Ben hamileliğine hiç takılmadım..İstediği kadar kıskansın,Allah nasib etmedikten sonra mıçını yırtsa hamile kalamazdı... Evet geç bir yaş ama bile isteye hamile kalmışsa olan olmuş..Neden aldırsın...Zaten bir insanın hamile kalması demek zamanında sağlıkla doğurmanın garantisi değil..Ki inşallah sağlıklı geçer hamileliği..Yapılan kontrollerde ,takiplerde bir sorun çıkarsa hamileliği zaten devam edemez....
Kendi sağlığına,kuvvetine,dermanına güveniyorsa isterse 70 yaşında hamile kalıp doğursun hiç problem değil.... Ama birilerine güvenerek,nasılsa ona baktırırım diye düşünülerek hamile kalmayı hedefliyorsa baştan yanlış...... Kayınpeder kayınvalide bu duruma kendileri çare bulmalılar..Minareyi çalan kılıfını da hazırlar...Empati yapıyorum,annem hamile kalsa ben bundan hiç rahatsız olmam psikolojik açıdan...Sadece yaşları itibariyle sağlıkları da müsait olmadığından bakamazlar,hem kendileri hem de çocuk perişan olur diye üzülürüm sadece....Ki kalamaz bu yaştan sonra,menapoza gireli yıllar oldu.........