Kayınvalidem bize taşınıyor

Sana yazık değil mi canım ya hem bebeklerle uğraş hem de bbunca sorunla başetmeye çalış. Daha lohusa sayılırsın. İkiz annelerine dört bir koldan yardım gerekirken sen dört bir yandan sorunlarla boğuşuyorsun.Kaynananı ve eşini alıp kafa kafaya çarpasım geliyor ya. Hele kayınvalidenin bencilliği tavan yaptı. Oğluda anasına bişey olacak diye korkuyor bir yandan, hamilelğine bozuluyor bir yandan. Bir duygu karmaşası yaşıyor bence ama seni boğuyor. Valla canım önce kendini ve bebişlerini düşün. Gerisine sonra bakarsın .
Her aradığındada koşup gitme kaynanana iki bebek var evde farkında değil mi o kadın hayret bişey ya

2 haftalık bebekler "her gün" onun evine taşınıyor ya, gel de çıldırma...

Siz gitmeyin, o anneyse siz de annesiniz. Nasıl bir bencilliktir ki bu kadın sizin anne olma hevesinizi almanıza bile izin vermiyor.

Ben her gün sağa sola sürüklenmekten yoruldum ve bugün yine bir olay çıkacağını da biliyorum, gitmeyeceğim ama bundan sonra... Eşimin tutumlarına da karar veremiyorum önceden anlardım ne diyecek ne yapacak ama şimdi çok karışık ya kıyamet kopacak ya bu iş bir sonuca varacak...

O kıyamet koparmadan siz koparın, arkadaşlar da yazmış bir cinnet yeter. Size bulaşamazlar bir süre ki haklısınız. Bu ne böyle, annesi hamile kalırken size mi sordu? Sizin minnacık bebeklerinize zaman ayırmanız gerekirken bu saçmalıklara bulaştırılmanız bile ne kadar yanlış.

diger arkadaslarin dedikleri gibi, gitmeyin yazik el kadar bebeklere herseyden once..senin simdi enine boyuna yatip dinlenmen iyi beslenip bebislerinle vakit gecirmen gerekirken..esinde kafayi yemis kayinvalidende..yukardaki arkadasin dedigi gibi kiyameti onlar koparmadan sen kopar. Hem bu sekilde devam edersen yazik olan sana olacak ve sana birsey olursa yavrularina kim bakacak? Bunu dusun ve tavrini koy esine karsida kaynanan olacak cadiya karsida…sen kendini dusunmezsen kimse seni dusunmez.

Bence de siz gitmeyin, 2 haftalık lohusasınız ikiz bebekleriniz var. 47 yaşında kadın planlayarak hamile kalıyor, olay oluyor, bu ne bencillik. Madem çok kıymetli, o zaman sevgili k.pederiniz bir yardımcı kadın tutsun...

bana buda cok enteresan gelio evde bir koca var ama kayınpeder olaylarla hic alakası yok bebegi yapan onlar degilmiş gibi çekilmişler kenaraa oooh yan gel osman

bana buda cok enteresan gelio evde bir koca var ama kayınpeder olaylarla hic alakası yok bebegi yapan onlar degilmiş gibi çekilmişler kenaraa oooh yan gel osman

Malesef konuyu açanın eşi verdiği tepkinin arkasında durmamış. Madem planlı isteyerek yaptılar kendi başlarının çaresine bakmayı bilecekler. Adam çekilmiş kenara ortada gelinler evlatlar fır dönüyor.

zaten muhtemelen kaynananın derdi kocası falan degil ogluna evine salca olmakkkk

ayyyy bnmde ikisinin kafasını birbirine carpasım var

ohhh ne güzel olurdu vallahi
şuanda ezan okunuyor dilerim ALLAH'tan biran evvel rahata huzura kavuşursun canım
ne düşüncesiz insanlar biz burda tanımadığımız halde sana tek başına ikiz bebekle uğraşıyorsun diye üzülüyoruz maşallah kaynanan kendi keyfinde kimse kızmasın ama bu kadına yazıklarolsun demek istiyorum
eşinede ALLAH akıl fikir versin

ayy evet ya ne saçma ben böyle bir şey ne gördüm ne duydum bu yaşta bide evlatları kocaman adamlar olmuş insanların bebek yapması ayrı bi rezillik bide bekliyorlarki ikiz bebekli lohusa kadıncağız yeni hamile nazlı değerli kayananasına hizmet etsin
Allah korusun benim annem gelini kıskanıp hamile kalsaydı herkesdan önce ben kızardım
offf gerçekten bu konuyu okuyunca üzülüyorum kaynanandanda nefret ettim özür dilerim yazmadan edemedim

zaten muhtemelen kaynananın derdi kocası falan degil ogluna evine salca olmakkkk

bunuda hiç anlamam benim kaynananında amacı bu kıymetlimi elimden aldın diyor tam 11 senedir kadın beni kabullenemedi en sonunda boşucama kalsın oğluyla

acaba evlat dogururken bunlar ogul degilde koca mı dogruduklarını zannediyorlar

Sevgili Crownvetch konundan cok etkilenmis olmaliyim ki dun gece ruyamda 67 yasindaki kayinvalidemi hamile olarak gordum ; doguracam da doguracam diyor baska birsey demiyordu. Vallahi kalp carpintilariyla uyandim.
Kayinpederim de sizlere omur ustelik:)))

Sana tekrar booool boool tahammul gucu ve kolayliklar diliyorum.

kadınalr kulübünün pikolojisi bozuldu bu konuyla gülüyoruz ama çok acı ve arkadaş zaten sıkıntılı bi dönemde yorumlarımızla rahatlatalım onu kışkırtmayalım arkadaşalr unutmayın 2bebe ve bi yuva var... konu sahibi biran önce eşinle psikologa gitmeyi ikna et bu uzun ömür boyu içinde yaşıcan bi durum bundan kurtulamıcaksın onunla yaşamayı öğrenmelisiniz eşin özellikle o denge terazi olmayı becerebilmeli yoksa azgın kayınpederin ve çekilmez kayınvalden yüzünden yuvanız dağılabilir allah korusun.. en güzel zmanlarını bu dertle üzüldüğün için çok üzgünüm inannn 5 snedir bebek istiyorum rabbim sana ne güzel ikiz vermiş ama senin derdine bak .. sınav dünyası işte ohh dedirtmiyo bu dünya cok sıkma bunaltma kendini .. kayınvaldene gitme sende naz yap losasın sen ahh uhh yap kötü olll eşin gidince kalkar bakarsın cocukalrına nabıcaksın baktınailende alavere delavere yapanlar el üstünde sen ondan önce yap

rabbim kolaylık versin ne diyimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…