Kayınvalidem bize taşınıyor

ben henüz bebegim yoooook ben kaynanam için degilde görümcem için düşünüyorum bunu

hadi kaynanaları anladık çocuğuna çok bağlı ondan kıskanıyor falanda bu görümceleride hiç anlamıyorum bende görümceyim hiç karışmam doğru düzgün aramam gitmem hatta gelinimizden neden gelmiyorsun diye sitemler işitirim
aslında gelinlerine karışan bu görümceler kayınvalidelerden daha bir tedaviye ihtiyaçları var gibime geliyor

Eşimi sonunda tatile yolladım bugün. Biraz sakinleşmeye, kafa dinlemeye ikimizin de ihtiyacı var, kayınvalidemi arayıp bu süre içinde benim de tatilde olduğumu ve bebekler nedeniyle evden çıkamadığımı ama bunu da bir "tatil" olduğunu ve bu sürede rahatsız edilmek istemediğimi kibar bir dille anlattığıma inandım ve olay teklif yine geldi; madem yoruluyorsunuz o halde siz bi süreliğine bize taşının, "ikimizin de bebekleri büyüyene kadar" ...

sorma be güzelim sorma yaaaaaaaaa cıldırtıyo beniiiiii:18::18::18::18::18:

ayyyy hayret hayret hayrettttttttt

Sonuçta bir kaç gün olsa neysede daha fazlası cılkı çıkar.Herkez kendi evini arar kendi evinde rahat eder.Özeli var herkezin.Allah yardımcın olsun.Ben birşey soracağım kayınvaldem hamile yazmışsın benmi yanlış okuyorum yoksa doğrumuGaribime gittide sormak istedim

evet kayınvalidesi hamileee hemide 2 ayı geciyoooo nur topu gibi görümce yada kayın yoldaaa

Kayınvalide artık işi arsızlığa vurmuş. Bence söylediklerini ciddiye bile alma bu saatten sonra. Saçmalasın dursun kendi kendine.

Dua et kocan tatilden sağlıklı düşünme yetilerini geri kazanmış olarak dönsün.

canım çok cesaretlisin.daha kırkın çıkmadan 2 bebekle evde yalnızsın.allah korusun birinize birşey olsa ne yapacaksın.şu anda senin yalnız kalmaman lazım
bak bu kadar güçlüsün ya kaynanan haklı.yeni doğum yapmış kadın tek başına ikilere bakıyorsa,kaynanaya da 3. bir bebeğe de gayet rahat bakabilir diye düşünüyordur.

Kayınvalide illa beraber olacak teklifi yaptığna göre gitmeyin sakın kalın evinizde kendi kocasıyla kalsın evinde doğursun büyütsün bebeğini

insan kayınvalide olunca üstüne bir delilik geliyor heralde, aklı başından gidip ,ben yaptım oldu ben söyledim uydu kıvamına geliyor, aklı başından gitmiş kayınvalidelere allahtan akıl, saçmalıklarıyla uğraşıcak gelinlere bu mubarek günlerde bolca sabır dilemek lazım. eee vermişken oğullarada doğruyla yanlışı ayırt edicek, annelerine durması gereken yeri bildiricek akıl ver. amin

"ikimizin de bebekleri büyüyene kadar"

Hem ne tatili ayol??????

Tatile ihtiyaci olan asil sensin; gidilecekse beraber gitsenize.

Hatta ben senin yerinde olsam yanima da bir bakici ayarlayip oyle giderdim tatile.

Lutfen gitmediyse hala kocan gonderme. Anca beraber kanca beraber.

Aman ne rahat adammis yahu.

Valla sende de peygamber sabri mi var be kardesim.

Bak lohusa olan sen, ikiz bebeklerle ugrasan sensin birak su adami pohpohlamayi Allah askina.

cok dogru adama noluyosa sanki iki bebegi o dogurdu 2 bebekle esini evde birakarak nasil rahat olupta tatile gidebiliyo
kaynanaya artik bisey diyemiyorum, kadin iyice yüzsüz arsiz olmus

crownvetch kullanıcısından alıntı

Eşimi sonunda tatile yolladım bugün. Biraz sakinleşmeye, kafa dinlemeye ikimizin de ihtiyacı var, kayınvalidemi arayıp bu süre içinde benim de tatilde olduğumu ve bebekler nedeniyle evden çıkamadığımı ama bunu da bir "tatil" olduğunu ve bu sürede rahatsız edilmek istemediğimi kibar bir dille anlattığıma inandım ve olay teklif yine geldi; madem yoruluyorsunuz o halde siz bi süreliğine bize taşının, "ikimizin de bebekleri büyüyene kadar" ...

