- Konu Sahibi crownvetch
-
Arkadaşım daha bebeklerin ufak hem yaşına kadarmış zor zamanlarında sana yardımcı olmak istemiş bence kötü niyetli düşünme aksine mutlu olki seni düşünüp seven bir kayınvaliden var emin ol çok rahat ediceksin bebeklere tek bakmak neredeyse imkansız aklını kullan derim biraz üzme kendini böyle bişey için bu senin için iyi bişey kanımca
yuhhhhh :O hatta ohaaaaa :))))))) torunlarından küçük amca hala olcak yani şaka gibii
abla hatun hamile çıktı ya kendisine baktırcakmış
süper babanne vardı biara buda milenyum versiyonu süper kayınvalidemi acaba o yaşta neyin çocuğu yahu aklı yerindemi canım validenin tayip akrabasımı yoksa korkudan aldıramamışmı :)))))
ne oldu diye meraktan devamlı girer oldum konuna. dün yazmayı unuttum allahım evlatlarınızı size bağışlasın uzun ömürler versin. bu kaynanaylada allah sabır versin size. hamile kalması değilde ettiği cümleler çok kötü ya zaten ne kendi sağlığını ne doğacak çocuğunu düşünmüş bide emekli hemşire olacak kalkmış sana neler söylemiş. 29 yaşındayım hamileyim nasipse ilk bebişim olacak ben bile yaşımdan korkuyorum anlayamayacağım bebeğimi diye. senin kaynanın umru değil sana yaslanma derdinde. konunun başıyla sonu alakasız olduğundan hala bırak kaynanan gelsin yaşlı sıkılır diyenlerde varsen ilk mesajının altına son durumu ekle bari de millet seni kötülemesin
hönnnnnkkkkkkkdarbe üstüne darbe büyütmüş bile vay bee ne kadınmış
2aylık olmuş bi de nazar değmesin
her torunu olduğunda bu böyle hamile kalırsa vay halinize mal mülkte bölünür hadi onu geç Aşiret kurar bee kesin kafaya öyle bişi koydu bu kadın bu işte var bişey Allahım sen olmayanlara çocuk ninelerede akıl sağlığı ihsan eylee rabbim.. AMİİİİİİİİNİlahiHaset kayınvalide bu kıskanç kıskanç
her torunu olduğunda bu böyle hamile kalırsa vay halinize mal mülkte bölünür hadi onu geç Aşiret kurar bee kesin kafaya öyle bişi koydu bu kadın bu işte var bişey Allahım sen olmayanlara çocuk ninelerede akıl sağlığı ihsan eylee rabbim.. AMİİİİİİİİN
Ben, beni istemeyen gelinin doktoruna gitmezdim ya mecburiyet işte demiş eşimeAnne o doktor mahsustan ikiz yapıyo bak sen de git sen de
Ben hamileliğine hiç takılmadım..İstediği kadar kıskansın,Allah nasib etmedikten sonra mıçını yırtsa hamile kalamazdı... Evet geç bir yaş ama bile isteye hamile kalmışsa olan olmuş..Neden aldırsın...Zaten bir insanın hamile kalması demek zamanında sağlıkla doğurmanın garantisi değil..Ki inşallah sağlıklı geçer hamileliği..Yapılan kontrollerde ,takiplerde bir sorun çıkarsa hamileliği zaten devam edemez....
Kendi sağlığına,kuvvetine,dermanına güveniyorsa isterse 70 yaşında hamile kalıp doğursun hiç problem değil.... Ama birilerine güvenerek,nasılsa ona baktırırım diye düşünülerek hamile kalmayı hedefliyorsa baştan yanlış...... Kayınpeder kayınvalide bu duruma kendileri çare bulmalılar..Minareyi çalan kılıfını da hazırlar...Empati yapıyorum,annem hamile kalsa ben bundan hiç rahatsız olmam psikolojik açıdan...Sadece yaşları itibariyle sağlıkları da müsait olmadığından bakamazlar,hem kendileri hem de çocuk perişan olur diye üzülürüm sadece....Ki kalamaz bu yaştan sonra,menapoza gireli yıllar oldu.........
duygu sömürüsü duygu sömürüsü duygu sömürüsüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ya güzelim eşinnn nasıl bu aradaaa
Ben, beni istemeyen gelinin doktoruna gitmezdim ya mecburiyet işte demiş eşimeAnne o doktor mahsustan ikiz yapıyo bak sen de git sen de
Kaynanam onu arıyo o beni arıyo tamam canım bi şey yok diyorum kapatıyo 5 dakika sonra yine aynı ama adam öfkeli, dediğim gibi zaten dünyamız yeterince değişti bi de küçük kardeşime mi bakacağız diyo, haklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?