- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi crownvetch
-
insan kayınvalide olunca üstüne bir delilik geliyor heralde, aklı başından gidip ,ben yaptım oldu ben söyledim uydu kıvamına geliyor, aklı başından gitmiş kayınvalidelere allahtan akıl, saçmalıklarıyla uğraşıcak gelinlere bu mubarek günlerde bolca sabır dilemek lazım. eee vermişken oğullarada doğruyla yanlışı ayırt edicek, annelerine durması gereken yeri bildiricek akıl ver. amin
crovntech neler yaptin, hic sesin sedan cikmiyor
Her şey iyiydi güzeldi ohh bebekler de doğdu rahata erdik derken haydaaa, kayınvalidem bize taşınıyor. İyi kadın, hoş kadın severim de kendisini, faydası da olmuştur hani ama nereden çıktı şimdi bu?
4 Temmuzda ikizlerim doğdu 1haftadır iyi kötü kendimiz idare ediyoruz yanımızda olmadılar hani ilk hastane gecemiz dışında, geldik evimize bebekler çift olunca oturma odamızı da iptal ettik, birbirlerini ağlarken ederken uyandırmasınlar diye.
Kayınvalidem bebeklere bakmak için bize "taşınmaya" karar vermiş bir haftanın sonunda. Aynen bize de "taşınmak" kelimesini kullandı, çocuklar yaşına girene kadar bize taşınacakmış. Bi yatak olsa ona yetermiş hani koyacak yer de kalmadı ayrı mesele de bir sene nedir yahu, çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş derler o olacak yakında hem ne gerek var şimdi böyle bir şeye ben bakıyorum bi şeylerini de eksik etmedim bugüne kadar çocuklarımın, gel gör ki bu nasıl söylenir ...
SONUÇ: Kaynanam çok hoş bir sürprizle hamile olduğunu ve kendisine baktırma niyetinde olduğunu açıkladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?