Ay bu sizin kaynanada 3 sezon devam edecek ratingleri patlatacak malzeme var. Niyeyse teklife hiç şaşırmadım amacı en baştan belliydi. Ya siz ona yada o size ''bebekler büyüyene kadar'' ki ana konu buydu zaten.
Beni şaşırtan eşinizn sizi 2 bebekle ve ''validesultan'' la bırakıp tatile gitmesi oldu. Bu erkekler ahhhh erkekler en büyük marifetleri cesurca kaçmak...

bende hala anlam veremiyorum bu rahatlığı,tuhaf geliyor artık bu konu bana:44:hangi akla hizmet yeni doğum yapmış karısını üstelik ikizleriyle birlikte ve hamile sorunlu annesiyle bırakıp tatile gidebilir.aklı evdeyken nasıl bir tatil olur:26:

evet kayınvalidesi hamileee hemide 2 ayı geciyoooo nur topu gibi görümce yada kayın yoldaaa

Maşallah nadirdir böyle kayınvalde gelinin hamile olması herhaldeAllah yardımcısı olsun nedenebilirki başkaZor bir durum ama onalr içinde yuvası bozulmasın bir şekilde kayınvalde kendi evinde olmalı bu ne saçmalık ya doğursun gelini baksın ne günlere kaldık insan utanır oğlundan

Bree kaynanaya bah sen hele.
2 tane kocaman çocuğun var hatta torun sahibi de olmuşsun
Torununla ilgileneceğine hamile kalmışsın.
O değil ilerde bir gün siz göçüp gittiğinizde kim bakacak bu yavruya?
Konu sahibi senin durumuna da çok üzüldüm
Kaynanan sizinle yaşamayı üstelik 'ikinizinde bebekleri büyüyene kadar' sizinle yaşamayı kafasına koymuş.
Ne yapıp edip lafı oraya getiriyor.
Kocasıyla birlikte kendi evinde kalsa ya koskoca kadın kendisine bakamayacak mı?
Üstelik sizinde ikizleriniz varmış zaten ancak bebeklerinize yetebilirsiniz.
Eşiniz tatilden gelsin alın karşınıza kaynananızı konuşun.
Gerektiğinde bir araya gelirsiniz ama böyle uzun süreliğine aynı çatı altında olmaz.
Ne demişler ev üstüne ev kurulmazmış..
Bunu da kırmadan yapmak zor gibi görünüyor
Çünkü dediğim gibi kaynananız kafasına koymuş.
Biraz kırılacak yani maalesef..

Ccrownvetch cok merak ettim; senin ailenden kimse yok mu seninle ve bebeklerle ilgilenecek?

Annen, kizkardesin vs...

Vallahi gecen agustosta dogum yaptim, kocam 24 saat yanimda olmasina ragmen bir tek bebek bize felegimizi sasirtti. O kadar ihtiyac duydum ki canimdan cigerimden birinin destegine. Sagolsun görümcem ilk 5 gun yanimdaydi ama gitmek zorunda kaldi colyk cocuk baska sehirde....

Her neyse diyecegim su ki iki bebekle tek basina cok zor.

Sen altindan kalkrigini sanabilirsin ama bu durum birkac ay sonra cok ciddi bir depresyon olarak sana donmesin sonra. Herseyi tek basina sirtlamaya kalkma.

Çok şükür annem geldi İngiltere'den, kısa süreliğine de olsa... Eşim gittiğinden beri de kardeşim yanımda oldu sağolsun. Eşimin gitmesini ben de istedim, varlığıyla üçüncü bi çocuktan farksızdı benim için hem ikimizin de ihtiyacı vardı yalnız kalmaya. Onun gidişiyle kayınvalidemin de sesi soluğu kesilmeye başladı malum ki derdi benim kara kaşım kara gözüm de değil... Çocuklarla tatile çıkmak benim için daha büyük eziyet olacaktı, maması, uykusu, altını değiştirmesi ne kadar size yardımcı biri de olsa sorumluluğun büyüğü sizin omuzlarınızda ne de olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…