Kayınvalidem bize taşınıyor

gelirse gitmez...
ya da baştan kabul etmediğiniz bir durum ise size sonrasında daha pahalıya patlar...
ister istemez karışacak ya da iyilikle bir şey söyleyecek siz yanlış anlayacaksınız...
baştan konuşmak en güzeli...
kayınvalide olduğu için demiyorum bunu, sizin anneniz olsa gelmek istemeyen aynı şeyi söylerim...
çok iyi bir kadın olabilir o ayrı dünya tatlısı bile olsa kendiniz büyütün çocuklarınızı...
kendi çocuklarınızın sorumluluğu sizde olsun...

Kesinlikle, dediğim gibi eşimle minik bir dünyamız vardı ve şimdi bi adım attık, büyüdük ikimiz de bu sorumluluğu taşıyabileceğimize inandık, elbette zorluklar olacak ama yanlış anlaşılmaktan da çok korkuyoruz, git dermişiz gibi olacak sanki kendisine ...

"Anneciğim çok incesin ama senin yorulmana inan gerek yok.
Gel torunlarını gör, sev, istediğin kadar kal, başımın üstünde yerin var ama çocukların bakımını sana yıkamam, vicdanen rahatsız olurum.
Bak sen vaktiyle beleyip büyütmüşsün, şimdi ayaklarını uzatıp keyif yapma zamanı.
Çok düşüncelisin, inan çok mutlu oldum ama emin ol gerek yok." dersiniz.
Bir de araya çocuklara ayrı oda yaptığınızı şıkıştırır, rahat edemeyeceğini ima edersiniz.
Anlar herhalde...

Kendisine bir de bi yataklık yer istiyor, hepsini yapalım tabi başımızın üstünde yeri var, eşimin annesi ne de olsa ama bir yıl ne bileyim ev ev üstünde olmaz ki ...

Yardımcı olma çabasından daha farklı bir neden var sanki ama bilemedim, biraz değişik bir kadındır, iyidir hani hakkını yiyemem de kafasında bi şeyler kurdu mu da yapmadan rahat etmez birden böyle parlayıvermesi ilginç geldi ...

Yardım etmeye çalıştığına inanmak istiyorum ama kırgınım da açıkçası el gibi bizi hastaneden çıkartıp gönderiverdiler evimize, asıl zorluğu o ilk günlerde yaşadık niye o vakit değil de şimdi ...
bence kocasıyla problemleri var (sağsa)
o bahaneyle size kaçıyor belki de.kesinlikle uygun bir dille söyleyerek bu durumu kabul etmeyin.
herşeyinize karışır deli eder sizi.evde kavgalar olur, eşinizlede aranız bozulur...
:37::37: iki kadın aynı evde olamaz olmamalı.

bence kocasıyla problemleri var (sağsa)
o bahaneyle size kaçıyor belki de.kesinlikle uygun bir dille söyleyerek bu durumu kabul etmeyin.
herşeyinize karışır deli eder sizi.evde kavgalar olur, eşinizlede aranız bozulur...
:37::37: iki kadın aynı evde olamaz olmamalı.

Sağ sağ ama sakin biridir kayınpederim, onun hiç sesi soluğu çıkmadı zaten bu akşam gelip bu konuyu konuşacaklarmış, beklemedeyiz bakalım

Kesinlikle, dediğim gibi eşimle minik bir dünyamız vardı ve şimdi bi adım attık, büyüdük ikimiz de bu sorumluluğu taşıyabileceğimize inandık, elbette zorluklar olacak ama yanlış anlaşılmaktan da çok korkuyoruz, git dermişiz gibi olacak sanki kendisine ...

git dermişiniz gibi olmaz...
ne hissettiğinizi söyleyin ama aynı bu cümlelerle...
bizim iki kişilik bir dünyamız vardı, şimdi çocuklarımız oldu, bizim kendimizle kalma zamanımız dersiniz...
iyi niyetliyseniz mutlaka çözersiniz...
konu yatması, kalkması, yemesi, içmesi değil...
bu deneyimi sadece eşinizle birlikte paylaşmak istemeniz...
ben her zaman sınırları bildirmekten yanayım...
anne şu zamanı başbaşa geçirelim biraz ele gelsinler ben sizi bir ay misafir etmek isterim dersiniz...
ya da ne kadar isterseniz...
o size kalabileceği zamanı söylemiş...
peki sizin onu kabul edebileceğiniz zaman ne kadar...
sizde kalacak değil mi sonuçta...
böyle olmaz...
asıl onun yaptığı emrivaki...

