece annesini tanır dedi.
Yani hala laf sokuyor bana kendince bu bebeği sen benden uzaklaştırıyorsun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…