Kayınvalidem bize taşınıyor

abla hatun hamile çıktı ya kendisine baktırcakmış

ne oldu diye meraktan devamlı girer oldum konuna. dün yazmayı unuttum allahım evlatlarınızı size bağışlasın uzun ömürler versin. bu kaynanaylada allah sabır versin size. hamile kalması değilde ettiği cümleler çok kötü ya zaten ne kendi sağlığını ne doğacak çocuğunu düşünmüş bide emekli hemşire olacak kalkmış sana neler söylemiş. 29 yaşındayım hamileyim nasipse ilk bebişim olacak ben bile yaşımdan korkuyorum anlayamayacağım bebeğimi diye. senin kaynanın umru değil sana yaslanma derdinde. konunun başıyla sonu alakasız olduğundan hala bırak kaynanan gelsin yaşlı sıkılır diyenlerde var sen ilk mesajının altına son durumu ekle bari de millet seni kötülemesin

Son düzenleme:
Oğlum yaygara kopardı emzirdim geldim özür dilerim ben konu için genel bi düzenleme yapayım bari haklısınız

Son düzenleme:

Yok canım siz de abartmayın..Daha 29 yaşınızdayken.........Gayet iyi anlarsınız anneliğinizi..Asıl çok çok genç yaşta anlamanız zorlaşabilirdi...........

süper babanne vardı biara buda milenyum versiyonu süper kayınvalidemi acaba o yaşta neyin çocuğu yahu aklı yerindemi canım validenin tayip akrabasımı yoksa korkudan aldıramamışmı :)))))

İlahi Haset kayınvalide bu kıskanç kıskanç
her torunu olduğunda bu böyle hamile kalırsa vay halinize mal mülkte bölünür hadi onu geç Aşiret kurar bee kesin kafaya öyle bişi koydu bu kadın bu işte var bişey Allahım sen olmayanlara çocuk ninelerede akıl sağlığı ihsan eylee rabbim.. AMİİİİİİİİN

İstanbul'da kendi hanedanlığımızı kuracağız

Ben, beni istemeyen gelinin doktoruna gitmezdim ya mecburiyet işte demiş eşime Anne o doktor mahsustan ikiz yapıyo bak sen de git sen de

Ben hamileliğine hiç takılmadım..İstediği kadar kıskansın,Allah nasib etmedikten sonra mıçını yırtsa hamile kalamazdı... Evet geç bir yaş ama bile isteye hamile kalmışsa olan olmuş..Neden aldırsın...Zaten bir insanın hamile kalması demek zamanında sağlıkla doğurmanın garantisi değil..Ki inşallah sağlıklı geçer hamileliği..Yapılan kontrollerde ,takiplerde bir sorun çıkarsa hamileliği zaten devam edemez....
Kendi sağlığına,kuvvetine,dermanına güveniyorsa isterse 70 yaşında hamile kalıp doğursun hiç problem değil.... Ama birilerine güvenerek,nasılsa ona baktırırım diye düşünülerek hamile kalmayı hedefliyorsa baştan yanlış...... Kayınpeder kayınvalide bu duruma kendileri çare bulmalılar..Minareyi çalan kılıfını da hazırlar...Empati yapıyorum,annem hamile kalsa ben bundan hiç rahatsız olmam psikolojik açıdan...Sadece yaşları itibariyle sağlıkları da müsait olmadığından bakamazlar,hem kendileri hem de çocuk perişan olur diye üzülürüm sadece....Ki kalamaz bu yaştan sonra,menapoza gireli yıllar oldu.........

Son düzenleyen: Moderatör:

Hamile kaldığı gibi de bakacaksa eyvallah kendi bileceği iş de...

Ben, beni istemeyen gelinin doktoruna gitmezdim ya mecburiyet işte demiş eşime Anne o doktor mahsustan ikiz yapıyo bak sen de git sen de

ahahhahaa ben bu kadının akıl salığından şüphe etmeye başladım arkadaş bu kadarı normal değil kendilerinde MFÖden deli deli kulakları küpeliyi hediye ediyorum umarım bugün biryerde çalar ve oda dinliyor olur

niye siz bakasınız ki... annesi babası bakacak elbet.
doktora gitcek misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…