Kayınvalidem bize taşınıyor

bebek sahibi olmak tabiki utanç verici bir şey değil de
torun sahibi birinin hamilelik haberini vermeye gelmesi beni çok gerdi ya
30 yıl aradan sonra hamile kalmış şaka gibi. resmen kıskançlığından çatlamış.

yani ilk başta gülesim gelmişti de. ne kadar sinir bozucu ne kadar gurur kırıcı bir şey eşiniz açısından.

Tabi ki değil de yani bu durum böyle mi anlatılır haber böyle mi verilir bi de bana bakacaksınız diyor ...

bebek sahibi olmak tabiki utanç verici bir şey değil de
torun sahibi birinin hamilelik haberini vermeye gelmesi beni çok gerdi ya
30 yıl aradan sonra hamile kalmış şaka gibi. resmen kıskançlığından çatlamış.

yani ilk başta gülesim gelmişti de. ne kadar sinir bozucu ne kadar gurur kırıcı bir şey eşiniz açısından.

Seninki test falan yaptırmıştır güzelim o yaş tahtaya basmazzz

ne bileyim olur mu olur :44: nasıl doğurmayı nasıl bakmayı planlıyormuş bu yaştan sonra.. hayır hiç çocuğu olmasada bu yaşta kalsa tamam dicem.anne olmak herkesin hakkı sonuçta..
doğruncada bebeği size baktırcak heralde:31:

Tabi ki değil de yani bu durum böyle mi anlatılır haber böyle mi verilir bi de bana bakacaksınız diyor ...

eşinizin cevabından sonra bir daha söylemeye cesaret edeceğini sanmıyorum.
zaten onunki bir hayal siz nasıl bakçaksınız ona iki bebişle.
kaç yaşında kadın ya hiç stres olmamış bile.

:53::53::53::53::53:

bide temin sakasina demistin, okadar cok bebek istiyorsa kendi yapsin diye

iyide hamileyse hamile sen neyine bakican onun , kocasiyla yaptilar kocasi baksin, hem hamileye nezamandir bakim gerekiyor sanki hasta :19:

acaba cevreden utandigi icinmi sende kalicakti ,kimse görmesin hamileligini diye :53::53:

ay cok komik ya :52::37:

Hay benim şom ağzım... Şok olduk resmen ya böyle bi isteği nasıl dile getirirsin sen bana bir gün bakmadın doğumum arkası...
Şimdi nasıl utanmadan gel bana bak diyosun...

Kocama kardeş geliyooo kardeşşşş :95:

bide temin sakasina demistin, okadar cok bebek istiyorsa kendi yapsin diye

iyide hamileyse hamile sen neyine bakican , kocasiyla yaptilar kocasi baksin, hem hamileye nezamandir bakim gerekiyor sanki hasta :19:

acaba cevreden utandigi icinmi sende kalicakti ,kimse görmesin hamileligini diye :53::53:

ay cok komik ya :52::37:

Son düzenleme:
Anaaaaam :53: sinirlerim bozuldu yaa.
Bu ne be böyle ikiz yetmiyormuş gibi birde kaynanin aşermelerini, kusmalarinimi
çekecekmişsin.
Ne kadar terbiyesizmiş şasırdım kaldım resmen.

Tövbe yarabbim

Hay benim şom ağzım... Şok olduk resmen ya böyle bi isteği nasıl dile getirirsin sen bana bir gün bakmadın doğumum arkası...

eşiniz artık hiç istemez bence gelmesini.. zaten siz çok mahçup oldu demiştiniz :44:

eşiniz artık hiç istemez bence gelmesini.. zaten siz çok mahçup oldu demiştiniz :44:

Benim eşim hiç yapmaz öyle annesine babasına büyüğüne gidin demek falan hadi onu da geçtim evden kapıyı vurup gitmek... Yok adam gitti aradım aradım açmadı mesaj atmış geç gelirim diye sustum oturdum ne yapılır ne söylenir nasıl teselli edilir...

ya sen iki bebisine kendine evine zor bakicaksin , hic utanmiyormu bana bak demeye ne yüzsüz utanmaz kaynanan varmis kusura bakmada , sinirlerim zipladi resmen :47: bide amma rahat :53:

yalnız en başta siz "eşime kardeş geliyo kardeş" yazdınız ya. ben o sırada derin bir düşünceye daldım
-kaynana kızını yolluyo onlarda kalsın diye?
-acaba ailecek mi taşınmaya karar verdiler?

hiç de aklıma gelmedi halime olduğu.
kimseyi yargılamak istemem ama annemin kuzeninin kayınvalidesi de torunu doğduktan hemen sonra hamile kalmıştı. tüm akrabaların maskarası olmuştu.
bunun tesadüf olduğuna kesinlikle inanmıyorum kıskançlığından hamile kalmış sizinkisi...

Ya bu nasıl bir düşünce anlayamıyoruz yani en azından ben... Mesela illa bi çocuk büyütmek istersen evlat edin... Halin, vaktin yerinde hem bi kuzuyu büyütüp, okutmuş ol, onun hayır duasını al...

Back
X