Kayınvalidem bize taşınıyor

Sülalede var anacım birinin de daha yeni çocuğu oldu da gerçi o kırklı yaşlarına yeni girdi

kaynana genc olunca oluyor boyle durumlar annenannem de aynı durumu yasamıs
benım en kucuk teyzem buyuk teyzemın oglundan baya bı kucuk
enıstemle teyzem anneanneme bebek gormeye gelmısler

benımde 10 yasında kardesım var annem 16 seneden sonra dogurdu buyuk kardesımın ogluyla küçük kardesım arasında 4 yas var amca yıgen cok guzel oynuyorlar:52:
sızınkılerde buyuk ıhtımal oyle olur artık

hamıle kalmıs olabılır ayıp degıl sonucta ama kendısı ve bebegını bakacak bırını araması sacma elı ayagı tutuyr cocgu yapmayıda masallah cok ıyı bılıyor kendısıde bakıversın bı zahmet
ıkı cocukla nasıl bakacak bu kadın dıye dusunmuyor hıc nasıl zıhnıyet varsa:47:

kaynana genc olunca oluyor boyle durumlar annenannem de aynı durumu yasamıs
benım en kucuk teyzem buyuk teyzemın oglundan baya bı kucuk
enıstemle teyzem anneanneme bebek gormeye gelmısler

benımde 10 yasında kardesım var annem 16 seneden sonra dogurdu buyuk kardesımın ogluyla küçük kardesım arasında 4 yas var amca yıgen cok guzel oynuyorlar:52:
sızınkılerde buyuk ıhtımal oyle olur artık

hamıle kalmıs olabılır ayıp degıl sonucta ama kendısı ve bebegını bakacak bırını araması sacma elı ayagı tutuyr cocgu yapmayıda masallah cok ıyı bılıyor kendısıde bakıversın bı zahmet
ıkı cocukla nasıl bakacak bu kadın dıye dusunmuyor hıc nasıl zıhnıyet varsa:47:

Kadın hasetinden yaptı bi şeyler, e geri dönüşü de yok şimdi öfke kusuyor öfke :47:

Eltim bi de bugün diyo ki; o bebeğe, anneme bi şey olsa hiç mi vicdan azabı çekmeyeceksiniz, çekmeyiz herhalde naptık ki dedim, sinir oldum sinir...

kayınvalide çocuğu aldırmayacak mı diyen arkadaşlara duyurulur
bebeğin kazakları bile yola çıkmış
şimdi onlar boşa mı gitsin yani
artık aldırmak imkansızlaşmış
ayıp görümcelere

Bayadır gidemedik evlerine çocuğun odası bile hazır olabilir :9:

yooooooook artık :53::53::53::53: ne hızlı kayınvalideymiş bu yahu ben bu şoku bugün atlatamıycam kanımca :9: ayyy sabahtan beri roman okur gibi ara ara gelip okuyorum hiç bu kadar gülmemiştim ne kadınlar varmış yahu yoksa been kadın değilmiyim? kendimden şüphemi etmeliyim :53: :9::9::9::9:

neler kaçırmışımya bu konu çok uzamış ne oluyor e bitiyor anlamak zor.

Genel bi özet geçmek gerekirse kayınvalidem dün bana ve ikizlere yardımcı olmak adına bize taşınacağı bahanesiyle evimize geldi ve hamile olduğu haberini verdi, eşim çocuklara bakmak için bile bizde kalmasını doğru bulmazken bir de hamile olduğu haberini duyunca öfkelendi ve bizde kalamayacağını söyledi ben kaynanaya yardım etmekten kaçan kötü, vicdansız gelin oldum

yooooooook artık :53::53::53::53: ne hızlı kayınvalideymiş bu yahu ben bu şoku bugün atlatamıycam kanımca :9: ayyy sabahtan beri roman okur gibi ara ara gelip okuyorum hiç bu kadar gülmemiştim ne kadınlar varmış yahu yoksa been kadın değilmiyim? kendimden şüphemi etmeliyim :53: :9::9::9::9:

Ben de diyorum hemen bi taneye daha hamile kalayım diye kaynana hamile de gelin boş duruyo demesinler :9:

bence evine kendi ananı bile getirmeyeceksin. kesinlikle bütün romantizim biter. evde yanlız olmalısınız bence. evde istediğin gibi giyinebilmelisin. yani kışkırtıcı şekilde. kayınvalide görüp ne kızım bu kılık kıyafet biraz saygılı olsana der.

bence evine kendi ananı bile getirmeyeceksin. kesinlikle bütün romantizim biter. evde yanlız olmalısınız bence. evde istediğin gibi giyinebilmelisin. yani kışkırtıcı şekilde. kayınvalide görüp ne kızım bu kılık kıyafet biraz saygılı olsana der.

Kaynanam gelir hepimizi kışkırtır 47yaşında hamile kaldı ayol kadın :9::9:

Back
X