ne kadar iyisiniz hala iyidir ama ev ev üstüne olmaz diyorsunuz

sizin yerinizde başkası olsa ortalığı ayağa kaldırmıştı

diğer arkadaşların dediğine katılıyorum

eğer ki maddi durumunuz iyiyse belli günler yardımcı gelicek zaten hiç gerek yok gelmenize diyebilirsiniz

1 yıl çok uzun ve bütün hayatınız alt üst olur

hem siz teklif dahi etmemişsiniz nerden geldi aklına ki

Yardım etmeye çalıştığına inanmak istiyorum ama kırgınım da açıkçası el gibi bizi hastaneden çıkartıp gönderiverdiler evimize, asıl zorluğu o ilk günlerde yaşadık niye o vakit değil de şimdi ...

bence bırak gelsin çünkü ne desen ya eşinle aran bozulacak annemi istemiyorsun diyecek yada kayınvaliden çok kırılacak o yüzden bırak gelsin ama tüm sorumluluğu ona yükle öyle yorulsun ki eminimki evine dönecektir kayınvalidenin yaşı kaç bilmiyorum ama birde yaş varsa kaldıramayacaktır ...
Yada şuan ilk kez anne oluyorsun oda daha toy olduğunu ve kendisi kadar iyi bakamayacağını düşünüyordur bebeklere sende ne kadar iyi baktığını gösterip onu hep devre dışında tutupta aşabilirsin .( kayınvalideni tanımadığım için 2 öneri sunuyoum )

Yardımcı olma çabasından daha farklı bir neden var sanki ama bilemedim, biraz değişik bir kadındır, iyidir hani hakkını yiyemem de kafasında bi şeyler kurdu mu da yapmadan rahat etmez birden böyle parlayıvermesi ilginç geldi ...

Bana da ilginç geldi, çok yakın değilsiniz, hastaneye ziyaretçi gibi gelip gitmişler, şimdi niye böyle bir karar almış, bir derdi sıkıntısı mı var acaba? sen biraz deş altını bu konunun, eşin ne diyor?

Son düzenleme:
Akşam tası tarağı toplayıp çıkıp gelecek gibi geliyor ama konuşalım bu konuyu etraflıca demişler, telefonda da itiraz edemedik

"Anneciğim oğlunuzun isteği üzerine evde sexi kıyafetlerle dolaşıyorum sizden utanırım" deyin. :27:
Şaka şaka :23:

Siz, o kalkıp gelmeden arayın ve bebeklerinize bakabildiginizi, kendisini zahmete
sokmasına gerek olmadığını söyleyin.
Teşekkürünüzü edip kibarca reddetin. :)

Son düzenleme:
Peki eşin ne diyor bu duruma ?

Eşime telefon etmişler önce, o da çok şaşırmış ve bana söylerken bile mahçup oldu, defalarca kez özür diledi, istersen hemen ararım olmaz derim seni hiç karıştırmam dedi ama olmaz elbette öyle şey hem gelin adımız var bir kere nolursa olsun ben istemedim olur o ...

bence bırak gelsin çünkü ne desen ya eşinle aran bozulacak annemi istemiyorsun diyecek yada kayınvaliden çok kırılacak o yüzden bırak gelsin ama tüm sorumluluğu ona yükle öyle yorulsun ki eminimki evine dönecektir kayınvalidenin yaşı kaç bilmiyorum ama birde yaş varsa kaldıramayacaktır ...
Yada şuan ilk kez anne oluyorsun oda daha toy olduğunu ve kendisi kadar iyi bakamayacağını düşünüyordur bebeklere sende ne kadar iyi baktığını gösterip onu hep devre dışında tutupta aşabilirsin .( kayınvalideni tanımadığım için 2 öneri sunuyoum )

niye yapsın ki böyle birşeyi...
bu kadar kötülük yapmak kolay annecim gerek yok demek mi zor?
eşinizle aranız bozulmasın diye korktunuz kabul ettiniz, sonra geldi, bir tartışma oldu, cevap veremediniz hoopp en kolay eşinize bozuldunuz, kavga ettiniz, o da size sen ne kadar .... dedi...
sizde senin ananla başlayan cümlelerle adama saldırdınız...
ne oldu şimdi tablo daha mı iç açıcı oldu...

Eğer konuşmaya geliyorlarsa buraya yazdıklarınızı ona karşı da dile getirin..1 sene çok uzun bir zaman hadi kalsın 1-2 ay.
kendi kendine nasıl karar vermiş taşınıyorum diye çok ilginç.

Back
X